15 απίστευτες πληροφορίες για τον Κριό

Όσα θέλατε να μάθετε για τους Κριούς, αλλά… ντρεπόσασταν να τους ρωτήσετε, σε μια άκρως αποκαλυπτική λίστα.
15 απίστευτες πληροφορίες για τον Κριό
Ναι, είναι δυναμικός, είναι γεμάτος πάθος, έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει συνεχώς να μπλέκει σε καινούριες περιπέτειες. Αλλά αυτά πιθανότατα τα ξέρατε για τον Κριό. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε τις… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Όσα θέλατε να ξέρετε μέσα από 15 ερωτήσεις για τα κριαράκια της ζωής σας…

Τι αρνείται να παραδεχτεί: Πότε δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι παίρνει λάθος αποφάσεις. Μπορεί να θέλει να δείχνει το περήφανο προσωπείο του, αλλά κατά βάθος ξέρει πως του ξεφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Τι θα κάνει αν δε σε συμπαθεί: Θα σου πει ότι έχει άλλα σχέδια. Και θα είναι αλήθεια, γιατί λατρεύει να γνωρίζει συνεχώς κόσμο και να κάνει καινούριους φίλους. Αν διαπιστώσει ότι δεν είσαι ένας από αυτούς, θα σου το… ξεκόψει αμέσως.

Τι δεν πρόκειται ποτέ – μα ποτέ – να κάνει: Δεν μπορεί να μείνει ουδέτερος όταν ξεσπάει οποιαδήποτε κόντρα γύρω του. Ο Κριός πάντα θα πάρει θέση.

Πώς καταστρέφει τη σχέση του: Η ανάγκη του για καινούριες γνωριμίες και περιπέτειες είναι αυτή που τον κάνει και επιρρεπή στην απιστία ή απλώς στο να βαρεθεί γρήγορα σε μια σχέση.

Τι δώρο θα του άρεσε να του κάνεις: Ο Κριός ενδιαφέρεται για το σώμα και την εμφάνισή του, επομένως θα ήταν ευχαριστημένος με μια συνδρομή στο γυμναστήριο, εισιτήρια για έναν αγώνα ή και ρούχα – προτιμήστε τις (αγαπημένες του) κόκκινες αποχρώσεις.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό προσόν του: Έχει τη μοναδική ικανότητα να καταφέρνει να χαλαρώσει και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, και κερδίζει πόντους συμπάθειας.

Τι τον ανάβει περισσότερο ερωτικά: Η αδρεναλίνη του κινδύνου να σας πιάσουν. Με άλλα λόγια, αν του προτείνεις σεξ σε δημόσιο χώρο ή του ψιθυρίσεις στο αυτί τι θα κάνετε, την ώρα που είστε έξω, θα τον τρελάνεις.

Τι θέλει από μια σχέση: Να του… χαϊδέψεις τον εγωισμό του. Και μπορεί να ακούγεται εγωκεντρικό, αλλά ο Κριός συνήθως το αξίζει, γιατί (στην αρχή τουλάχιστον της σχέσης, όταν είναι ενθουσιασμένος), δίνει πολλά.

Ποιο ζώδιο θα ήταν ο καλύτερός του φίλος: Ο Τοξότης, γιατί είναι και οι δυο αυθόρμητοι και λάτρεις της περιπέτειας.

Τι «γεμίζει» έναν Κριό: Το να έχει να κάνει πολλά πράγματα. Η πολυάσχολη φύση του ζητά πάντα ρίσκα, δουλειές, προκλήσεις.

Πώς είναι στην παρέα: Έχει αρχηγικές τάσεις. Δεν θα υπάρχει πιο δυναμικός τύπος σε μια παρέα φίλων από έναν Κριό, αλλά είναι και πολύ δίκαιος και δοτικός – νοιάζεται για όλους.

Πώς φιλάει: Τα φιλιά του είναι γρήγορα, κοφτά, αλλά γεμάτα πάθος, τέτοια που να ξαφνιάζουν τον/την παρτενέρ του, ακόμα και δημόσια.

Πώς δείχνει την αγάπη του: Δίνοντας προστατευτικές συμβουλές. Είναι γεννημένος αρχηγός, και είναι αυτός που θα σου πει… «ζακέτα να βάλεις, για να μην κρυώσεις»!

Η φράση που δεν πρέπει να του πεις: «Χαλάρωσε λίγο». Όχι, δεν μπορεί να χαλαρώσει.

Τι απεχθάνεται περισσότερο από καθετί: Τους ψεύτικους ανθρώπους. Είναι αυθεντικός, δίνει πάντα το 100% και περιμένει από τους άλλους το ίδιο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v