Γυμναστήρια: Οι προσφορές που… γραμμώνουν

Θέλετε να ξεκινήσετε να καίτε λίπος εν όψει καλοκαιριού; Δέκα γυμναστήρια σε Αθήνα και Προάστια για να φτιάξετε σώμα… παραλίας.
Γυμναστήρια: Οι προσφορές που… γραμμώνουν
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Εντάξει, δεν θα σας πούμε ψέματα, αν περιμένατε έναν μήνα πριν το καλοκαίρι για να ξεκινήσετε προπονήσεις, τότε μάλλον δεν κάνετε και την καλύτερη δυνατή στρατηγική κίνηση. Όπως και να’χει όμως, σημασία έχει ότι το αποφασίσατε… αργά παρά ποτέ.

Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στον στόχο σας, προτείνοντας δέκα γυμναστήρια τα οποία «φρεσκάρουν» τις τιμές τους εν όψει καλοκαιριού και σας υποδέχονται σε ωραίους χώρους για να μη χάσετε το στοίχημα για σούπερ κορμί, έστω και τελευταία στιγμή.

Καλές καύσεις!

Cross Training Club
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 80, Γλυφάδα, τηλ: 2109647270

Σε έναν άνετο και άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα και όργανα cross και functional training χώρο στη Γλυφάδα, το Cross Training Club προσφέρει ομαδικά μαθήματα σε μίνι γκρουπ και υπηρεσίες personal training. Οι ομαδικές προπονήσεις περιλαμβάνουν τμήματα για κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση, δύναμης και βελτίωσης στάσης σώματος, αύξησης μυϊκότητας, ανάπτυξης αντοχής και μεγιστοποίησης καύσεων, και τμήματα bootcamp για προχωρημένους ασκούμενους. Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 80€ για τέσσερα ομαδικά ανά εβδομάδα.

The Concept Terminal
Λ. Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη, τηλ: 2109700002

Σε έναν μεγάλο χώρο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, η ομάδα του the Concept προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα αποκλειστικά ομαδικών προγραμμάτων μέσα από τέσσερις θεματικές αίθουσες οι οποίες «τρέχουν» παράλληλα συνολικά 190 ώρες την εβδομάδα. Οι αίθουσες – και οι ομαδικές προπονήσεις – χωρίζονται σε functional, holistic, XP-rience (δυναμική), power cycling και pilates equipment, ενώ η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 45€ για απεριόριστη χρήση των προγραμμάτων. Αν γραφτείτε συνεχόμενα για δεύτερο και τρίτο μήνα, το κόστος διαμορφώνεται στα 35€ και 30€ αντίστοιχα.

Διάπλαση
Μάρκου Μπότσαρη 26-28 Παλαιό Φάληρο, τηλ: 2109881109

Μεγάλο και με σύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστήριο, φιλοξενεί στους 4 ορόφους του δεκάδες μηχανήματα για κάθε στόχο (αερόβια και ενδυνάμωσης) διαμοιρασμένα σε άνετες αίθουσες, που θα ικανοποιήσουν και τους πλέουν απαιτητικούς. Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 50€, ενώ το εξάμηνο πακέτο 90€.

Peak Fitness Hall
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210940 8140

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τ.μ. σε τρία επίπεδα. Είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα Cybex και Technogym, τόσο για αερόβια όσο και για αναερόβια προπόνηση ενδυνάμωσης. Αυτή την περίοδο «τρέχει» προσφορά με 59€ για εκγύμναση μέχρι το τέλος του έτους.

Golden Gym
Αλυσίδα γυμναστηρίων με υποκαταστήματα σε Κυψέλη, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι και Αγία Παρασκευή, με καθαρούς χώρους, πληθώρα μηχανημάτων και ομαδικών προγραμμάτων (Les Mills, TRX κ.α.) και φιλικό προσωπικό. Η δίμηνη συνδρομή κοστίζει 99€ και προσφέρει έξτρα τα ομαδικά προγράμματα (Spinning, TRX κ.α.) ενώ η οκτάμηνη κοστίζει 220€ με bonus ανανέωσης.

Stadium Gym  
Μαρίνου Αντύπα 62, Ηράκλειο, τηλ: 2102718724

Καθαρό και άνετο γυμναστήριο στα Βόρεια Προάστια, με… δεκάλογο σωστής συμπεριφοράς που δεν έχουμε ξαναδεί να υπάρχει αναρτημένη σε επίσημη ιστοσελίδα και προγράμματα TRX, Kinesis, Pilates κ.α. Αυτήν την περίοδο, η προσφορά για ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 199€ με δώρο 8 personal προπονήσεις με TRX.

Aloe Fitness
Σουλιωτών 1, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109353454

Συνοικιακό γυμναστήριο στον Νέο Κόσμο, το οποίο όμως ενισχύει το καθημερινό του πρόγραμμα με δεκάδες ομαδικές προπονήσεις για κάθε στόχο (yoga, pilates, TRX) και διαθέτει άνετη αίθουσα με μηχανήματα και ελεύθερα βάρη. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 200€ με δώρο δύο διατροφές, τέσσερις κάρτες για να φέρετε επισκέπτη και δύο λιπομετρήσεις και η εξάμηνη στα 150€ με δώρο μια διατροφή και μία λιπομέτρηση.

Yava Fitness Centers

Κατέκλυσαν την Αττική με χώρους που διακρίνονται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών fitness (κατά περιπτώσεις λιγότερο και σε άλλες περισσότερο) και την ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων και μηχανημάτων. Αυτήν την περίοδο, η προσφορά για εκγύμναση στα γυμναστήρια της αλυσίδας μέχρι το τέλος του έτους ανέρχεται στα 79€, και περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων- συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα, διατροφική ενημέρωση και χρήση σάουνας και χαμάμ. Σημειώστε ότι στην πλειοψηφία τους, τα γυμναστήρια Yava είναι 24ωρα.

Fitness Star
Λεωφόρος Θηβών 226, Ρέντης, τηλ: 21 0493 5017

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όμορφο περιβάλλον, εσωτερική πισίνα και μπόλικα ομαδικά προγράμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Fitness Star στον Ρέντη, στο οποίο η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 240€ (συν 30€ εγγραφή) ή 270€ για όσους θέλουν να κάνουν χρήση της πισίνας. Η συνδρομή συμπεριλαμβάνει συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων, ενώ διαμορφώνεται αναλόγως για φοιτητές, ανέργους κ.α.

Let’s go  

Προσφέρει σε έναν μεγάλο χώρο δύο ορόφων συνολικής έκτασης 2500 τετραγωνικών στον Άγιο Δημήτριο ομαδικά προγράμματα (cross training, Shape and Strech, Zumba, Hips and Abs, Rio Butt and Abs, Pilates Mat και πολλά ακόμα που θα δείτε εδώ) και υπηρεσίες όπως διατροφολόγο, spa και personal training. Η ετήσια συνδρομή ξεκινά από 119€ με το βασικό πακέτο (χρήση μηχανημάτων, αερόβιων μηχανημάτων και ομαδικών προγραμμάτων).

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v