Και η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με ένα "Wine Musical"!

Αντί ανασκόπησης και περισυλλογής για το χρόνο που τελειώνει, σκέφτομαι με χαρά κάποιες πραγματικά δημιουργικές, νέες προσεγγίσεις στα οινικά events που σκέφτηκα και πραγματοποίησα μέσα στο 2014, οι οποίες, εκτός των άλλων, μου έδωσαν ιδέες και "τροφή" για το μέλλον. Γιατί μετά τις επιτυχημένες βραδιές "wine (stand) up comedy" που οργανώσαμε στις αρχές του έτους, ήρθε και το "Wine Musical", και ολοκληρώθηκε το "πακέτο" - για την ώρα δηλαδή. Και επειδή η πρώτη, εξαιρετικά επιτυχημένη, παράσταση έγινε σε εταιρικό επίπεδο, κεκλεισμένων των θυρών για τον "έξω κόσμο", θέλω να σας καλέσω σε άλλη μία (και μοναδική) που διοργανώνουμε στις αρχές του έτους, και στην οποία είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Σημειώστε λοιπόν: την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου (και ώρα 21.30) σας προσκαλούμε στο El Convento Del Arte για να παρακολουθήσετε - με όλες σας τις αισθήσεις - το οινικό μιούζικαλ «Ο Αποστάτης των Χριστουγέννων ΙΙ – η επιστροφή». Πρόκειται για ένα έργο βγαλμένο από τη ζωή (και το κρασί), με εορταστικό χαρακτήρα και ένα αισιόδοξο μήνυμα, που όλοι χρειαζόμαστε τόσο πολύ, ειδικά αυτές τις μέρες. Θέλει να μας δείξει πόσο εύκολο είναι να παγιδευτούμε στην καθημερινότητα και να χάσουμε το νόημα των εορτών, της οικογένειας και της αγάπης - αλλά και πόσο εύκολο είναι και να βγούμε από αυτή την παγίδα, αρκεί να το αποφασίσουμε, και να το συζητήσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, ε, και να πιούμε και κανένα ποτηράκι παραπάνω, μέρες που είναι. Μη φανταστείτε βέβαια ότι θα μελαγχολήσουμε - απεναντίας, πέρα από νόημα και σοβαρά μηνύματα, το έργο έχει γέλιο, τραγούδι και χορό!

Και δεν έχει μόνο αυτά: έχει φαγητό, συγκεκριμένα μενού τριών πιάτων που θα επιμεληθεί ο μεγάλος Έλληνας Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας, καθώς και κρασί (τρία, για την ακρίβεια, ένα για κάθε πιάτο) από το Κτήμα Χρυσοχόου στη Νάουσα. Α, και για όποιον θέλει, προαιρετικά, θα κάνουμε και μία λοταρία με φιλανθρωπικό σκοπό, για να βοηθήσουμε, μέρες που 'ναι, κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το έργο έχει γραφτεί από την Αιμιλία Βασιλακάκη, ενώ η σκηνική σύνθεση και οι χορογραφίες έγιναν από την Γεωργία Τσαγκαράκη. Τα πρωτότυπα τραγούδια και η μουσική επιμέλεια είναι του Νικόλα Σαλίγκαρου, ενώ την σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έχει η Σεμίραμις Μοσχοβάκη. Πρωταγωνιστούμε τέσσερις ταλαντούχοι και ιδιαίτερα δημοφιλείς επαγγελματίες ηθοποιοί, η Αιμιλία Βασιλακάκη, ο Γιάννης Δρακόπουλος, η Μαρία Μπαγανά, η Γεωργία Τσαγκαράκη - και εγώ!

Η τιμή κατ' άτομο για όλα τα παραπάνω είναι 35 ευρώ και οι κρατήσεις απαραίτητες. Επίσης, επειδή βασικό στοιχείο της βραδιάς είναι το έργο, το οποίο θα παιχτεί σε τρεις πράξεις που θα εναλλάσσονται με τα πιάτα του μενού και τα κρασιά, παρακαλείστε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης (21.30).

Όπως ανέφερα, η παράσταση θα παιχτεί μόνο μια φορά και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κάντε τις κρατήσεις σας το συντομότερο στα τηλέφωνα 210-5200602 / 6944594239. Το El Convento Del Arte βρίσκεται στο Μεταξουργείο, στη διεύθυνση Βιργινίας Μπενάκη 7.

Σας περιμένουμε !...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v