Καλοκαιρινή ανανέωση μαλλιών

Αέρινα, casual και πολύ θηλυκά θέλουν οι hair stylists να έχουμε τα μαλλιά μας φέτος το καλοκαίρι και προτείνουν χτενίσματα και κουρέματα που θα «φορεθούν» σε συνδυασμό με την φυσική, χρωματική μας βάση.
Καλοκαιρινή ανανέωση μαλλιών
Οι καλοκαιρινές Εβδομάδες Μόδας ήταν γεμάτες θηλυκά, λουλουδάτα, ρομαντικά και παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Τι έχουν, όμως, να προτείνουν οι fashion designers για την θερινή μας κώμη;

Συγκεντρώσαμε τις, εξίσου θηλυκές, προτάσεις της μόδας για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα και χρώματα σε έναν φωτογραφικό οδηγό:

Αλογοουρές

Άκρως βολικές και κομψές, οι αλογοουρές κυριάρχησαν στις πασαρέλες, είτε σε ατημέλητο, casual στιλ είτε σε κομψές, ολόισιες κοτσίδες με περιποιημένο «δέσιμο».

Χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση

Το αυστηρό, σοφιστικέ look «καλά κρατεί» από τα catwalks του περασμένου Χειμώνα, με την διαφορά ότι για το καλοκαίρι γίνεται λίγο πιο ανέμελο. Η χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι παραμένει ανάμεσα στα must χτενίσματα, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο που χρειάζεται να περνάμε κάθε πρωί μπροστά στον καθρέφτη.

Αξεσουάρ στα χτενίσματα

Δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές (π.χ. ο οίκος Chanel) που προτείνουν φαντασία και χρώμα για τα καλοκαιρινά μαλλιά μας, με κοκαλάκια και τσιμπιδάκια που θα βοηθήσουν σε πρωτότυπα χτενίσματα. Πειραματιστείτε!

Αέρινος όγκος

Ξεθάψτε τα μπικουτί και τις φισούνες και δώστε όγκο στα άτονα μαλλιά, για να δείχνετε ακόμα πιο εντυπωσιακές στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Wet Look

Το στιλ «είμαι πολυάσχολη και δε με νοιάζει να στεγνώσω τα μαλλιά μου», επηρεασμένο και από τον αθλητικό οίστρο που δημιουργούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, φαίνεται πως θα φορεθεί πολύ φέτος, στις πρωινές εμφανίσεις.

Πλεξούδες και κοτσιδάκια

Κάθε καλοκαίρι επιστρέφουν οι πλεξούδες και τα κοτσιδάκια στη μόδα των μαλλιών, όμως φέτος οι hair stylists προτείνουν να «πλέξουμε» όλο μας το κεφάλι, αν θέλουμε να δείχνουμε πραγματικά μέσα στα πράγματα. Θα το τολμήσετε;

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v