Απίστευτες πληροφορίες για τους Λέοντες

Τεράστια αυτοπεποίθηση, μα και πολλές ανασφάλειες. Καλωσόρισες στον μπερδεμένο (αλλά υπέροχο) κόσμο ενός Λέοντα!
Απίστευτες πληροφορίες για τους Λέοντες
Αν είχες ποτέ έναν Λέοντα σε περίοπτη θέση στην ζωή σου, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως πρόκειται για ένα ζώδιο με πολλές υπέροχες αξίες—αλλά και αρκετές ιδιαιτερότητες. Διάβασε παρακάτω για να ανακαλύψεις όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα λιοντάρια, τους βασιλιάδες του ζωδιακού κύκλου…

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ: Ξέρει καλά ότι μερικές φορές φαίνεται πολύ ψωνισμένος—αυτό, άλλωστε, του το ‘χουν πει πολλοί. Με αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς του μπορεί να κάνει χιούμορ, γιατί έχει συμφιλιωθεί. Αυτό όμως που δεν αντέχει να σκέφτεται είναι πως αυτές οι τάσεις του πολλές φορές τον οδηγούν να φέρεται άσχημα σε ανθρώπους.

Τι σιχαίνονται στους άλλους: Τα λιοντάρια μισούν τους ζηλιάρηδες ανθρώπους. Και, δυστυχώς, φαίνεται να τους τραβούν πάνω τους συνέχεια. Όταν ένας Λέων αρχίζει να ασκεί την γοητεία του – κάτι που δεν ελέγχει, απλά συμβαίνει – ξέρει ότι μπορεί να γίνει αγαπητός από όλους. Και οι σύντροφοί του πρέπει να είναι εντάξει μ’ αυτό το γεγονός, αλλιώς θα ακολουθήσουν ομηρικοί καυγάδες.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους: Το αδύναμο σημείο του Λέοντα; Η αισιοδοξία. Του είναι πολύ δύσκολο να νιώσει αισιόδοξος για κάτι, αλλά μόλις το καταφέρει, μπορεί να ενθουσιαστεί σε τεράστιο βαθμό και να πάρει πολλές απότομες αποφάσεις. Και όταν απογοητευτεί, είναι σαν να χάνει για πάντα ένα μικρό κομμάτι από την ευτυχία του.

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους: Οι Λέοντες χρειάζονται πολλή προσοχή, εντός και εκτός της σχέσης τους. Και αυτό είναι κάπως κακό, γιατί ένας άνθρωπος που είναι έστω και λίγο ανασφαλής, θα προσπαθήσει να καταπιέσει τον Λέοντα, θα τον πνίξει με την ζήλεια του, και η σχέση θα καταστραφεί.

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους: Η αυτογνωσία. Αν έχετε βρεθεί ποτέ κοντά σε έναν Λέοντα, θα έχετε παρατηρήσει πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη για οτιδήποτε. Και οι Λέοντες ξέρουν ότι το έχουν αυτό το κουσούρι, και δεν τους αρέσει.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις: Η ωραιοπάθεια ενός Λέοντα θα ικανοποιηθεί αν του δωρίσετε καλλυντικά, αξεσουάρ για τα μαλλιά ή το σώμα του, εσώρουχα ή και κοσμήματα. Του αρέσει όμως ιδιαίτερα και το θέαμα, επομένως θα είστε «ασφαλείς» με εισιτήρια για μια καλή παράσταση.

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι: Θα σας πούμε ένα μικρό μυστικό, και περιμένουμε να το αξιοποιήσετε καταλλήλως: Οι Λέοντες ερεθίζονται περισσότερο με τα προκαταρκτικά, παρά με την ίδια την πράξη. Μασάζ, φιλιά, χάδια, γλειψίματα αλλά και δαγκώματα θα εκτιμηθούν δεόντως.

Τι ζητούν σε μια σχέση: Σκηνές από ρομαντικές ταινίες που ο πρωταγωνιστής κάνει μια πολύ δημόσια, πολύ ρομαντική χειρονομία για να δείξει στην πρωταγωνίστρια ότι την αγαπά… Ο άντρας Λέων μια ζωή γκρινιάζει που ποτέ δεν έχει μπει στην θέση της πρωταγωνίστριας. Κάντε του το χατίρι.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που όχι μόνο μπορεί να αντέξει την ζήλεια του Σκορπιού, αλλά και να την απολαύσει, αυτό είναι ο Λέων. Αλλά αυτή η σχέση δεν θα είναι ποτέ μονόπλευρη: οι Λέοντες είναι εξαιρετικά δοτικοί με τα άτομα που αγαπούν, και ο Σκορπιός θα νιώσει επιτέλους ότι βρήκε έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους: Έχουμε καλά νέα για τους Λέοντες, και ακόμα καλύτερα για όσους βρίσκονται δίπλα τους: Αυτό το ζώδιο δεν έχει σκοτεινή πλευρά. Ναι, σίγουρα, κάποιες μέρες μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά σπάνια θα δεις ένα λιοντάρι να χάνει το χαμόγελό του.

…και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό: Οι Λέοντες δεν πρόκειται ποτέ (μα ποτέ) να ντραπούν να ζητήσουν αυτό που θέλουν. Ή, μάλλον, αυτό που ξέρουν ότι αξίζουν. Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους και προστατεύουν τον εαυτό τους από διάφορους ύπουλους εκμεταλλευτές.

Πώς είναι τα φιλιά τους: Ο βασιλιάς των άγριων ζώων ξέρει, το δίχως άλλο, να δίνει και τα πιο άγρια φιλιά. Από εκείνα που δεν τα σταματά κανείς και τίποτα, καθώς είναι μεγάλα σε διάρκεια και σε ένταση, σαν να τα οδηγεί ένα πρωτόγονο ένστικτο χωρίς χαλινάρι.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους: Δημιουργικός, κοινωνικός, χαρισματικός. Ο Λέοντας είναι από εκείνους τους ανθρώπους που μοιάζει να τα έχει όλα, και στην σωστή σειρά. Γι’ αυτό και είναι τεράστια αδικία να τυραννιέται τόσο πολύ στην σκέψη ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι καλύτεροι από αυτόν. Είναι φυσιολογικό, είναι ανθρώπινο.

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα αγάπης για έναν Λέοντα απ’ το να σου λέει τα μυστικά του. Ξέρεις, εκείνα τα πράγματα που κρατάει κρυφά απ’ τους υπόλοιπους, επειδή το image του είναι το παν; Ναι, δεν τον πειράζει να τα μοιραστεί μαζί σου. Ξέρει πως δεν θα τον προδώσεις…

Πώς θα σε φλερτάρουν: Πώς λειτουργούν τα πράγματα για το πολύπλοκο μυαλό ενός Λέοντα: Βήμα πρώτο, θα του τραβήξεις την προσοχή. Βήμα δεύτερο, θα θελήσει να σε κάνει να γελάσεις. Βήμα τρίτο, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι επικίνδυνο, επειδή μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Βήμα τέταρτο και πιο σημαντικό: Ξέρει ότι είναι Λέων, ξέρει ότι μπορεί να σε κατακτήσει και ξέρει ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v