Τα ”κεφάλια” παίζουν τένις στο ΟΑΚΑ!

Το πρώτο τουρνουά τένις για στελέχη επιχειρήσεων διοργανώνουν το περιοδικό Tennis Insider και το ΟΑΚΑ ”Σπύρος Λούης”. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 5-7 Μαΐου και 12-14 Μαΐου 2006 στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι.
Τα ”κεφάλια” παίζουν τένις στο ΟΑΚΑ!

Το πρώτο τουρνουά τένις για στελέχη επιχειρήσεων διοργανώνουν το περιοδικό Tennis Insider και το ΟΑΚΑ ”Σπύρος Λούης”.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 5-7 Μαΐου και 12-14 Μαΐου 2006 στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η γνωριμία, η άθληση και η διασκέδαση στελεχών επιχειρήσεων που αγαπούν το άθλημα της αντισφαίρισης.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους, οι οποίοι είτε θα εκπροσωπούν την εταιρεία στην οποία εργάζονται είτε θα συμμετέχουν ατομικά.

Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι στα 35 ευρώ για το μονό, ενώ προβλέπεται αντίτιμο επιπλέον 5 ευρώ για κάθε κατηγορία διπλού που ο αθλητής θα επιθυμεί να συμμετέχει.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων (Κυριακή 14 Μαΐου) μετά την απονομή των κυπέλλων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι σε αίθουσα του ΟΑΚΑ. Επίσης την ίδια ημέρα (Κυριακή 14 Μαΐου), ενδιάμεσα των τελικών θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας διασημοτήτων και στο τέλος κλήρωση δώρων στους συμμετέχοντες.

Οι κατηγορίες άθλησης είναι:

* Μονό ανδρών, 25 έως 35 ετών

* Μονό ανδρών, 36 έως 45 ετών

* Μονό ανδρών, 46 ετών και άνω

* Μονό γυναικών, από 25 ετών και

άνω

* Διπλό ανδρών

* Διπλό γυναικών

* Διπλό μικτό.

Περισσότερες πληροφορίες στο Tennis Insider, τηλ. 210 7712400 κ. Μάγδα Κυριακοπούλου και στο ΟΑΚΑ/ Κέντρο Αντισφαίρισης, τηλ. 210 6834562-63 κ. Ντενίζ Παναγοπούλου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v