ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

27 σούπερ ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σπίτι

Βάρος σώματος, ένα τραπέζι και μια πετσέτα. Αυτά αρκούν για να κρατηθείς σε φόρμα. Από μόνα τους; Όχι. Έχουμε και 27 ασκήσεις για όλο το σώμα.

27 σούπερ ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σπίτι

Μπορεί να σου λείπει το γυμναστήριο και όταν ακούς ενδυνάμωση να σκέφτεσαι αλτήρες και μηχανήματα, όμως το σώμα σου μπορεί να σου προσφέρει - δεδομένων των συνθηκών – αποτελεσματικότατες ασκήσεις.

Και δεν είναι ούτε μια ούτε δύο, είναι εκατοντάδες και μπορούν εύκολα να αποτελέσουν κομμάτι μιας κυκλικής προπόνησης οκτώ με δέκα σταθμών με 20-30 δευτερόλεπτα άσκησης/20-30 δευτερόλεπτα ξεκούρασης. Όταν τις ολοκληρώσεις ξεκουράζεσαι 2-3 λεπτά και επαναλαμβάνεις για 3-5 κύκλους ανάλογα το επίπεδό σου.

Παρακάτω σου συγκεντρώσαμε 27 επιλογές για όλο το σώμα. Επίλεξε όσες σου ταιριάζουν/αρέσουν περισσότερο και ξεκίνα!


Για πόδια:* Squats* Reverse Lunges

* Extended Leg Pulses


* Glute Bridge με ένα ή δύο πόδια* Lateral Leg Raises* Spider-Man Mountain Climbers* Skater Hops* Donkey Kicks* Curtsy Lunges* Side Lunges* Forward to Reverse Lunges* Single-Leg Reach* Fire HydrantsΓια στήθος/χέρια


* Push-Ups σε διάφορες παραλλαγές (στα γόνατα, με ανοιχτά χέρια, με κλειστά χέρια, με τα πόδια πάνω σε πάγκο)* Κάμψεις δικεφάλων σε τραπέζι* Εκτάσεις τρικεφάλων σε τραπέζιΓια πλάτη/χέρια:

* Superman, Y Superman, W Superman, T Superman, Pullup Superman* Lat Pulldowns με πετσέτα* Reverse snow angel* Κωπηλατική σε τραπέζιΓια κοιλιακούς:

* Lateral Plank Walks* Plank Ups* Bicycle Crunches* Plank Taps* Bear Planks* Plank With T Rotations* Mountain Climbers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v