6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν θα χωρίσουν ποτέ

Πολύ δύσκολο να μπει κάτι ανάμεσα σε αυτά τα ζευγάρια, αν τα φέρει η ζωή και ταιριάξουνε. Θα 'λεγε κανείς ότι η μοίρα τους είναι γραμμένη στα αστέρια.
6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν θα χωρίσουν ποτέ
Κάποια ζευγάρια είναι τόσο φτιαγμένα ο ένας για τον άλλο, που τους βλέπεις και ανανεώνεται η πίστη σου στον ρομαντισμό, στις σχέσεις και στην ανθρωπότητα ολόκληρη μαζί. Απλά κολλάνε. Και επειδή κολλάνε τόσο καλά, εμείς είπαμε να βάλουμε το χεράκι μας και να μοιράσουμε απλόχερα μερικές πληροφορίες, μπας και εμπνεύσουμε κι άλλα εμπνευσμένα ζευγαρώματα.

Ναι, ό,τι κι αν ήταν αυτό που μόλις κάναμε με τις λέξεις, το κάναμε. Πάμε ζώδια.

Κριός & Υδροχόος
Είναι ιδανικό ταίριασμα επειδή δεν θα βαρεθούν ποτέ. Μέσα από τις σκόρπιες σκέψεις του ενός, βρίσκει ρουτίνα ο άλλος. Και είναι ένας μηχανισμός τόσο περίεργος και τόσο συγκεκριμένος ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ζώδια, που αν τους πετύχεις ποτέ μαζί είναι να απορείς: Καλά, από παιδιά γνωρίζονται;

Καρκίνος & Ταύρος
Ταιριάζουν σχεδόν στα πάντα. Καταλαβαίνονται σε ιδιαίτερα βαθύ επίπεδο συναισθηματικά, καθώς ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Ο Καρκίνος θέλει σταθερότητα και συνεχή παρουσία, κάτι που ο Ταύρος ούτως ή άλλως δίνει απλόχερα στις σχέσεις του. Με την σειρά του, ο Ταύρος χρειάζεται να νιώθει πως το άλλο άτομο τον φροντίζει, και όλοι ξέρουμε ότι ο Καρκίνος είναι το πιο τρυφερό από όλα τα ζώδια.

Λέων & Τοξότης
Λατρεύουν και οι δύο την διασκέδαση αλλά κυρίως λατρεύουν να την μοιράζονται με αυτούς που αγαπούν. Αυτό σημαίνει ότι θα τους βρεις συνέχεια να οργανώνουν διακοπές, μαζώξεις, βραδιές για ταινίες. Και δεν θα παραπονεθούν ποτέ. Είναι μια σχέση που και οι δύο σύντροφοι - πέρα από το πάθος που είναι έμφυτο και στους δύο λόγω του στοιχείου της φωτιάς - νιώθουν περισσότερο συνεταιράκια.

Ζυγός & Δίδυμοι
Επικοινωνούν εγκεφαλικά αυτοί οι δύο, άρα όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην θέση τους με λίγη καλή θέληση στην αρχή. Δεν της φαίνεται αυτής της σχέσης από την αρχή ότι μπορεί να πάει τόσο καλά - έχουν και οι δύο τα θεματάκια τους με την δέσμευση και πρέπει να τα δουλέψουν. Μόλις τα δουλέψουν όμως και μπουν οι τροχοί σε κίνηση, δεν θα δεις πιο αδερφές ψυχές. Ναι, ακόμα και οι αδερφές ψυχές χρειάζονται δουλειά για να πετύχει μια σχέση. Νόμιζες σου μιλάμε για εύκολα happy end μέχρι τώρα σ' αυτό το κείμενο;

Ιχθείς & Σκορπιός
Και οι δύο ρομαντικοί ως εκεί που δεν πάει, και οι δύο δραματικοί ως εκεί που δεν πάει. Αυτή η σχέση μπορεί να πάει πολύ χάλια στα λάθος, μη έμπειρα χέρια. Στα μη συναισθηματικά ώριμα χέρια, δηλαδή. Και στα πετυχημένα τους, δεν τους λείπει το δράμα. Είναι όμως ένα δράμα που τους δίνει κάτι να παλεύουν μαζί, επειδή ξέρεις τι ακόμα έχουν κοινό αυτά τα δύο ζώδια; Μόλις ερωτευτούν κάποιον πραγματικά, δεν μπορούν να φανταστούν άλλο αποτέλεσμα που να μην τους περιλαμβάνει μαζί.

Παρθένος & Αιγόκερως
Ναι, το γιν-γιανγκ τους είναι στο μηδέν. Εδώ δεν μιλάμε για ετερώνυμα που έλκονται, μόνο για δύο ανθρώπους που καταλαβαίνουν φουλ πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος του άλλου - επειδή είναι τόσο παρόμοιοι. Και αυτό μπορεί να γίνει η συνταγή της επιτυχίας, αν είσαι άνθρωπος που δεν τον πειράζει να λείπει το αλατοπίπερο της διαφοράς απ' την ζωή σου. Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι ουδέποτε νοιάστηκαν και τόσο για το αλατοπίπερο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v