15 απίστευτες πληροφορίες για τον Ζυγό

Ίσως ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια—ή μήπως όχι; Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν μπλέξεις με Ζυγό, μπορεί και να σου αλλάξει η ζωή.
15 απίστευτες πληροφορίες για τον Ζυγό
Οι Ζυγοί, θα έλεγε κανείς, είναι παρεξηγημένο ζώδιο. Σίγουρα δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Ίσως να φταίει που μερικές φορές γίνονται λίγο απόμακροι, και δεν αφήνουν τους ανθρώπους να “σκάψουν” πιο βαθιά από την επιφάνεια. Ίσως, πάλι, να φταίει η φήμη τους ότι είναι από εκείνα τα παιδιά που θα σε ρίξουν στο κρεβάτι και μετά θα εξαφανιστούν. Κι όμως, όποιος έχει περάσει αρκετό (ποιοτικό) χρόνο με έναν Ζυγό, θα ανακαλύψει πως πρόκειται για ένα ζώδιο με πολλά χαρίσματα, αλλά και εκπληκτικό τρόπο να κάνει την κατάσταση να φαίνεται πάντα καλύτερη. Εσείς τι πιστεύετε για τους Ζυγούς;

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ: Ποτέ δεν πρόκειται ένας Ζυγός να παραδεχτεί ότι χρειάζεται βοήθεια. Ακόμα κι αν είναι τόσο φανερό πως τα πράγματα δεν του πηγαίνουν καθόλου καλά, θα χαμογελάσει και θα σου πει πως όλα είναι εντάξει, επειδή δεν θέλει ο κόσμος να πιστεύει ότι είναι αδύναμος.

Τι σιχαίνονται στους άλλους: Αν δεν θες ένας Ζυγός να σου πει πως πάει για τσιγάρα και να μην επιστρέψει ποτέ, τότε πρέπει να σταματήσεις να είσαι αγενής. Οι αγενείς άνθρωποι φρικάρουν τους Ζυγούς, γιατί κάθε τους λέξη φαίνεται να είναι πρόκληση για καυγά. Και οι Ζυγοί δεν κάνουν καυγάδες.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους: Αυτό που λατρεύει είναι αυτό που τον σκοτώνει. Ο Ζυγός τρελαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά όσα περισσότερα μάτια έχει στραμμένα πάνω του, τόσο περισσότερο αρχίζει να φρικάρει. Έπειτα, απομονώνεται για να γλυτώσει, και δυο μέρες μετά συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Και μετά επαναλαμβάνει αυτόν τον κύκλο.

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους: Σκέψου έναν Λέοντα, που χρειάζεται συνέχεια προσοχή. Αλλά τώρα σκέψου έναν Λέοντα που δεν έχει τρόπο να εκφράσει τα αισθήματά του, και είναι και ζώδιο του αέρα, άρα η πρώτη του αντίδραση σε κάθε πρόβλημα που θα εμφανιστεί θα είναι να γίνει καπνός.

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους: Ο Ζυγός είναι πολύ περήφανος για το πόσο χαλαρός μπορεί να παραμείνει, ακόμα κι αν ο κόσμος καταρρέει τριγύρω του. Στην πραγματικότητα, αυτή ακριβώς η συμπεριφορά είναι η μεγαλύτερή του ντροπή, καθώς θα ήθελε να είναι πιο δυναμικός.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις: Στον Ζυγό αρέσει ιδιαίτερα η μουσική, επομένως θα ευχαριστηθεί αληθινά ένα νέο άλμπουμ από κάποιον αγαπημένο του καλλιτέχνη ή εισιτήρια για συναυλία. Εναλλακτικά, επιλέξτε δώρα που ανταποκρίνονται στην ισορροπία που έχει ανάγκη στην καθημερινότητά του: Ζεν δωράκια όπως αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια ή συνεδρίες yoga και μασάζ είναι πολύ καλές ιδέες.

