15 απίστευτες πληροφορίες για τους Παρθένους

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το πολύπλοκο, αλλά τόσο ενδιαφέρον ζώδιο…
15 απίστευτες πληροφορίες για τους Παρθένους
Αν γνωρίσατε ποτέ έναν Παρθένο, θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ότι δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι. Είναι επίμονοι, μερικές φορές μπορεί να γίνουν πιεστικοί, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να αντέξουν χωρίς συντροφιά. Ναι, η παρέα (ή και ο έρωτας) με έναν Παρθένο δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αξίζει. Ας μάθουμε, όμως, περισσότερα για αυτούς…

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ: Μοιάζει ανεξάρτητος, εντελώς αυτόνομος. Σαν να μην νοιάζεται τι θα πει ο κόσμος. Κι όμως, ο Παρθένος νοιάζεται σε εγκληματικό βαθμό για τις γνώμες των άλλων—ειδικά αν αυτές οι γνώμες καταλήγουν στο ότι δεν είναι αρκετά καλός.

Τι σιχαίνονται στους άλλους: Οι Παρθένοι απεχθάνονται τους αλαζόνες ανθρώπους. Τους ενοχλεί πάρα πολύ να βλέπουν άτομα που περηφανεύονται συνεχώς για τις επιτυχίες τους και που δεν μπορούν να λάβουν υπόψη και τον υπόλοιπο κόσμο. Και, φυσικά, ως το πιο passive-aggressive ζώδιο από όλα, η αντίδρασή τους μπορεί να στάζει δηλητήριο.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παρθένου είναι ότι έχει τόσες κρυμμένες ανασφάλειες μέσα του, που καταλήγει να προσπαθεί υπερβολικά να τους ικανοποιήσει όλους, να χώνεται σε κάθε συζήτηση και να προσπαθεί να αποδείξει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί την αξία του. Και μερικές φορές αυτό θα τον βάλει σε μπελάδες, καθώς ο Παρθένος δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις κοινωνικές του δεξιότητες.

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους: Οι Παρθένοι ξέρουν πάρα πολύ καλά να κριτικάρουν. Θέλουν να είναι όλα τέλεια (μετάφραση: όπως τα φαντάστηκαν) και θα φροντίσουν να σου κάνουν υποδείξεις για το παραμικρό. Και αυτό μπορεί να γίνει ανυπόφορο, ειδικά αν μιλάμε για μία ερωτική σχέση, στην οποία υποτίθεται υπάρχει αγάπη και στοργή.

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους: Έχετε δει ποτέ Παρθένο να ξεσπάει; Εμείς, πάντως, όχι. Μπορούν να εσωτερικεύσουν όλα τους τα αισθήματα, αφήνοντάς τα να σιγοβράζουν μέσα τους για χρόνια—και δεν σταματούν ποτέ να τα σκέφτονται.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις: Ιδιαίτερα πρακτικά πνεύματα, οι Παρθένοι δεν συμπαθούν τα «διεκπεραιωτικά» δωράκια και τα διακοσμητικά που θα πιάσουν σκόνη σε κάποιο ντουλάπι. Καλλυντικά για την περιποίησή του, gadgets για το σπίτι ή το κινητό, ένα ρολόι ή απλώς γλυκά θα τον ικανοποιήσουν απόλυτα.

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι: Η κοιλιά των Παρθένων – είτε γυμνασμένη, είτε όχι – είναι το πιο ερωτικό τους σημείο. Θέλουν να τους δώσεις προσοχή. Άγγιξέ τους εκεί, και μετά άφησέ τα χέρια σου να δώσουν πονηρές υποσχέσεις για το πού μπορεί να πάνε μετά…

Τι ζητούν σε μια σχέση: Οι Παρθένοι ψάχνουν άτομα που θα τους κάνουν να αισθανθούν σημαντικοί, ότι μπορούν να προσφέρουν βοήθεια και να λύσουν προβλήματα. Και, φυσικά, άτομα που θα εκτιμήσουν δεόντως την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρουν.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι: Αυτό το ζώδιο είναι δύσκολο. Από την μία, μπορεί να γίνει ο χειρότερος κριτής του εαυτού του. Από την άλλη, οι προσδοκίες που έχει από τους άλλους είναι πάρα πολύ ψηλές. Τόσο ψηλές, που μάλλον μόνο ένας άλλος Παρθένος θα μπορούσε να τις φτάσει.

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους: Είναι το πιο επικριτικό ζώδιο. Με τον εαυτό του, με τους άλλους, με το περιβάλλον και με κάθε τι που υπάρχει πάνω στον πλανήτη αυτόν.

…και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό: Αν έχεις πρόβλημα, ο Παρθένος μάλλον έχει την λύση. Κι αυτό τους κάνει αρκετά επιθυμητούς, από κάθε άποψη.

Πώς είναι τα φιλιά τους: Είναι παράξενο, αλλά ο Παρθένος καταφέρνει, δίνοντας «τακτοποιημένα», μετρημένα και χωρίς εξάρσεις φιλιά, να μην τον θεωρήσει τελικά κανείς ξενέρωτο ή συντηρητικό. Αντίθετα, μοιάζει χαριτωμένος και αξιόπιστος – άλλωστε είναι κατ’ εξοχήν… παιδί για σπίτι.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους: Οι Παρθένοι είναι ειδικοί στο να οργανώνουν. Να ελέγχουν. Να ξέρουν τι πρέπει να γίνει και πότε. Γι’ αυτό και όταν κάνουν λάθος, πέφτουν στα πατώματα. Αν είχαμε ένα μάθημα να δώσουμε στους Παρθένους, αυτό θα ήταν πως το να χάνεις τον έλεγχο μερικές φορές είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους: Θα σου πουν να προσέχεις. Γενικά τους Παρθένους δεν θα τους ακούσεις να σου λένε ζουζουνιές. Ακόμα κι αυτό το εννοούν περισσότερο σαν πρακτική συμβουλή. Επειδή θέλουν να σε βλέπουν να είσαι καλά, και δεν μπορούν να σε νταντεύουν όλη μέρα. Όχι πως δεν θα το έκαναν.

Πώς θα σε φλερτάρουν: Τι συμβαίνει με τους Παρθένους; Θέλουν κουβέντα, ή να σε φιλήσουν; Είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις αυτά τα δύο. Αν βάλεις μέσα και την γενικότερη δυσκολία που έχουν στην έκφραση (το πρακτικό τους μυαλό δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια πράγματα!), έχεις ένα χάος. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι παύσεις του. Αν πάνω στην κουβέντα φαίνεται περισσότερο να ενδιαφέρεται για το τι έχεις εσύ να πεις, σε γουστάρει. Χωρίς ατάκες. Χωρίς έξτρα πράγματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v