Τι έξοδος σου ταιριάζει, βάσει ζωδίου

Για κάθε ζώδιο, για κάθε ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία, εμείς έχουμε και από μία κατάλληλη πρόταση... Είστε έτοιμοι να βγούμε;
Τι έξοδος σου ταιριάζει, βάσει ζωδίου
Πόσες φορές ήθελες να βγεις, αλλά σπατάλησες μισή ώρα προσπαθώντας να σκεφτείς κάποιο καλό μέρος (ή και περισσότερο); Πόσες φορές ξεκίνησες να περάσεις μια τέλεια νύχτα, αλλά γύρισες σπίτι νωρίς, επειδή τίποτα δεν σε ικανοποιούσε;

Τώρα έχεις εμάς, κι εμείς ξέρουμε τι σου ταιριάζει. Δώσε προσοχή, λοιπόν.

Κριός
Περιπετειώδης, με χιούμορ και όρεξη για καινούρια πράγματα. Παρεΐστικος και με τάσεις αρχηγού. Ο Κριός πρέπει να πάρει τους φίλους του και να τους πάει σε ένα escape room. Πάρε μερικές ιδέες.

Ταύρος
Οι Ταύροι γουστάρουν πολυτέλεια. Και τίποτα δεν είναι πιο πολυτελές από ένα προσεγμένο κλαμπ, με τον καλύτερο κόσμο. Ώρα να ανοίξεις μπουκάλια, Ταύρε.

Δίδυμοι
Κοινωνικοί, με ελαφρά διάσπαση προσοχής, καλλιτεχνικοί και σπηνταριστοί. Πηγαίνετέ τους σε μια συναυλία, βρε παιδιά!

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θέλουν να γνωρίζουν ενδιαφέροντα κόσμο, και – όσο περίεργο σας ακούγεται – γουστάρουν να βγαίνουν έξω απ’ τα νερά τους. Συνεπώς, ένα τζαζ μπαρ ή κάποιο άλλο… ιδιαίτερο μπαράκι θα κάνει τέλεια δουλειά.

Λέων
Οι Λέοντες χρειάζονται να πάνε κάπου με πολυκοσμία. Και έχουμε τις κατάλληλες, πολυπληθείς προτάσεις!

Παρθένος
Παρθένος είσαι, το θες το κυριλέ σου. Άρα ένα προσεγμένο, όμορφο (και λίγο ακριβό) μπαρ είναι το πλέον κατάλληλο υποψήφιο στέκι σου.

Ζυγός
Οι Ζυγοί βγαίνουν για να περάσουν καλά. Και αν είναι να περάσουν καλά, δεν χρειάζεται να γυρίσουν σπίτι. Ιδού μερικά ξενυχτάδικα, λοιπόν, για τους πιο true Ζυγούς.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερος. Θέλει κάτι ωραίο, αλλά θέλει και κάτι ακραίο. Θέλει να βολευτεί, αλλά θέλει να δουλεύει κι ο εγκέφαλός του όλη την ώρα. Στο θέατρο, Σκορπιοί. Όσο πιο πειραματικό, τόσο το καλύτερο.

Τοξότης
Οι Τοξότες βαριούνται εύκολα τα κλασικά και δοκιμασμένα. Άρα πρέπει να τους προσφέρεις κάτι καινούριο, και αυτά τα έθνικ μπαράκια είναι ό,τι πρέπει.

Αιγόκερως
Για μια μέρα, αφήστε τον Αιγόκερω να μην έχει ευθύνες. Να νιώσει λίγο βασιλιάς. Ναι, θα ξοδευτείτε, αλλά ένα ακριβό εστιατόριο, όλοι το ‘χουμε ανάγκη πού και πού.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι παράξενοι, αλλά έχουν και μια κοινωνικότητα που δεν τους αφήνει να κλείνονται μέσα. Ώρα, λοιπόν, να πάρεις σβάρνα τα εναλλακτικά μπαράκια, Υδροχόε.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς χρειάζονται πιο πριβέ καταστάσεις, με το έτερόν τους ήμισυ. Και, μιας και είναι από τα πιο ρομαντικά ζώδια, αυτές οι περιοχές με τέλεια θέα αποτελούν το καλύτερο σποτ για κάθε ψαράκι που θέλει να κάνει αγκαλιές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v