15 απίστευτες πληροφορίες για τον Ταύρο

Δεκαπέντε πράγματα που προσπαθεί να κρύψει κάθε Ταύρος, αλλά εμείς… τα ξετρυπώσαμε και τον ξεμπροστιάζουμε.
15 απίστευτες πληροφορίες για τον Ταύρο
Τι δεν ανέχεται στη σχέση τους ένας Ταύρος και με ποιο ζώδιο είναι ο καλύτερος φίλος; Πώς μπορείτε να τον ξετρελάνετε και τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο; Δεκαπέντε… χρησιμότατες πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για το πιο… γήινο των ζωδίων.

Τι αρνείται να παραδεχτεί: Ότι μπορεί να κάνει λάθος. Το ξέρει, αλλά δεν θα το παραδεχτεί φωναχτά, γιατί συχνά τα αισθήματά του μπορούν να τυφλώσουν την (φαινομενικά) σκληρή λογική του.

Τι θα κάνει αν δε σε συμπαθεί: Δεν θα μοιραστεί μαζί σου τίποτα προσωπικό του. Μπορεί να καθίσει να ακούσει όλα σου τα προβλήματα, και να θεωρήσεις ότι σε συμπονά, αλλά στην πραγματικότητα εκείνος δεν θα ανοιχτεί καθόλου, αν δεν τον έχεις κερδίσει.

Τι είναι αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να κάνει: Να τα παρατήσει. Ακόμη κι αν έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος (που όπως είπαμε, δεν θα το παραδεχτεί φωναχτά), θα παλέψει με νύχια και με δόντια μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει.

Πώς καταστρέφει την σχέση του: Τα δίνει όλα για να σε κερδίσει, αλλά όταν τα καταφέρει, οι προτεραιότητές του επιστρέφουν σε πιο «πεζά» πράγματα, όπως η καριέρα του και οι υλικές απολαύσεις.

Τι μπορεί να τον κάνει δυστυχισμένο: Η δυστυχία των δικών του ανθρώπων. Ο Ταύρος δίνεται ολοκληρωτικά και δένεται με τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάει, γι’ αυτό επηρεάζεται πολύ αν αυτοί πάθουν το οτιδήποτε.

Τι δώρο θα ήθελε να του κάνεις: Οτιδήποτε έχει να κάνει με τις υλικές απολαύσεις που τόσο αγαπά – είτε αυτό είναι ένα κουτί σοκολατάκια, είτε ένα καλό γεύμα, είτε κάτι πολυτελές, όπως ένα ακριβό άρωμα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του: Να «διαβάζει» τους ανθρώπους γύρω του. Συχνά δε, καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλουν να ακούσουν και το χρησιμοποιεί για να τους «κερδίσει».

Πώς θα τον ανάψεις ερωτικά: Κάνοντας πιο… νόστιμο το κρεβάτι. Είτε με φαγητά, σιρόπια και σοκολάτες, που είναι η αδυναμία του, είτε με πιο… kinky αξεσουάρ, στα οποία δε θα έλεγε όχι. Παρ’ ό,τι γήινο ζώδιο, έχει πολλές φαντασιώσεις.

Τι θέλει από μία σχέση: Επιβεβαίωση. Κυρίως μέσω του σεξ – είπαμε, οι σαρκικές απολαύσεις είναι η αδυναμία του – αλλά και με το να μην του δίνεις αφορμή να ζηλέψει.

Ποιο ζώδιο είναι ο καλύτερος φίλος του: Ο Ζυγός. Γιατί ο Ταύρος μπορεί να τα δώσει όλα για τους φίλους του, και ο Ζυγός τα ζητάει όλα από τους φίλους του – προφανώς, αλληλοσυμπληρώνονται.

Τι του δίνει ικανοποίηση στην καθημερινότητα: Η σπιτική του «ρουτίνα» - θέλει να επιστρέφει σπίτι και να περνά ήσυχα βράδια μόνος ή με το άλλο του μισό, να βρίσκει τα πράγματα όπως τα θέλει και να μην αγχώνεται για να οργανώσει εξόδους… Τα θέλει όλα στους δικούς του χρόνους και με τον δικό του τρόπο.

Πώς φιλάει ο Ταύρος: Θέλει έντονα, μεγάλης διάρκειας φιλιά, από εκείνα που γεμίζουν και τους δύο με συναίσθημα, που δηλώνουν ότι είναι τρελά ερωτευμένος.

Πώς δείχνει την αγάπη του: Με το να σου εκφράζει πόσο του έλειψες – ακόμη κι αν έχει να σε δει μόλις δύο ώρες. Ο Ταύρος θέλει συνεχώς δίπλα του αυτούς που αγαπά.

Πώς φλερτάρει: Με το μυστικό του όπλο… το φαγητό. Λατρεύει να τρώει, λατρεύει να μαγειρεύει, λατρεύει να ρίχνει το ταίρι του με το ρητό «ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι».

Τι απεχθάνεται στους γύρω του: Την μιζέρια. Δεν δέχεται κάποιος να είναι τσιγκούνης (σε χρήματα ή συναισθήματα) χωρίς λόγο και δεν ανέχεται κοντά του για πολύ τέτοιους ανθρώπους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v