ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Video: Σούπερ ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

«Ανεβάστε» τους γλουτούς σας και κάψτε θερμίδες με μια άκρως αποτελεσματική κυκλική προπόνηση από την fitness instructor Μυρτώ Καλογεροπούλου.

Οι γλουτοί είναι από τα πλέον παραμελημένα μέρη του σώματός μας. Όμως ταυτόχρονα αποτελούν και μια από τις πιο σημαντικές μυϊκές ομάδες, η αδυναμία της οποίας μπορεί να προκαλέσει ένα ντόμινο προβλημάτων ή/και ενοχλήσεων σε μέση, γόνατα, κορμό, ακόμα και στο... σεξ. 

Η καθιστική ζωή ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αδυναμία τους, ενώ αν σκέφτεστε ότι οι ασκήσεις γλουτών είναι «μόνο για γυναίκες», τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Άνδρες και γυναίκες έχουν εξίσου ανάγκη ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένα οπίσθια.

Πώς θα τους γυμνάσουμε αποτελεσματικά; Με ασκήσεις όπως καθίσματα, άρσεις θανάτου, προβολές και γέφυρες. Ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε (και) στο σπίτι, συνδυάζοντας μάλιστα καύση θερμίδων και ενδυνάμωση ποδιών.

Δείτε λοιπόν ένα άκρως αποτελεσματικό κυκλικό πρόγραμμα με έμφαση στους γλουτούς, από την Pilates & Fitness Instructor Μυρτώ Καλογεροπούλου, του LAB the Workout Projekt.

Και… νιώστε το «κάψιμο»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η τύχη ευνοεί τα προετοιμασμένα μυαλά."

Louis Pasteur, 1822-1895, Γάλλος επιστήμονας

  • 480 π.Χ. - Σκοτώνεται ο Λεωνίδας στη μάχη των Θερμοπυλών, μαζί με τους 300 του και τους 700 Θεσπιείς
    1882 - Ακούγεται για πρώτη φορά στη Μόσχα, στον Καθεδρικό του Σωτήρα, η Οβερτούρα του 1812, του Τσαϊκόφσκι
    1968 - Η Σοβιετική Ένωση καταλύει την Άνοιξη της Πράγας
    1991 - Το Κοινοβούλιο της Βαλτικής δημοκρατίας της Εσθονίας κηρύσσει πλήρη ανεξαρτησία από την ΕΣΣΔ

© 2002-2019 MEDIA2DAY