e-Κάβα μας!...

Αν και το λανσάρισμα ήταν soft, όπως λέμε στο μάρκετινγκ (καθώς η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια έπεται) αρκετοί από εσάς αντιληφθήκατε ήδη την άφιξη του House of Wine στον (ιστο)χώρο του κρασιού στην Ελλάδα.

Στην εποχή μας, που το Internet πρωτοπορεί στην ενημέρωση αλλά και στην ευκολία, το House of Wine είναι μία πολύ σοβαρή και οργανωμένη προσέγγιση στην πώληση κρασιού, αντίστοιχη ελάχιστων, πραγματικά πρωτοποριακών και επιτυχημένων του εξωτερικού. Πρόκειται για τον φιλόδοξο καρπό της προσπάθειας μίας εξαιρετικής ομάδας με μακρά εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο σε διεθνές επίπεδο.

Ίσως θεωρηθεί διαφήμιση - και ίσως είναι - ωστόσο πρόκειται για μια νέα πρόταση που είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνει τη διαφορά στους οινόφιλους, τους ψαγμένους, τους περιπετειώδεις, και σίγουρα σε εκείνους που για λόγους χρόνου ή και τόπου κατοικίας δυσκολεύονται να βρουν το κρασί που θέλουν.

Στο House of Wine ο οινόφιλος βρίσκει στο ίδιο σημείο, 24 ώρες το 24ωρο, τις πλέον αξιόλογες ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό και τον Διεθνή αμπελώνα που κυκλοφορούν από διαφορετικούς προμηθευτές στην αγορά, επιλογές δώρων, ευφάνταστα αλλά και χρηστικά αξεσουάρ, καθώς και πολλά οινοπνευματώδη και αποστάγματα.

Και επειδή ξέρετε ότι μου αρέσει τα πράγματα να γίνονται υπεύθυνα και ενυπόγραφα, σας ενημερώνω ότι επιμελούμαι την επιλογή και την παρουσίαση των κρασιών ο ίδιος, ενώ αποστολή μου είναι και η διεύθυνση του House of Wine Club, το οποίο, εκτός από ειδικές τιμές και προσφορές για τα μέλη του, θα είναι μία κοινότητα οινοφίλων που θα συναντιούνται και θα ανταλλάσσουν απόψεις σε ειδικές γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις, δείπνα, εκδρομές, ταξίδια - ξέρετε ακριβώς τι εννοώ...

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε θεματικά clubs κρασιού που θα προμηθεύουν τα μέλη τους κάθε μήνα με επιλεγμένες Ελληνικές και ξένες ετικέτες σε αποκλειστικότητα.

Το House of Wine, λοιπόν, υπόσχεται μεγάλη και ποιοτική ποικιλία ετικετών σε στοκ (και μάλιστα κάτω από τις πιο αυστηρές συνθήκες συντήρησης), άνεση και ευκολία και στην παραγγελία αλλά και στην παράδοση, ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλο πλούτο γνώσης και πληροφόρησης. Και επειδή δεν χρειάζεται να είναι κανείς εξπέρ για να μπορεί να επιλέξει το κρασί που θα απογειώσει μία μικρή ή μεγάλη στιγμή, το House of Wine παρέχει κάθε δυνατό τρόπο αναζήτησης του σωστού κρασιού για τη σωστή περίσταση ή τον ιδανικό γευστικό συνδυασμό. Και όλα αυτά, είτε κάποιος θέλει απλά ένα μπουκάλι για το σπίτι, είτε ένα δώρο για έναν καλό φίλο, είτε μία ολόκληρη συλλογή κρασιών!

Αυτά. Τέλος της διαφήμισης. Όοοοολα τα υπόλοιπα σας περιμένουν στο www.houseofwine.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v