Γ. Νταλάρας: «Σταυρώνουμε όσους δεν φοβούνται να εκτεθούν»

Ο Γιώργος Νταλάρας απαντά με οργή και συγκίνηση στα επεισόδια που σημάδεψαν τις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις του σε μια αποκλειστική συνέντευξη- χείμαρρο στο In2life. H Άννα Nταλάρα, το μνημόνιο και αυτοί που τον έχουν βρίσει από το μουσικό χώρο. Το “γαλανόλευκο σκοτάδι”, τα πολιτικά νταβατζηλίκια και ο... εμφύλιος.

Τα φτερά του μύθου: Το κουκλοθέατρο στα καλύτερά του

Πώς δίνεις ζωή σε ένα αντικείμενο; Από τι υλικό φτιάχνονται τα παραμύθια; Η Δήμητρα Κωνσταντινίδου και ο Σπύρος Παπαχρήστου μας ξεναγούν στα σκηνικά, τις ιστορίες και τους μηχανισμούς των ονειρικών τους παραστάσεων.

Ολόκληρο το 2011 σε 1,5 λεπτό

Εικόνες που μας συγκλόνισαν, που μας εκνεύρισαν, που μας έκαναν να χαμογελάσουμε, να δακρύσουμε ή να αποπειραθούμε να σπάσουμε την τηλεόραση. Ένα βίντεο με όλα όσα θα θυμόμαστε από την χρονιά που φεύγει. (Και) για να την ξορκίσουμε.

Η Τάνια Τσανακλίδου στην κάμερα του In2life

Η Τάνια Τσανακλίδου, παρέα με την Ελένη Κοκκίδου και τον Κώστα Θωμαΐδη, επιστρέφει στον Ζυγό τα χειμερινά παρασκευοσάββατα, με νέο δίσκο και αγαπημένες παλαιότερες επιτυχίες. Δείτε το βίντεο της συνέντευξης.

Μακιγιάζ σε 3’: Λάμψτε με λίγα

Πώς μπορεί μία γυναίκα να αποκτήσει πολύ γρήγορα ένα λαμπερό μακιγιάζ με τρία μόνο προϊόντα; Δείτε στο video τις μαγικές συμβουλές της ειδικού και εφαρμόστε τις μόνες σας.

Άσκηση για όλους- Όσα πρέπει να ξέρουμε

Άσκηση για όλους. Ναι, αλλά πώς; Στο μεγάλο videoαφιέρωμα του In2life ειδικοί απαντούν στις απορίες όσων θέλουν να γυμναστούν. Τι πρέπει να ξέρουμε, τι προσέχουμε, ποια τα μυστικά της σωστής διατροφής και πώς αποφεύγουμε τους τραυματισμούς.

Η Μακαρονάδα του Κρασοπατέρα

Η κάμερα του in2life μπαίνει στην κουζίνα, και καταγράφει τον... Κρασοπατέρα επί το έργον, να ετοιμάζει μια εύκολη αλλά και πρωτότυπη μακαρονάδα που θα λατρέψει κάθε οινόφιλος μακαρονάς.

Pilates: «Powerhouse» ενδυνάμωση στο σπίτι

O Pilates Instructor Νίκος Φλοράκης και η web Tv του In2life, φέρνουν την διάσημη μέθοδο Pilates στο σπίτι και σας παρουσιάζουν μια 20λεπτη ρουτίνα ασκήσεων για ενδυνάμωση του “Powerhouse”, δηλαδή των κοιλιακών και των ραχιαίων. Δείτε το αναλυτικό βίντεο.

O Jim Stoppani στο In2life

Στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα στα πλαίσια του European Fitness Convention, ο διεθνούς φήμης αμερικάνος trainer Jim Stoppani μίλησε στην κάμερα του in2life για την μέχρι τώρα καριέρα του στο fitness, τις αγαπημένες του μεθόδους προπόνησης και τα μελλοντικά του σχέδια. Δείτε το βίντεο.

Vinyasa Yoga: Ευεξία και ενδυνάμωση στο σπίτι

Εναρμονίστε ψυχή και σώμα και νιώστε την ευεξία της Yoga βήμα προς βήμα – ή καλύτερα στάση προς στάση – στο σπίτι, με την βοήθεια του Yoga Instructor Νίκου Φλωράκη και της Web Tv του In2life. Δείτε το κατατοπιστικό βίντεο.

v