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι: Οι Ζυγοί φημίζονται για την αγάπη που έχουν στα οπίσθια. Και είναι αλήθεια. Άφησέ τον να παίξει με τα δικά σου, ρώτησέ τον αν ενδιαφέρεται να παίξεις εσύ με τα δικά του—βάλτε το πρωκτικό στο παιχνίδι, και θα έχεις να κάνεις με έναν ικανοποιημένο Ζυγό.

Τι ζητούν σε μια σχέση: Οι Ζυγοί, παρά την φήμη που έχουν ως… κακά παιδιά του ζωδιακού κύκλου, έχουν ανάγκη να κάνουν σχέσεις με άτομα που εμπιστεύονται, και που μπορούν να δίνουν και να παίρνουν πράγματα. Μισούν τις εντάσεις, και θέλουν τα πράγματα να είναι ίσα.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι: Τα ζώδια του αέρα έχουν σχηματίσει μια μικρή κλίκα, στην οποία δύσκολα μπαίνει άλλος άνθρωπος. Ο Υδροχόος λατρεύει τους φίλους του σε τέτοιο βαθμό, που θα τους βοηθούσε να θάψουν ένα πτώμα—ακριβώς ό,τι χρειάζεται (μεταφορικά) ένας Ζυγός. Οι Ζυγοί, από την άλλη, μπορούν να καταλάβουν 100% το μυαλό του Υδροχόου, μα και να τον προσγειώσουν ομαλά στην πραγματικότητα όταν το χρειαστεί.

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους: Η αναβλητικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ο κόσμος αντιπαθεί στους Ζυγούς, αλλά η πραγματική τους σκοτεινιά βρίσκεται στο πόσα πολλά ψέματα μπορούν να πουν στον εαυτό τους. Οι Ζυγοί είναι οι βασιλιάδες του να καταπιέζουν τα αισθήματά τους.

…και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό: Οι άνθρωποι ζηλεύουν τους Ζυγούς επειδή είναι απίστευτα κοινωνικοί. Και όχι μόνο καταφέρνουν να γνωρίζουν πρακτικά όλο τον κόσμο, όπου κι αν πάνε, αλλά μπορούν να κάνουν τον καθένα τους να αισθανθεί υπέροχα. Δεν το λες και εύκολο.

Πώς είναι τα φιλιά τους: «Φλογερός» είναι η λέξη που τον χαρακτηρίζει καλύτερα. Ένα από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια, διατηρεί αυτό το στοιχείο και στον τρόπο που φιλάει: Ξαφνικά και με έναν «πονηρό» τρόπο που δημιουργεί στον παρτενέρ του διακαή πόθο για… συνέχεια.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους: Οι Ζυγοί φοβούνται περισσότερο από κάθε τι την αρνητική κριτική. Και αν βασιστούμε στην τάση τους να κάνουν μερικές όχι-και-τόσο-σοφές επιλογές, αυτός τους ο φόβος τους βασανίζει πολύ συχνά. Ζυγέ, πότε επιτέλους θα μάθεις ότι οι ατέλειές σου είναι αυτές που σε κάνουν τόσο τέλειο;

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους: Ζυγός; Να παραδέχεται ότι είναι καλά; Να σπάει το μυστήριό του και την σκοτεινή του φιγούρα και να σου λέει ότι είναι – Χριστέ μου! – ευτυχισμένος; Ναι, επειδή μάλλον σε έχει ερωτευτεί και θέλει να το ξέρεις.

Πώς θα σε φλερτάρουν: Οι Ζυγοί δεν σταματούν ποτέ να φλερτάρουν, οπότε δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Το δύσκολο κομμάτι είναι να δεις αν όντως ενδιαφέρονται. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι α) αν σου έχουν κάνει κάποιο δώρο, και β) αν το casual φλερτ τους αρχίσει να γίνεται κάπως πιο… προσωπικό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v