Οι δύο πλευρές του κάθε ζωδίου

Με ποιες… αντίθετες πλευρές τους παλεύουν καθημερινά τα ζώδια;
Οι δύο πλευρές του κάθε ζωδίου
Λένε ότι τα πάντα στην ζωή έχουν δυο πλευρές. Γιν και γιανγκ, καλό και κακό, ιερό και βέβηλο. Κάπως έτσι είναι και το μυαλό του ανθρώπου· πάντα υπάρχουν δυο αντικρουόμενες πλευρές, και η κάθε μία προσπαθεί να κυριαρχήσει. Ας ξεκλειδώσουμε, λοιπόν, τα ζώδια για να ρίξουμε μια ματιά στις εσωτερικές τους διαμάχες…

Κριός
Ο Κριός είναι ελεύθερο πνεύμα, και χρειάζεται καινούριες εμπειρίες, να χάνεται στην κάθε στιγμή. Την ίδια στιγμή, μπορεί να είναι τόσο τελειομανής, που να μην μπορεί να απολαύσει τίποτα.

Ταύρος
Ευχάριστος, έμπιστος, πολύ καλός φίλος… και ανίκανος να εμπιστευτεί τους άλλους απόλυτα. Όταν κάποιος πληγώσει έναν Ταύρο, απλά διαγράφεται από την ζωή του. Και, δυστυχώς, πολλές φορές αυτές οι διαγραφές συμβαίνουν χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο, απλά και μόνο επειδή ο Ταύρος δύσκολα θα νιώσει πως οι άνθρωποι δίπλα του μπορούν ποτέ να γίνουν 100% φίλοι του.

Δίδυμος
Αυτό το ζώδιο είναι τόσο κοινωνικό, που θέλει να τους έχει όλους φίλους. Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν του ήταν τόσο δύσκολο να δει και να αποδεχτεί τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που οι περισσότερες μακροχρόνιες σχέσεις των Διδύμων είναι με άτομα που τους μοιάζουν.

Καρκίνος
Ρομαντικός ως το κόκαλο, παθιασμένος ως εκεί που δεν πάει. Και βαριέται εύκολα. Είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνεις έναν Καρκίνο να πάθει την πλάκα του μαζί σου, αλλά το να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του μπορεί να γίνει αγώνας.

Λέων
Ενώ οι Λέοντες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που αγαπούν, οι καλές τους προθέσεις είναι κυρίως… πρακτικές. Που σημαίνει ότι δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά με την συναισθηματική υποστήριξη, και στο τέλος της ημέρας νιώθουν πως δεν κάνουν αρκετά.

Παρθένος
Οργανωμένος, ψύχραιμος και με μια λογική που τσακίζει κόκαλα, ο Παρθένος έχει (θεωρητικά) την τέλεια ζωή. Δυστυχώς, υπάρχει και μια άλλη πλευρά μέσα του, που θέλει να ζήσει ελεύθερη και χωρίς κανόνες, και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ποτέ.

Ζυγός
Θέλει να βρει τον έρωτα, τον ένα και μοναδικό, την αγάπη της ζωής του. Και λογικά θα το κατάφερνε, αν… έκανε κάτι γι’ αυτό. Οι δύο αντικρουόμενες πλευρές των Ζυγών είναι ο απόλυτος ρομαντισμός, και η ανάγκη τους να ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ρευστά (εναλλακτικά: τεμπελιά).

Σκορπιός
Από την μία, οι Σκορπιοί θα υπερασπιστούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα με ό,τι έχουν και δεν έχουν. Από την άλλη, είναι πασίγνωστο πόσο εύκολα μπορεί να νιώσουν προδομένοι, και τότε γίνονται εκδικητικοί. Πιστέψτε μας, ούτε σ’ εκείνους αρέσει που είναι έτσι.

Τοξότης
Οι Τοξότες μπορούν να καταλάβουν τι χρειάζονται οι άλλοι, μπορούν να συγχρονιστούν με τα αισθήματα των ανθρώπων που αγαπούν και να παρέχουν την καλύτερη στήριξη. Την ίδια στιγμή, σπάνια θα τους δεις να μιλάνε ανοιχτά για τα δικά τους προβλήματα—και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει όταν εσωτερικεύουμε αυτά τα πράγματα…

Αιγόκερως
Ξέρουμε ότι οι Αιγόκεροι είναι οι πιο… σκληρά εργαζόμενοι του ζωδιακού κύκλου. Κι αυτό, δυστυχώς, ισχύει μόνο στην επαγγελματική τους ζωή. Στα φιλικά και στα ερωτικά, η κατάσταση είναι διαφορετική: δένονται, ικανοποιούνται, και έπειτα παραμένουν παθητικοί—ακόμα κι αν οι σχέσεις τους δοκιμάζονται ή σταματούν να είναι λειτουργικές.

Υδροχόος
Το μόνο που θέλει είναι η ανεξαρτησία του… και να έχει δίπλα του άτομα που δεν θα χάσει ποτέ. Και όταν λέμε “δίπλα του”, το εννοούμε κυριολεκτικά. Οι Υδροχόοι περπατούν πάντα πάνω στην διαχωριστική γραμμή της απόλυτης μοναξιάς και των πιο εξαρτημένων σχέσεων.

Ιχθείς
Μπορούν – αν θέλουν – να γίνουν γοητευτικοί και μυστηριώδεις. Μόλις, όμως, πέσουν οι μάσκες, τα ψαράκια έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις από τους συντρόφους τους, και σιγά-σιγά δημιουργούν ρωγμές στις σχέσεις τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v