ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα πιο αλλόκοτα ζώδια

Τα πιο αλλόκοτα ζώδια σε φθίνουσα σειρά. Μήπως ανήκεις στην τοπ εξάδα;

Τα πιο αλλόκοτα ζώδια


Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι αλλόκοτος και το ξέρει. Όχι απλά το ξέρει, το έχει αποδεχτεί και το αγαπάει όπως η κουκουβάγια το κουκουβαγιόπουλο. Δεν θα το κρύψει, θα το βροντοφωνάξει σε κάθε ευκαιρία. Θα υποστηρίξει μάλιστα, ότι έχει πετύχει τον Παπαχρόνη σε ένα πάρτι στο κέντρο και του φάνηκε μετανιωμένος και συμπαθής.


via GIPHYΣκορπιός
Δεν είναι για όλα τα γούστα οι Σκορπιοί. Εκτός από αλλόκοτοι, είναι και λίγο περίεργοι και λίγο απρόβλεπτοι. Θα τους ακούσεις να διηγούνται ιστορίες που τους έχουν συμβεί και θα τους πιστεύεις οριακά. Χάριν ενδιαφέροντος, θα ξεκινήσουν μία χαμένη διαφωνία. Αυτή η συνήθεια τους, τους μπλέκει γενικότερα σε αλλόκοτες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Ξέραμε ότι ο Δίδυμος είναι ένα διπολικό/διχασμένο ζώδιο. Είναι στο μεταίχμιο κανονικότητας και παραξενιάς, γι’ αυτό ακριβώς συνολικά σου φαίνεται νορμάλ.
Στον αλλόκοτο εαυτό του Διδύμου επικρατεί ένα χάος. Κάποιες φορές είναι νευρωτικός και αρχίζει να συζητάει για συνωμοσίες και αμφιλεγόμενα θέματα και κάποιες άλλες φορές αυτό το αντικοινωνικό άτομο που κάθεται στη γωνία, αλλά όλοι αγαπάμε.

Ιχθείς
Μα πώς θα γινόταν να λείπει από τη βασική πεντάδα ο Ιχθύς; Από τα πιο περίεργα άτομα, σαν τη Φοίβη από τα "Φιλαράκια" ή σαν το Λάζαρο από το "Είσαι το ταίρι μου". Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν σε παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή ή αν απλά υποκρίνονται ότι σε παρακολουθούν. Η εκκεντρική προσωπικότητα του Ιχθύ μπορεί να κάνει κάποιες φορές το σαγόνι σου να πέσει, αλλά ο άμοιρος δεν το καταλαβαίνει.
Αν καταλαβαίνει ότι οι γύρω του τον βρίσκουν αλλόκοτο και εκκεντρικό, απλά δεν ασχολείται ή απλά δεν τον νοιάζει. Ζει στο δικό του κόσμο και το αποδεικνύει κάθε φορά. Σε αντίθεση με τον Δίδυμο, ο κόσμος τον βρίσκει περίεργο, επειδή δεν παραδέχεται ποτέ ότι είναι όντως αλλόκοτος.


via GIPHYΤαύρος
Μόνο οι πολύ καλοί φίλοι του Ταύρου ξέρουν πόσο αλλόκοτος μπορεί να γίνει. Είναι μια καθημερινή προσωπικότητα με μικρές αλλόκοτες πινελιές.
Αν τον πετύχεις σε αυτή τη φάση, είναι πολύ πιθανό να σου φανεί πιο περίεργος από όλα τα παραπάνω ζώδια μαζί. Δημιουργεί τελετουργικά μέσα στο μυαλό του και τα ακολουθεί πιστά. Θέλει να κόβει σε μεριδούλες το γεύμα του και κάθε μπουκίτσα συνοδευτικού να αντιστοιχεί σε μπουκίτσα κυρίως φαγητού. Θέλει τη ζάχαρη, τον καφέ και την καφετιέρα να είναι σε αυτήν ακριβώς τη σειρά για μεγαλύτερη πρακτικότητα και να φοράει τα παπούτσια του, ακριβώς πριν φορέσει το μπουφάν. Ψυχαναγκαστικό; Εντελώς.
Δεν είναι από τα άτομα που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας, αλλά πάντα αφήνει ένα ερωτηματικό-κρατάει μια πισινή. Καλύτερα να μην ρωτήσεις για τις παραξενιές του, θα κάνει την πάπια.

Παρθένος
Είναι ύπουλος ο Παρθένος. Όταν τον γνωρίσεις, θα αναρωτηθείς αν πρόκειται για τον πιο κανονικό άνθρωπο του πλανήτη. Αφού τον ζήσεις λίγο θα αναλογιστείς πού πήγε η αντίληψη σου και γιατί δεν είχες καταλάβει από την αρχή πόσο κουλός είναι. Ξέρεις γιατί; Γιατί το κρύβει τέλεια. Όχι γιατί ντρέπεται για την αλλόκοτη πλευρά του, αλλά γιατί θέλει να είναι διακριτικός.
Το πιο αλλόκοτο στοιχείο του είναι –τι άλλο- οι ψυχαναγκασμοί του.

Κάθε μέρα πρέπει να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο; Τον τρόπο που φτιάχνει τον πρωινό καφέ του, την κούπα που θα πιει τον καφέ του, το κόψιμο που θα έχει ο καφές του και πόσο καφέ θα είναι ο καφές του. Αν δεν τον ζεις καθημερινά, δεν μπορείς να νιώσεις το μεγαλείο του στην παραξενιά, αλλά μόλις τον δεις πρώτη φορά να τακτοποιεί τα άπλυτά του, θα καταλάβεις.


via GIPHY


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ω, τι μπερδεμένο ιστό πλέκουμε, όταν το πρώτο που μαθαίνουμε είναι να εξαπατούμε."

Sir Walter Scott, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1967 - Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας ανακοινώνει την πρώτη της επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2