Μα πότε θα χορτάσει επιτέλους αυτό το Aρκούδι;...

Σήμερα καλωσορίζω στο διαδίκτυο το ανανεωμένο Νηστικό Αρκούδι. Αναφέρομαι στο νέο site της γνωστής εκπομπής, που με φρέσκο, φιλικό και ιδιαίτερα χρηστικό look & feel κάνει την επανεμφάνισή του στο Internet.

Μέσα από τις σελίδες του θα βρείτε εύκολες και νόστιμες συνταγές, δοκιμασμένες και αγαπημένες από καθημερινούς ανθρώπους. Με ενθουσιάζει η νέα κατηγοριοποίηση της θεματολογίας, έτσι ώστε οι συνταγές να εμφανίζονται σε ομάδες όπως "του μοντέλου", "της νηστείας", "του βιαστικού", "του μακαρονά" και πάει λέγοντας...

Στο νέο Νηστικό Αρκούδι θα βρείτε και οινική θεματολογία από εμένα, τόσο original όσο και αναδημοσιευμένη από άλλες πηγές, ενώ εν καιρώ θα επιμεληθώ και των οινικών προτάσεων για τις διάφορες συνταγές.

Σε μια εποχή που η κρίση έχει κάνει το να μένουμε μέσα και να μαγειρεύουμε μία υποχρεωτική πλην ευχάριστη μόδα, το Νηστικό Αρκούδι μπαίνει κατευθείαν στα "αγαπημένα" για να το συμβουλευόμαστε καθημερινά. Θα το βρείτε στη διεύθυνση http://www.toarkoudi.gr.

Και μια και είναι Παρασκευή, μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στην εκπομπή μου Lémy Boucaliaûn αύριο, όπως και κάθε Σάββατο στις 2μμ, από τη συχνότητα του City 99.5FM. Η εκπομπή θα έχει ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα λόγω της σημερινής ημέρας των γενεθλίων μου, με πλούσια θεματολογία από την Ελληνική και ξένη οινική επικαιρότητα, τηλεφωνική ανταπόκριση με την Κύπρο, και μία κλήρωση με ένα οινικό δώρο-έκπληξη! Ακούστε τη ζωντανά από τον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v