Skateboard: Η ζωή... πατίνι

Μια σανίδα, μπόλικα κότσια, εντυπωσιακά tricks, ακόμα πιο εντυπωσιακές τούμπες, χαβαλές, αδρεναλίνη. Το skateboarding για τους skaters είναι κάτι παραπάνω από ένα χόμπι, είναι τρόπος ζωής. To in2life βιντεοσκοπεί και αποθανατίζει.

Η τεχνητή αναπνοή βήμα προς βήμα

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση λιποθυμίας ή καρδιακής ανακοπής; Τί θα πρέπει να προσέξουμε; Ο ναυαγοσώστης κ. Θεολόγος Τερζιάδης δείχνει βήμα προς βήμα στην κάμερα του In2life όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ανάνηψη με τεχνητή αναπνοή.

Tattoo: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν το... χτυπήσετε

Γιατί θέλει να κάνει κάποιος tattoo; Υπάρχει μόδα στον χώρο; Τι πρέπει να προσέχουμε; Αυτά και πολλά ακόμα μας λέει ο βραβευμένος τατουατζής Dr. Pepper (Γιάννης Πιπεράκης), ο οποίος χαρίζει σε έναν τυχερό αναγνώστη του In2life το tattoo που επιθυμεί.

Επιχείρηση «σωσίβιο»: Κάψτε λίπος σε 20’

Κάψιμο λίπους, μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση αντοχής. Τρεις στόχοι, τρεις προπονητικοί κύκλοι σε είκοσι μόνο λεπτά. H web tv του In2life και ο personal trainer Πάνος Μπαλατσινός σας δείχνουν τον – σύντομο - δρόμο προς την παραλία.

Η μαγεία του αλεξίπτωτου πλαγιάς στην WebTv του in2life

Αδρεναλίνη και γαλήνη, αίσθημα ελευθερίας και υπερένταση. Οι αντιθέσεις συναισθημάτων που προκαλεί η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς δύσκολα περιγράφονται με λέξεις. Πήγαμε, είδαμε και καταγράψαμε σε βίντεο ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τις πτήσεις με παραπέντε.

Ελληνική Εβδομάδα Μόδας 2011: Στα catwalks της Τεχνόπολης

Η κάμερα του in2life βρέθηκε στην 13η Ελληνική Εβδομάδα μόδας, και κατέγραψε δημιουργίες, τάσεις και πολλά... κέφια, τόσο στις επιδείξεις ονομάτων όπως οι Makis Tselios και Aslanis, όσο και σε εκείνες των νέων, ανερχόμενων σχεδιαστών.

Όσα είδαμε στην Athens Exclusive Designers Week 2011

Η κάμερα του in2life βρέθηκε στην ένατη Athens Exclusive Designers Week και κατέγραψε χειμερινές και καλοκαιρινές κολεξιόν, δηλώσεις σχεδιαστών και ατμόσφαιρα πάρτι... πάνω και κάτω από τα catwalks.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο in2life

Με καυστικό χιούμορ και ειλικρίνεια, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος μιλούν στο in2life ο ένας για τον άλλον, για την συνεργασία τους, για τον ρόλο της μουσικής και για τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μιλά στο in2life

Με αφορμή τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου, ο Μιχάλης Τζουγανάκης μιλά στην κάμερα του in2life για το πρόγραμμα που παρουσιάζει, τις επιρροές στη μουσική του και τις μοντέρνες ενορχηστρώσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή μουσική.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά στο in2life

Εν μέσω εκρηκτικών live, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά στην κάμερα του in2life για τον νέο του δίσκο, το ελληνικό ροκ, τους Πυξ Λαξ και το downloading που φυσικά και δεν θα σκοτώσει την μουσική.

v