Οι Stavento μιλούν στο In2life

Με πολύ καλή διάθεση, χιούμορ και ειλικρίνεια, οι Stavento μιλούν στην camera του in2life για τα τραγούδια τους, για το hip hop στην Ελλάδα, για την απόφασή τους να μένουν στην Αλεξανδρούπολη και για τις συνεργασίες τους με μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Κυκλική άσκηση για κάψιμο λίπους σε 30'

Ξεκινήστε από σήμερα την μάχη κατά των θερμίδων και τονίστε την μυϊκότητά σας με ένα τριαντάλεπτο κυκλικό πρόγραμμα, που παρουσιάζει στην κάμερα του in2life ο personal trainer, κ. Πάνος Μπαλατσινός.

Ο Γιώργος Καραμίχος στην camera του in2life

Χωρίς να προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά με προσεγμένες επαγγελματικές επιλογές που του προσφέρουν την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα, ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει στο In2life τις υπόλοιπες –ενδιαφέρουσες- πτυχές του εαυτού του.

Ο Μέμος Μπεγνής ανοίγει τα χαρτιά του στο in2life

Ο ταλαντούχος Μέμος Μπεγνής μιλάει στην κάμερα του In2life για την καριέρα του, τον χαρακτήρα, τον "θεατροπατέρα" του, το περιβάλλον και την πρόσφατη συνεργασία του με την "μεγάλη κυρία" του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα.

Ο Χάρης Ασημακόπουλος στην camera του in2life

Εν μέσω παραστάσεων στο Beton7 και γυρισμάτων για την "Πολυκατοικία" ο Χάρης Ασημακόπουλος μιλά στο in2life για την τηλεόραση, τη μέχρι τώρα πορεία του και τον ρόλο του serial killer.

Βιβλίο: Ανάμεσα στις γραμμές… τι;

Το in2life «ξεφυλλίζει» την πορεία ενός βιβλίου, καταγράφει εικόνες… επί του τυπογραφείου, συνομιλεί με καταξιωμένους ανθρώπους των γραμμάτων, σας χαρίζει βιβλία και ανακαλύπτει τι θα πει να είσαι αναγνώστης. Ενα "διαβαστερό" αφιέρωμα.

Tips για σωστό make up

Τα χρώματα της μόδας, η σωστή εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων και τα μυστικά που θα τονίσουν τα καλύτερα σημεία του προσώπου σας φέτος το καλοκαίρι, μέσα από ένα άκρως επεξηγηματικό video.

v