Πώς θα περάσουν τα ζώδια το φθινόπωρο του '22;

Ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα άστρα και να δούμε τι προβλέπουν για την ζωή μας αυτό το φθινόπωρο...
Πώς θα περάσουν τα ζώδια το φθινόπωρο του 22;
Άρχισε το κρύο, δειλά-δειλά κατεβάζουμε τις πρώτες λεπτές κουβερτούλες... ήρθε και η ώρα να δούμε τι νέα έχουν να μας μεταφέρουν τα άστρα για την εποχή που έρχεται.

Κριός
Θα περάσεις μια φάση αυτοφροντίδας, κάτι που είναι καλό. Θα σε βοηθήσει να επανέλθεις με περισσότερη δύναμη τον χειμώνα. Δεν είναι κακό να κλείνεσαι στον εαυτό σου πού και πού, ειδικά αν έχεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος
Αναταράξεις στα ερωτικά, αλλά με καλό τρόπο. Θα νιώσεις πιο σέξι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και θα σου είναι πιο εύκολο να διεκδικήσεις αυτά που θες.

Δίδυμοι
Η περίοδος αυτή για εσένα χαρακτηρίζεται από ασταμάτητο παρτάρισμα και φλερτ με αγνώστους - σαν να μην πέρασε το καλοκαίρι. Όταν χορτάσεις, μην το παρακάνεις: Είναι ταυτόχρονα συναισθηματική περίοδος, οπότε προσπάθησε να αποφύγεις το δράμα.

Καρκίνος
Έρχεσαι πιο κοντά με τα κοντινά σου άτομα. Σε ερωτικό επίπεδο, αν έχεις σχέση θα δεις ότι τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σιροπιαστά. Αν είσαι single, θα απολαύσεις την ελευθερία σου χωρίς να αγχώνεσαι.

Λέων
Σε αντίθεση με άλλα ζώδια που αποφεύγουν δεξιοτεχνώς το δράμα αυτή την περίοδο, εσύ είσαι πιο ευάλωτος σε αυτό. Άρα υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να υποκύψεις. Ίσως είναι καλύτερη περίοδος για να κάνεις πιο χαλαρά πράγματα με δυο-τρεις καλούς φίλους.

Παρθένος
Αισθάνεσαι πολύ κοινωνικός τελευταία, και είναι η κατάλληλη στιγμή για να το εκμεταλλευτείς. Μπορεί να σε βοηθήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και για να δείξεις καλύτερο πρόσωπο στον εργασιακό σου χώρο.

Ζυγός
Δώσε πολλή προσοχή στις ανάγκες σου, και μην κάνεις πράγματα περιττά. Θα χρειαστείς να κάνεις μερικά ζογκλερικά μέχρι να βρεις τους ρυθμούς σου, αλλά όσο κρατάς τα πράγματα στην ζωή σου απλά, αυτή θα είναι μια ήσυχη περίοδος για εσένα.

Σκορπιός
Έχεις κάθε λόγο να περνάς καλά και να το δείχνεις, οπότε μην κρύβεσαι. Αυτή η περίοδος είναι χαλαρή και κατάλληλη για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου άτομα. Εκμεταλλεύσου την.

Τοξότης
Αυτή η περίοδος είναι σέξι για εσένα. Βοηθά το γεγονός ότι οι ισορροπίες σου μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής είναι καλύτερες από ποτέ. Συνεπώς πήγαινε να προμηθευτείς από τώρα κάποιο προκλητικό κοστούμι για το Halloween. Ή για απλό ποτό, αν δεν θες, αλλά πιστεύουμε πως ο Τοξότης είναι από τα λίγα ζώδια που εκτιμούν το Halloween.

Αιγόκερως
Κουραστική φάση μάλλον, Αιγόκερε. Εκτός από τα επαγγελματικά που θα σε τρέχουν, είναι πολύ πιθανό να θες να τρέξεις τον εαυτό σου και κοινωνικά. Το αποτέλεσμα είναι να μπεις στον χειμώνα με τις δυνάμεις σου λίγο εξαντλημένες.

Υδροχόος
Το φθινόπωρο αυτό θα σε βρει πιο παράξενο από ποτέ. Έχεις πέσει με τα μούτρα στις ιδιαιτερότητές σου και δεν σε ενδιαφέρει πολύ ο κοινωνικός σου περίγυρος. Όσο φροντίζεις να έχεις δίπλα σου τουλάχιστον ένα-δυο κοντινά άτομα, η περίοδος αυτή θα είναι δημιουργική αλλά χωρίς πολλές εντάσεις.

Ιχθείς
Είναι μια περίοδος συζητήσεων. Και μάλλον θα είναι συζητήσεις που θες να αποφύγεις, αλλά δεν γίνεται πια. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική, και επειδή την αγνοούσες για αρκετό καιρό, τώρα πρέπει να μαζέψεις τα σπασμένα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v