Group Cycling: Spinning και άλλα σε 6 διευθύνσεις

Θέλετε να ιδρώσετε, να δυναμώσετε πόδια και κορμό και να κάψετε δίχως έλεος θερμίδες; Η ποδηλασία εσωτερικού χώρου είναι για εσάς.
Group Cycling: Spinning και άλλα σε 6 διευθύνσεις
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Ποδήλατο. Η «μόδα» που καλά κρατεί εδώ και χρόνια σε εξωτερικούς χώρους, ποδηλατοβόλτες, βουνά και… πεδινά της Αττικής είναι εξίσου έντονη και αποτελεσματική για το σώμα σας και στους χώρους των γυμναστηρίων.

Δεκάδες γυμναστήρια και studio στην Αθήνα και τα προάστια ενσωματώνουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα προγράμματα indoor cycling (Spinning, Real Ryder, Power Cycle κ.α.) τα οποία γεμίζουν τις αίθουσες ιδρώτα και… καμένες θερμίδες.

Δείτε παρακάτω μερικές διευθύνσεις για έντονες ορθοπεταλιές και ανελέητο κάψιμο θερμίδων.

Power Cycling Terminal
Λ. Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη, τηλ: 2109700002

Στον χώρο ομαδικών του TC Terminal στην Βουλιαγμένης εξέχουσα… αίθουσα κατέχουν τα power cycling προγράμματα τα οποία κάνουν πετάλι σε καθημερινή βάση από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο. H μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 45€ για απεριόριστη χρήση των προγραμμάτων. Αν γραφτείτε συνεχόμενα για δεύτερο και τρίτο μήνα, το κόστος διαμορφώνεται στα 35€ και 30€ αντίστοιχα. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Αντίστοιχο Terminal θα βρείτε και στον Ταύρο, όπου επίσης προγραμματίζονται ομαδικά μαθήματα power cycling σε διάφορες παραλλαγές. Δείτε τα αναλυτικά προγράμματα εδώ

Zone | Spinning Studios Coaching Services
Κωνταντινουπόλεως 31, Γκάζι, τηλ: 693 616 0002

Δύο ποδηλατικά προγράμματα – το RPM της Les Mills και το Spinning του Johnny G – διαθέτει το studio του Κεραμεικού, τα οποία τρέχουν κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.  

Fitness star
Θηβών 226, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, τηλ: 21 0493 5017

Το ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο διαθέτει ομαδικά προγράμματα power cycling καθημερινά εκτός Κυριακής, πρωί και απόγευμα, καθώς επίσης και ομαδικά προγράμματα real ryder, στα οποία ανεβαίνετε σε ποδήλατα που κινούνται από πλευρά σε πλευρά, δίνοντας εύρος κίνησης 18 μοιρών σε κάθε κατεύθυνση. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων εδώ και εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

Rebel 4
Λεωφόρος Μαραθώνος 34, Άνοιξη, τηλ: 2108142590

Το στούντιο ομαδικών προγραμμάτων στην Άνοιξη έχει σε καθημερινή βάση προγράμματα real ryder, πρωινά και απογευματινά. Η μηναία συνδρομή ανέρχεται στα 60€ και περιλαμβάνει μάξιμουμ οκτώ προπονήσεις ανά εβδομάδα. Περισσότερα εδώ

L.A fitness gym
Λ. Ηρακλείου 404, Νέο Ηράκλειο, τηλ: 210 2844990

Οι προπονήσεις Power Cycling Concept είναι… πανταχού παρούσες στο γυμναστήριο του Νέου Ηρακλείου, σε ποικιλία ανάλογα με τον στόχο σας (κάψιμο λίπους, ενδυνάμωση, αντοχή κτλ.) και πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο. Το κόστος ανά μήνα ανέρχεται στα 16€ και περιλαμβάνει την χρήση των μηχανημάτων και συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα - μεταξύ των οποίων και το Power Cycling Concept. Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Planet Fitness and More

H αλυσίδα γυμναστηρίων διαθέτει έξτρα πακέτα – πλην των «κανονικών» συνδρομών- για όσους θέλουν να ιδρώσουν στο… πετάλι του Power Cycling στα γυμναστήρια του Αλίμου, των Βριλισσίων, της Καλλιθέας, του Παγκρατίου, του Παλαιού Φαλήρου και του Ψυχικού. Το πακέτο των 12 μαθημάτων κοστίζει 39€, ενώ το ετήσιο πακέτο 169€ συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων έξτρα ομαδικών (TRX, Cross Training κ.α.).

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v