ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETSeminar On Wine Pleasure

Νέος καλοκαιρινός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Νέος καλοκαιρινός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

To #winelover seminar, το σεμινάριο οινογνωσίας που κάνει τη δίψα για γνώση του κρασιού αγάπη, παρέα, ανακάλυψη, αρχίζει έναν ακόμη, καλοκαιρινό κύκλο και οι εγγραφές ξεκίνησαν!
 
Μέσα σε 8 δίωρες, εβδομαδιαίες συναντήσεις, μαθαίνουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας συνειδητοποιημένος οινόφιλος και δοκιμάζουμε μαζί διαλεγμένες ετικέτες κρασιού από τον Ελληνικό και τον Παγκόσμιο αμπελώνα. Το #winelover seminar απευθύνεται σε αρχάριους φίλους του κρασιού που θέλουν να μάθουν να επιλέγουν και να απολαμβάνουν με γνώση και άποψη στην κάβα, το εστιατόριο, το σούπερ μάρκετ, το σπίτι.
 
 
Και βέβαια, μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου του σεμιναρίου, δεν χανόμαστε! Οι απόφοιτοι του σεμιναρίου, οι #wineloverseminaralumni, είμαστε μια παρέα που συνεχώς μεγαλώνει για να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την απόλαυση του κρασιού σε εκδρομές, γεύματα, γευσιγνωσίες και άλλα πολλά!
 
Εισηγητής του #winelover seminar είναι ο Θόδωρος (Ted) Λέλεκας, ο Έλληνας ambassador της διεθνούς κοινότητας οινοφίλων #winelover και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου και Αποσταγμάτων. Από το 2007 ο Θόδωρος μυεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες στα μυστικά που κάνουν το κρασί απόλαυση.
 
 
Ο νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 7μμ. Το σεμινάριο θα διεξάγεται στον όμορφο χώρο του House of Wine στο Χαλάνδρι (Εθνικής Αντιστάσεως 40). Το κόστος είναι €250 και οι θέσεις περιορισμένες.
 
Για ερωτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε άμεσα με email στην διεύθυνση [email protected]
 

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2