Εβδομαδιαίο πρόγραμμα για αερόβιο στο σπίτι

Βαριέσαι να βγεις έξω ή ανησυχείς για το γυμναστήριο λόγω πανδημίας; Δες πώς θα κάψεις το περιττό λίπος στο σπίτι, με ένα απλό εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα για αερόβιο στο σπίτι

Ο Γενάρης σε βρήκε με λίγα παραπάνω κιλά και σχετικά μέτρια φυσική κατάσταση. Τι κάνεις; Τα βάφεις μαύρα;

Σε καμία περίπτωση. Ξεκινάς από αύριο να περιορίζεις τις θερμίδες σου – δες εδώ πώς - και ταυτόχρονα βάζεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα την αερόβια άσκηση για να αυξήσεις τους παλμούς σου και να κάψεις μερικές παραπάνω θερμίδες.

Πώς είπες; Βαριέσαι να πας γυμναστήριο ή να βγεις έξω; Κανένα πρόβλημα. Δες παρακάτω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην αερόβια άσκηση και κάνε όλη τη δουλειά από την ασφάλεια του σπιτιού σου.

* Προσοχή, το πρόγραμμα απευθύνεται σε υγιείς ασκούμενους. Πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης θα πρέπει να έχεις συμβουλευτεί τον γιατρό σου και αν έχεις κάποια πάθηση θα πρέπει να πάρεις το ΟΚ από κάποιον ειδικό στο κομμάτι της άσκησης. Φρόντισε να εκτελείς τις ασκήσεις με άριστη τεχνική, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να τραυματιστείς. Τις πρώτες ημέρες μη ζοριστείς, αν δεν σου βγαίνουν όλες οι επαναλήψεις που αναγράφονται, κάνε λιγότερες.

Δευτέρα

Εκτελείς όλες τις ασκήσεις τη μία μετά την άλλη, ξεκουράζεσαι για 90 δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνεις άλλες 2 φορές.

 

 

Τρίτη

Περπάτημα στον διάδρομο για 1 ώρα ή τρέξιμο 30 λεπτά.

Τετάρτη

Εκτελείς το Superset 1, 5 φορές με 60 δευτερόλεπτα διάλειμμα μεταξύ κάθε σετ. Μόλις το ολοκληρώσεις, ξεκουράζεσαι για 90 δευτερόλεπτα και προχωράς στο Superset 2, το κάνεις 4 φορές, ξεκουράζεσαι 90 δευτερόλεπτα και προχωράς στο Superset 3, το οποίο θα κάνεις 3 φορές.









Πέμπτη

Περπάτημα στον διάδρομο για 1 ώρα ή τρέξιμο 30 λεπτά

Παρασκευή

Ξεκινάς ζέσταμα με 50 squats. Εκτελείς όλες τις ασκήσεις τη μία μετά την άλλη και μετά ξεκουράζεσαι για 90 δευτερόλεπτα, και επαναλαμβάνεις άλλες 2 φορές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v