15 απίστευτες πληροφορίες για τους Διδύμους

Μικρές αλλά άκρως σημαντικές πληροφορίες που… ξεσκεπάζουν όλα τα μυστικά του ζωδίου των Διδύμων.
15 απίστευτες πληροφορίες για τους Διδύμους
Πώς φλερτάρουν οι Δίδυμοι και πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους; Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ και ποια ζώδια είναι ιδανικοί φίλοι τους; Συγκεντρώνουμε μικρά μυστικά για το ζώδιο των Διδύμων για να τους… ξεσκεπάσετε.

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ: Ότι σε ξέχασαν. Θα πουν ότι είχαν πολλές δουλειές, ότι είναι απασχολημένοι, αλλά στην πραγματικότητα χάνουν εύκολα την επαφή με τους άλλους ανθρώπους.

Τι σιχαίνονται στους άλλους: Να είναι βαρετοί. Μόλις καταλάβουν ότι κάποιος δεν έχει (γι’ αυτούς τουλάχιστον) ενδιαφέρον, την κάνουν με ελαφρά.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους: Οι ελλιπείς τους απόψεις. Και κυρίως το ότι αρνούνται να αφήσουν τους άλλους να τους διαφωτίσουν – ακόμη κι αν ξέρουν ότι αυτά που γνωρίζουν… «μπάζουν», θα αρνηθούν από περηφάνια να τους κάνει κάποιος άλλος «μάθημα».

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους: Δεν πολυσκέφτονται πριν μιλήσουν, σαν να μη νοιάζονται για τα συναισθήματα του άλλου. Κατά βάθος είναι καλά παιδιά, αλλά δεν έχουν «φίλτρο» μεταξύ μυαλού και γλώσσας, γι’ αυτό και πληγώνουν κόσμο εύκολα.

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους: Ο δισταγμός τους να ανοιχτούν στους άλλους. Δεν μπορούν να ανοίξουν την καρδιά τους εύκολα, έτσι είναι φτιαγμένοι και το ξέρουν.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις: Το βιβλίο, όσο κλισέ δώρο κι αν ακούγεται, είναι μια χαρά για την intellectual φύση των Διδύμων. Επίσης, επειδή τους αρέσει να είναι καλοί οικοδεσπότες, μπορείτε να ποντάρετε σε δώρα χρήσιμα για το σπίτι ή τα γεύματά τους.

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι: Οι εκπλήξεις. Θέλουν συνεχώς ο παρτενέρ τους να παίρνει πρωτοβουλίες, να τους εκπλήσσει, να δοκιμάζει καινούριες στάσεις, καινούρια πράγματα, να τους κόβεται η ανάσα ανά λίγα δευτερόλεπτα.

Τι ζητούν σε μια σχέση: Συντρόφους με αυθορμητισμό. Επειδή βαριούνται εύκολα, θέλουν κάποιον να τους συναρπάζει, εντός και εκτός κρεβατιού.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι: Με τους Υδροχόους, χωρίς πολλή σκέψη. Πολυλογάδες, με πολλά ενδιαφέροντα και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, οι δυο τους μπορούν να τα πάνε περίφημα.

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους: Ο σαρκασμός τους, που είναι τόσο έντονος, ώστε μπορεί να προσβάλει κάποιον χωρίς οι ίδιοι να το καταλάβουν. Αλλά αν μπλέξουν κάποτε σε άγριο καυγά, πιθανότατα θα είναι εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού τους.

…και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό: Μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστός, όταν το θέλουν. Είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο που έχουν.

Πώς είναι τα φιλιά τους: Τα έχουν αναγάγει σε τέχνη! Οι Δίδυμοι διακόπτουν τα φιλιά, κάνουν μικρές χαριτωμένες παρεμβολές, τα εμπλουτίζουν με λόγια, χαμόγελα, ματιές, αστεία και γενικά μεγάλες δόσεις περίπλοκου φλερτ.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους: Επειδή είναι πολύ κοινωνικό ζώδιο, οι Δίδυμοι τρέμουν στην ιδέα ότι θα μείνουν στην απ’ έξω ή ότι δεν θα είναι αυτοί το επίκεντρο της προσοχής σε ένα πάρτι.

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους: Θα ωριμάσουν μέσα από την αγάπη που νιώθουν για σένα και θα καταλάβεις ότι θέλουν το καλό σου, ότι θέλουν να είσαι καλά. Και τότε θα ξέρεις ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν την ιδιοτέλειά τους.

Πώς θα σε φλερτάρουν: Με πολλά, μα πάρα πολλά λόγια, αφού είναι το δυνατό τους σημείο. Λένε τα πιο όμορφα λόγια που έχει ακούσει ο άνθρωπος που έχουν βάλει στόχο, αλλά και ατάκες που μπορούν να σπάσουν τον πάγο με τον πιο απρόσμενο τρόπο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v