ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Video: Σούπερ ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

«Ανεβάστε» τους γλουτούς σας και κάψτε θερμίδες με μια άκρως αποτελεσματική κυκλική προπόνηση από την fitness instructor Μυρτώ Καλογεροπούλου.

Οι γλουτοί είναι από τα πλέον παραμελημένα μέρη του σώματός μας. Όμως ταυτόχρονα αποτελούν και μια από τις πιο σημαντικές μυϊκές ομάδες, η αδυναμία της οποίας μπορεί να προκαλέσει ένα ντόμινο προβλημάτων ή/και ενοχλήσεων σε μέση, γόνατα, κορμό, ακόμα και στο... σεξ. 

Η καθιστική ζωή ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αδυναμία τους, ενώ αν σκέφτεστε ότι οι ασκήσεις γλουτών είναι «μόνο για γυναίκες», τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Άνδρες και γυναίκες έχουν εξίσου ανάγκη ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένα οπίσθια.

Πώς θα τους γυμνάσουμε αποτελεσματικά; Με ασκήσεις όπως καθίσματα, άρσεις θανάτου, προβολές και γέφυρες. Ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε (και) στο σπίτι, συνδυάζοντας μάλιστα καύση θερμίδων και ενδυνάμωση ποδιών.

Δείτε λοιπόν ένα άκρως αποτελεσματικό κυκλικό πρόγραμμα με έμφαση στους γλουτούς, από την Pilates & Fitness Instructor Μυρτώ Καλογεροπούλου, του LAB the Workout Projekt.

Και… νιώστε το «κάψιμο»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v