Η INTERSPORT Running Team δοκιμάζει τα νέα “Response Cushion 20” της adidas

Η Intersport Running Team Powered by Adidas δοκιμάζει και αξιολογεί τα νέα παπούτσια Running της Adidas "Response Cushion 20" στην πρώτη της προπόνηση πριν τον Μαραθώνιο. Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση και διαβάστε τις εντυπώσεις της ομάδας.
Η INTERSPORT Running Team δοκιμάζει τα νέα “Response Cushion 20” της adidas
Το νέο “Response Cushion 20” αποτέλεσε το αντικείμενο δοκιμής και αξιολόγησης στα πλαίσια της προπόνησης της INTERSPORT Running Team εν όψη του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Η προπόνηση έλαβε χώρα στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης στο Ίλιον την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με την προπονητική ομάδα του περιοδικού Runner και κάτω από τις οδηγίες του 7 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στον Μαραθώνιο Νίκου Πολιά, οι οποίοι έδωσαν tips και συμβουλές για πιο ασφαλές και αποδοτικό τρέξιμο χωρίς τραυματισμούς και με καλύτερες επιδόσεις.

Οι 20 δρομείς-μέλη της INTERSPORT Running Team δοκίμασαν τα νέα παπούτσια Running της adidas “Response Cushion 20”, προπονήθηκαν και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι πρόκειται για ένα σταθερό παπούτσι προπόνησης, με ελαστικό και άνετο πάτημα και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών. Ο Μιχάλης Χρονάκης (φωτογραφία) δήλωσε συγκεκριμένα ότι έμεινε “πολύ ικανοποιημένος με την σταθερότητα του παπουτσιού σε όλα τα εδάφη” αλλά και με το γεγονός ότι “το παπούτσι τον κράτησε δροσερό καθ’όλη τη διάρκεια της προπόνησης”.

Αντίστοιχα, σχετικά με την εφαρμογή, ο Ιωάννης Χρονόπουλος δήλωσε “πλήρως ικανοποιημένος” και χαρακτήρισε το νέο Response Cushion 20 “πολύ άνετο”.

Εμείς από την πλευρά μας θα δηλώναμε ενθουσιασμένοι με τα δύο αυτά χρώματα του νέου “Response Cushion 20”, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, και είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν τα αγαπημένα μας παπούτσια ακόμα και για την βόλτα μας ή τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Αν δούμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του νέου “Response Cushion 20”, βλέπουμε ότι βασίζεται στην τεχνολογία Formotion®, ώστε στη φτέρνα να κινείται ανεξάρτητα και να προσαρμόζεται στο προσωπικό πάτημα του κάθε δρομέα και στις ιδιομορφίες του εδάφους, με σκοπό την εξαιρετική στήριξη και ομαλή πορεία.

Στη μεσαία σόλα, στο πίσω μέρος η τεχνολογία adiPRENE® απορροφά τους κραδασμούς ενώ στο μπροστινό μέρος η τεχνολογία adiPRENE+® απορροφά και επιστρέφει την ενέργεια δίνοντας ώθηση στην εκκίνηση. Στην εξωτερική σόλα, η τεχνολογία adiWEAR® προστατεύει το παπούτσι στα κρίσιμα σημεία τριβής. Το εσωτερικό κάλλυμα προσφέρει ανατομική και άνετη εφαρμογή ενώ το εξωτερικό είναι κατασκευασμένο από πλεγματοειδή ύφανση mesh μεγάλης διαπνοής με ανακλαστικότητα 360ο.

Το νέο “Response Cushion 20” της adidas έλαβε το βραβείο “Best Buy” σύμφωνα με το Runner’s World UK October 2011.

Τα παπούτσια στις φωτογραφίες, σε λαχανί-γαλάζιο για τους άνδρες και σε μοβ-λευκό για τις γυναίκες, πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η adidas ως χορηγός της INTERSPORT Running Team θα προσφέρει στον αθλητή που της ομάδας θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στον Μαραθώνιο Δρόμο ως δώρο ένα ταξίδι στην Γερμανία για να συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα running γεγονότα, στον Μαραθώνιο του Βερολίνου.

Περισσότερες πληροφορίες για την δοκιμή και αξιολόγηση του νέου “Response Cushion 20” της adidas αλλά και πληροφορίες για την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά του παπουτσιού μπορείτε να βείτε στο www.intersport.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v