Γυμναστήρια πολλών αστέρων: Πού αθλούνται οι επώνυμοι;

Αν νομίζατε πως οι γραμμωμένοι μύες των stars του Hollywood προέρχονται από κάποιο... βιονικό γονίδιο ή από εξαντλητικές δίαιτες, αυταπατάστε. Ανακαλύψαμε τα πολυτελέστερα γυμναστήρια της Αμερικής που με τους εξειδικευμένους γυμναστές τους μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα!
Γυμναστήρια πολλών αστέρων: Πού αθλούνται οι επώνυμοι;
Η απόκτηση του τέλεια γραμμωμένου σώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι κοιλιακοί που μοιάζουν με γλυπτό, τα σφιχτά μπράτσα και οι τονισμένοι γλουτοί που παρελαύνουν στις οθόνες μας όταν παρακολουθούμε χολιγουντιανά blockbuster ή εντυπωσιακά fashion shows μοιάζουν ακατόρθωτο επίτευγμα που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε εμείς, οι κοινοί θνητοί.

Κι όμως, οι καλογυμνασμένοι stars που καμαρώνουν για τα υπέροχα κορμιά τους δεν γεννήθηκαν έτσι, δεν έχουν κάποιο μαγικό γονίδιο, ούτε χρειάστηκε να λιμοκτονήσουν για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φρόντισαν απλά να ανακαλύψουν τον κατάλληλο γυμναστή και το πλέον εξειδικευμένο γυμναστήριο, ξοδεύουν περί τα 200 με 500 ευρώ για κάθε ώρα εκγύμνασης και ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των ειδικών.

Πρόκειται για γυμναστήρια και γυμναστές πολλών αστέρων, που έχουν τη δυνατότητα να αφιερώνουν στους επίσημους επισκέπτες τους αμέτρητες ώρες ιδιωτικών μαθημάτων, σεμιναρίων και διατροφολογίας, εστιάζοντας στις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Το αποτέλεσμα; Τέλειο κορμί σε χρόνο μηδέν! Σε ένα τέτοιο γυμναστήριο λοιπόν, ο καθένας μας θα μπορούσε να αποκτήσει του κοιλιακούς του David Beckham και τους γλουτούς της Jennifer Lopez.

* Madison Square Club

Θα έλεγε κανείς ότι σταρ του γυμναστηρίου Madison Square, στη Νέα Υόρκη, δεν είναι οι επισκέπτες αλλά ο ιδιοκτήτης του, ο περίφημος γυμναστής επωνύμων David Kirsch. Βοηθώντας την πρωταγωνίστρια του Ocean’s 13, Ellen Barkin, να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα της ταινίας, δημιούργησε ένα πρόγραμμα ειδικά για αυτήν, δίνοντας έμφαση στους εσωτερικούς μηρούς της, τους γλουτούς και τα μπράτσα της. Η Barkin αθλούταν καθημερινά, 60 με 90 λεπτά τη φορά, ενδυναμώνοντας την καρδιαγγειακή της κυκλοφορία και χωρίς διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις.

Το Madison Square, μεταξύ όλων των υπερσύγχρονων μηχανημάτων και δραστηριοτήτων που διαθέτει, έχει επίσης ένα χαλαρωτικό espresso bar με φρέσκα και βιολογικά προϊόντα, καθώς και δύο ιδιωτικές αίθουσες εκγύμνασης με προσωπικά αποδυτήρια και σάουνα. Άλλα επώνυμα μέλη του γυμναστηρίου είναι: Η Liv Tyler, η Ivana Trump, η Heidi Klum και η Naomi Campbell.

* The Sports Club

Η αλυσίδα γυμναστηρίων The Sports Club εκτείνεται από το Λος Άντζελες μέχρι το Μαϊάμι, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των επιφανών celebrities σε όλες τις upper class πολιτείες της Αμερικής. Στα 10.000 τ.μ. του υποκαταστήματος του Λος Άντζελες, εκεί όπου αθλούνται ο David και η Victoria Beckham, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 40 διαφορετικά αθλήματα και είδη εκγύμνασης, σε ένα εντυπωσιακά ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Στο Sports Club, που ξεχωρίζει ως η ακριβότερη αλυσίδα στην Αμερική, υπάρχουν αίθουσες προσωπικής εκγύμνασης, σαλόνι περιποίησης και σπα, γυμναστήριο αποκλειστικά για παιδιά, lounge café με φρέσκα και υγιεινά προϊόντα και πολυτελή αποδυτήρια με σάουνες και χαμάμ. Ανάμεσα στα επώνυμα μέλη του γυμναστηρίου ξεχωρίζουν: Η Kim Cattrall, ο Shaquille O’Neal, ο Kevin Spacey, ο John Travolta, ο Tom Cruise, η Katie Holmes, ο George Clooney και η Claudia Schiffer.

