ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Video: Σούπερ ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

«Ανεβάστε» τους γλουτούς σας και κάψτε θερμίδες με μια άκρως αποτελεσματική κυκλική προπόνηση από την fitness instructor Μυρτώ Καλογεροπούλου.

Οι γλουτοί είναι από τα πλέον παραμελημένα μέρη του σώματός μας. Όμως ταυτόχρονα αποτελούν και μια από τις πιο σημαντικές μυϊκές ομάδες, η αδυναμία της οποίας μπορεί να προκαλέσει ένα ντόμινο προβλημάτων ή/και ενοχλήσεων σε μέση, γόνατα, κορμό, ακόμα και στο... σεξ. 

Η καθιστική ζωή ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αδυναμία τους, ενώ αν σκέφτεστε ότι οι ασκήσεις γλουτών είναι «μόνο για γυναίκες», τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Άνδρες και γυναίκες έχουν εξίσου ανάγκη ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένα οπίσθια.

Πώς θα τους γυμνάσουμε αποτελεσματικά; Με ασκήσεις όπως καθίσματα, άρσεις θανάτου, προβολές και γέφυρες. Ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε (και) στο σπίτι, συνδυάζοντας μάλιστα καύση θερμίδων και ενδυνάμωση ποδιών.

Δείτε λοιπόν ένα άκρως αποτελεσματικό κυκλικό πρόγραμμα με έμφαση στους γλουτούς, από την Pilates & Fitness Instructor Μυρτώ Καλογεροπούλου, του LAB the Workout Projekt.

Και… νιώστε το «κάψιμο»!

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY