ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETWine

Wine Report 2008 - Out now!

Wine Report 2008 - Out now!

Κυκλοφόρησε ο ετήσιος οδηγός Wine Report 2008, που εκδίδεται υπό την επιμέλεια του διάσημου οινο-κριτικού Tom Stevenson.

Στις σελίδες του όλοι οι οινόφιλοι θα βρούμε τις κυριότερες εξελίξεις στον διεθνή αμπελώνα τη χρονιά που μας πέρασε, πληροφορίες και νέες ανακαλύψεις σχετικά με το κρασί και την υγεία, το κρασί ως επένδυση, και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Όπως σε κάθε έκδοση, μία ομάδα από ειδικούς ανά τον κόσμο παρουσιάζουν τις μεγάλες, αλλά και τις ανερχόμενες οινοπαραγωγικές περιοχές του πλανήτη: την τελευταία εσοδεία, την εξέλιξη κάποιων πρόσφατων εσοδειών, τους μεγαλύτερους παραγωγούς, τα πιο συναρπαστικά κρασιά της χρονιάς, κλπ.

Την Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης, ο βραβευμένος Έλληνας οινογράφος, οι πληροφορίες και οι προτάσεις του οποίου έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Wine Report 2008 κυκλοφορεί στα μεγάλα βιβλιοπωλεία που έχουν ξενόγλωσσα βιβλία, και προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους παρακολουθούν το κρασί σε διεθνές επίπεδο. Η τιμή του, απ' ότι πληροφορήθηκα, είναι κοντά στα €13.

SPONSORED LINKS

"Εάν πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι επαναλαμβάνουν μια ανοησία, εξακολουθεί να είναι ανοησία."

Ανατόλ Φρανς

  • 1946 - Στην Αργεντινή εκλέγεται πρόεδρος ο Χουάν Περόν

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2