Γιατί είναι τα ζώδια δυστυχισμένα;

Μπαίνουμε στο μυαλό κάθε ζωδίου, και αποκαλύπτουμε τον αληθινό λόγο που τους προκαλεί δυστυχία…
Γιατί είναι τα ζώδια δυστυχισμένα;
Τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο δυστυχισμένο; Ποιοι είναι εκείνοι οι κρυφοί καημοί που θα κάνουν έναν Καρκίνο να χάσει τον ύπνο του, και ποιο είναι το πράγμα που θα κάνει κάθε Τοξότη να μετανιώνει μια ζωή;

Κάνουμε ένα μακροβούτι στις πιο σκοτεινές μεριές της ψυχής του κάθε ζωδίου, και αποκαλύπτουμε γιατί είναι δυστυχισμένα…

Κριός
Παρορμητικός και γεμάτος ένταση, ο Κριός σπάνια θα εκτιμήσει εκείνες τις μικρές, απλές στιγμές ευτυχίας. Το πρόβλημα είναι πως, όταν όλοι γύρω σου μιλάνε για αυτές και το πόσο υπέροχες είναι, αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν κάνεις εσύ κάποιο λάθος…

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι τόσο εναρμονισμένος με τους ανθρώπους που έχει κοντά του, που αυτό σιγά-σιγά αρχίζει να τον επηρεάζει αρνητικά. Συγκεκριμένα, από ένα σημείο και μετά η διάθεση των Ταύρων αρχίζει να εξαρτάται από την διάθεση των γύρω του, κι αυτό τους κάνει να νιώθουν αδύναμοι.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι σπάνια θα ανοίξουν την καρδιά τους σε κάποιο άλλο άτομο. Έτσι είναι φτιαγμένοι. Δυστυχώς, ακόμα και οι ίδιοι δεν είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα τους, αλλά – τις περισσότερες φορές – δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Καρκίνος
Ο χειρότερος από όλους στην υπερανάλυση. Ο Καρκίνος μπορεί να μείνει κυριολεκτικά ξύπνιος όλη νύχτα φτιάχνοντας στο μυαλό του υποθετικά σενάρια, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας παλιά μηνύματα και προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει με τους ανθρώπους στην (ερωτική) ζωή του.

Λέων
Αν έχετε βρεθεί ποτέ κοντά σε έναν Λέοντα, θα έχετε παρατηρήσει πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη για οτιδήποτε. Και οι Λέοντες ξέρουν ότι το έχουν αυτό το κουσούρι, και δεν τους αρέσει.

Παρθένος
Έχετε δει ποτέ Παρθένο να ξεσπάει; Εμείς, πάντως, όχι. Μπορούν να εσωτερικεύσουν όλα τους τα αισθήματα, αφήνοντάς τα να σιγοβράζουν μέσα τους για χρόνια—και δεν σταματούν ποτέ να τα σκέφτονται.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι πολύ περήφανος για το πόσο χαλαρός μπορεί να παραμείνει, ακόμα κι αν ο κόσμος καταρρέει τριγύρω του. Στην πραγματικότητα, αυτή ακριβώς η συμπεριφορά είναι η μεγαλύτερή του ντροπή, καθώς θα ήθελε να είναι πιο δυναμικός.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν είναι και οι καλύτεροι στο να… δέχονται συμβουλές. Και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό, αν δεν γυρνούσε όλος ο φιλικός τους κύκλος να τους κράξει για αυτό ακριβώς το πράγμα και να τους δημιουργήσει κόμπλεξ.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι πολύ άνετα άτομα, και μπορούν να χωρέσουν σε κάθε παρέα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα λόγω της προσωπικότητάς τους, αλλά επειδή πολλές φορές επιλέγουν να κάνουν τον εαυτό τους “αόρατο”.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θα ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι αν μπορούσαν να κολλήσουν μία ετικέτα πάνω σε κάθε τι, αν μπορούσαν να χωρέσουν όλα τους τα αισθήματα σε κουτάκια. Όπως όλοι ξέρουμε, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ στην αληθινή ζωή.

Υδροχόος
Μετά από μια ολόκληρη ζωή που ακούνε από όλους ότι πρέπει να ηρεμήσουν και να βάλουν τον εαυτό τους σε μια σειρά, οι Υδροχόοι στο τέλος θα προσπαθήσουν (και θα αποτύχουν παταγωδώς) να κάνουν το αδύνατο: Να ελέγξουν τα συναισθήματά τους.

Ιχθείς
Τα ψαράκια φοβούνται την δέσμευση. Από την άλλη μεριά, αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι η δέσμευση είναι το μόνο πράγμα που θέλουν. Γενικά τα έχουν λίγο μπερδεμένα μέσα τους…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v