* Canyon Ranch

Τοποθετημένο στην πλαγιά Sonoran Desert της Αριζόνα, το Canyon Ranch αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν την επίμοχθη άσκηση έξω από τους τοίχους ενός γυμναστηρίου. Προσφέρεται άλλωστε για πολύωρη διαμονή, παρά για μία σύντομη, ημερήσια επίσκεψη. Οι επισκέπτες του έτσι μπορούν να απολαύσουν πεζοπορία στο βουνό, αεροβική στη φύση, ασκήσεις μπαλέτου και ποδηλασία στις πλαγιές.

Το μοναδικό αυτό περιβάλλον χαλάρωσης και αναζωογόνησης επισκέπτονται τακτικά η Julia Roberts και η Christy Turlington.

* David Burton Gym

Στα τέσσερα υποκαταστήματα του πιο μοντέρνου γυμναστηρίου της Αμερικής, έχει κανείς τη δυνατότητα να αθληθεί με προσωπικούς γυμναστές, οι οποίοι θεωρούνται μετρ στο είδος τους. Οι γυμναστές κατευθύνουν τους αθλούμενους στην κατάλληλη για τον καθένα εξάσκηση, με έμφαση στα βάρη, στο εσωτερικό στούντιο ποδηλασίας και στο άδυτο της γιόγκα. Μετά το τέλος του προγράμματός τους, οι αθλούμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποσυρθούν στο Russian bath ή τις σάουνες του γυμναστηρίου, ή να απολαύσουν είναι ειδικό «αθλητικό» μασάζ.

Ανάμεσα στους επώνυμους επισκέπτες του γυμναστηρίου ξεχωρίζουν ο τραγουδιστής Diddy, η Fergie και ο ηθοποιός James Gandolfini.

* Rancho La Puerta

12.500 τ.μ. καταπράσινων κήπων και λιβαδιών για χαλαρωτικές βόλτες, πεζοπορία και ποδηλασία. Το ράντσο La Puerta, στο Μεξικό, αποτελεί στην πραγματικότητα έναν επίγειο παράδεισο, ιδανικό για την ευεξία του σώματος και του πνεύματος. Εκεί μπορεί κανείς να περάσει τις διακοπές του, να επιδοθεί σε αθλητικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες, καθώς και σε σεμινάρια τέχνης και μαγειρικής.

Για τους επίσημους επισκέπτες του ράντσου, όπως η Madonna, η Oprah Winfrey και η Kate Winslet, τα 2.500 ευρώ που κοστίζει η εβδομαδιαία διαμονή, χωρίς τις υπόλοιπες παροχές, είναι το λιγότερο που μπορούν να ξοδέψουν για την διατήρηση της σιλουέτας τους.

* Equinox Fitness Clubs

Με υποκαταστήματα στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, τη Μασαχουσέτη, τη Φλόριντα, το Ίλινοϊς και την Ουάσινγκτον, τα Equinox είναι από τα πλέον προσβάσιμα γυμναστήρια πολυτελείας για τους απανταχού Αμερικανούς celebrities. Η συνδρομή στα Equinox εξασφαλίζει στον αθλούμενο πρόσβαση στα προγράμματα προσωπικής εκγύμνασης, στα πλέον σύγχρονα καρδιο-δυναμωτικά όργανα, στα studios ποδηλασίας και γιόγκα, καθώς και σε ομαδικά προγράμματα.

Το δε σπα των γυμναστηρίων, με τις ζεστές πέτρες τις αρωματικές μάσκες σώματος, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσουν οι επώνυμοι επισκέπτες, όπως ο Matt Damon, τα αθλητικά τους προγράμματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v