Το ένα πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν τα ζώδια

Τι είναι αυτό που το κάθε ζώδιο δεν πρόκειται ποτέ (μα ποτέ) να κάνει;
Το ένα πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν τα ζώδια
Υπάρχουν πράγματα που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε. Ο καθένας μας έχει τα δικά του κολλήματα, τις δικές του ενοχλήσεις. Και κάπως έτσι είναι και τα ζώδια. Κάθε ένα από αυτά απλά δεν μπορεί να κάνει τα παρακάτω πράγματα. Ποια είναι αυτά;

Κριός
Ο Κριός δεν μπορεί να μείνει ουδέτερος όταν ξεσπάει οποιαδήποτε διαμάχη. Από καυγά φίλων μέχρι το group chat που προσπαθεί να αποφασίσει την σαββατιάτικη έξοδο, αυτό το ζώδιο πάντα θα έχει άποψη και θα την στηρίξει με πάθος.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι πεισματάρης από την φύση του, άρα μόλις κάτι του πάει στραβά, διαφορετικά απ’ ό,τι είχε σχεδιάσει, θα παλέψει με νύχια και με δόντια. Δεν πρόκειται ποτέ να δεις έναν Ταύρο να τα βάζει κάτω και να τα παρατάει.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο έχει πολλές απόψεις, και τεράστια ανάγκη να τις εκφράσει. Και μερικές φορές αυτές οι απόψεις μπορεί να είναι ελλιπείς. Θα το παραδεχτεί; Θα κατεβάσει το κεφάλι και θα πει “Πες μου κι άλλα, ενημέρωσέ με”; Προφανώς και όχι.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι γεμάτος συναισθήματα, και του αρέσει να τα εκφράζει. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρει να επικοινωνεί, άρα δεν πρόκειται ποτέ να κρατήσει μούτρα και να σου κόψει την κουβέντα. Ακόμα κι αν ξέρει ότι θα ακολουθήσει άγριος καυγάς, θα προτιμήσει να σου μιλήσει για αυτά που σκέφτεται.

Λέων
Οι Λέοντες είναι παρεξηγημένοι. Έχουν πολύ δυνατό ένστικτο, και σχεδόν κάθε φορά θα το ακολουθήσουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να αφήσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο πίσω. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό τους κάνει εγωιστές, μα στην πραγματικότητα, οι Λέοντες απλά ξέρουν ποια είναι μακροπρόθεσμα η καλύτερη επιλογή για όλους.

Παρθένος
Ο δρόμος προς την αποδοχή και την αυτοπεποίθηση ήταν μακρύς και σκληρός για τους Παρθένους, και γι’ αυτό σπάνια θα τους ακούσεις να λένε οτιδήποτε κακό για τον εαυτό τους. Εσύ το λες έλλειψη χιούμορ και αυτοσαρκασμού, εκείνοι το λένε δύναμη.

Ζυγός
Οι Ζυγοί σιχαίνονται να βλέπουν κόσμο να μαλώνει. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Κι αυτό σημαίνει πως, αν δεις ποτέ Ζυγό να καυγαδίζει, περίπου 0% των φορών θα έχει ξεκινήσει ο καυγάς από αυτούς. Δεν πρόκειται ποτέ να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Σκορπιός
Άλλο ένα παρεξηγημένο ζώδιο που είναι γεμάτο αγάπη. Ο Σκορπιός, παρά τις τάσεις που έχει να γίνεται τρομακτικός όταν νιώσει ότι απειλείται, δεν πρόκειται ποτέ να προδώσει τα άτομα που αγαπάει, και θα τα υπερασπιστεί μέχρι τέλους.

Τοξότης
Οι Τοξότες μπορεί να είναι η ζωντανή προσωποποίηση του YOLO, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χαζοί. Πόσο μάλλον, σε σχέση με άλλα ζώδια, θέλουν να είναι πάρα πολύ ενήμεροι για αυτά που θα κάνουν—είτε πάνε διακοπές, είτε αρχίσουν να βγαίνουν με καινούρια παρέα. Όσο κι αν φαίνεται ότι η ζωή τους είναι ένα συνεχές παιχνίδι τυφλόμυγας, οι Τοξότες είναι πάντα προετοιμασμένοι.

Αιγόκερως
Αν περιμένεις ποτέ από έναν Αιγόκερω να πάρει στα σοβαρά την γνώμη σου – ειδικά αν δεν σου την ζήτησε ποτέ – θα περιμένεις πάρα πολύ. Αυτό το ζώδιο ξέρει πολύ καλά τι κάνει, και δεν αναλώνεται σε ανασφάλειες και αμφιβολίες. Όλες του οι αποφάσεις εκτελούνται με χειρουργική ακρίβεια, οπότε μην μπλέκεσαι στα ζητήματά του.

Υδροχόος
Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται ένας Υδροχόος. Πολλές φορές, ούτε ο ίδιος ξέρει. Αυτό που ξέρει, όμως, κάθε άτομο που ανήκει στο ζώδιο αυτό είναι πως εκείνη η μικρή φωνούλα που έχει στο κεφάλι του (μία από τις πολλές, τουλάχιστον) που του λέει ανά πάσα στιγμή τι να κάνει έχει πάντα δίκιο. Άρα, ποτέ δεν θα δεις έναν Υδροχόο να σκέφτεται μια απόφασή του δυο φορές.

Ιχθείς
Όσο ευαίσθητο και καλοπροαίρετο ζώδιο και να είναι, ποτέ δεν πρόκειται να γίνει χαλί να τον πατήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σε συγχωρήσει ποτέ. Αν δείξεις πραγματικά ότι μετάνιωσες, θα κερδίσεις την συγχώρεσή του. Μην περιμένεις όμως να ξεχάσει τι έκανες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v