Οδηγός Οίνου 2010

Κυκλοφορεί εντός των ημερών ο Οδηγός Οίνου 2010, που περιέχει τις καλύτερες οινικές προτάσεις που εμείς, η συντακτική ομάδα του Οινοχόου της Καθημερινής, δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο περυσινός, πρώτος, Οδηγός Οίνου μας έγινε ανάρπαστος - εξαντλήθηκε και ξανατυπώθηκε πολλές φορές. Ελπίζω ότι ο φετινός θα είναι ένα ακόμα πιο χρήσιμο και απολαυστικό "εργαλείο" στα χέρια κάθε οινόφιλου.

Ο Οδηγός Οίνου 2010 περιλαμβάνει τις οινικές επιλογές που κάναμε στα τεύχη του περιοδικού κατά τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και κάποιες άλλες που προστέθηκαν επειδή είναι πραγματικά ξεχωριστές. Οι δικές μου προτάσεις αφορούν, μεταξύ άλλων, στις ετικέτες του ξένου αμπελώνα που ξεχώρισα το 2009, καθώς και σε μία ντουζίνα πραγματικά εξαιρετικές Σαμπάνιες που σας προτείνω ανεπιφύλακτα.

Εκτός όμως από παρουσιάσεις ετικετών, ο Οδηγός Οίνου 2010 περιέχει και ενδιαφέρουσα και άκρως χρηστική ύλη για την επιλογή και αγορά του κρασιού, καθώς και για τους ιδανικούς συνδυασμούς του στο τραπέζι.

Ο Οδηγός Οίνου 2010 διατίθεται σε βιβλιοπωλεία, στα σημεία πώλησης των βιβλίων της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ, καθώς και στα περίπτερα. Η τιμή του είναι €9,90.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και καλές οινικές εξερευνήσεις μέσα από τις σελίδες του!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v