Πολιτικοί Αρχηγοί 0 - Οινόφιλοι 1

Είμαι ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να μην μοιραστώ το νέο μαζί σας. Βλέπετε ξεκίνησε χτες ο Φθινοπωρινός Κύκλος του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού και η συμμετοχή (εν μέσω κρίσης παρακαλώ) είναι μεγαλύτερη από ΠΟΤΕ! Οι προσδοκίες μου για τον κύκλο αυτό, τόσο σε αριθμό συμμετεχόντων όσο και στο επίπεδο του ενθουσιασμού και της αγάπης τους για το κρασί, ξεπεράστηκαν κατά πολύ. Χώρια που "ψήνεται" επιπλέον και ένα ενδο-εταιρικό σεμινάριο για μία ομάδα συναδέλφων μεγάλης πολυεθνικής που ανακάλυψαν ότι τους ενώνει το πάθος τους για το κρασί και αποφάσισαν να το γνωρίσουν καλύτερα!

Ζητώ συγνώμη από τους πολιτικούς μας αρχηγούς που στέρησα από 28 εξαιρετικούς ευζωιστές τη χαρά να τους καμαρώσουν στο χτεσινοβραδινό debate. Έχω όμως μια αμυδρή υποψία ότι εμείς περάσαμε (πολύ) καλύτερα, κουβεντιάζοντας για το κρασί και δοκιμάζοντας επιλεγμένες ετικέτες από διάφορες γωνιές του Ελληνικού αμπελώνα.

Δεν ξέρω αν αυτή η ένθερμη συμμετοχή στο Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού είναι βαρόμετρο για την οικονομία και την κρίση, εμένα πάντως μου λέει πολλά (και καλά) για τον αμείωτο ρυθμό ανάπτυξης της οινικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Κι αν, παρότι ανέβασα το όριο συμμετοχών στο μέγιστο δυνατό, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στο Σεμινάριο κάμποσοι φίλοι που ήταν σε λίστα αναμονής, τους ευχαριστώ και ανυπομονώ να τους δω στον επόμενο Κύκλο, που θα ξεκινήσει (καλά να είμαστε) μετά τις Γιορτές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v