Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους τα ζώδια;

Επειδή όλοι κάνουμε λάθη, μικρά ή μεγάλα. Εσύ όμως τι λάθη έχεις κάνει;
Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους τα ζώδια;
Μήπως μερικές φορές φταίει ο παλιοχαρακτήρας μας που δεν μπορούμε να στεριώσουμε σε μια σχέση; Μήπως όλα αυτά για τα οποία είμαστε περήφανοι, τα κομμάτια του εαυτού μας για τα οποία δεν πρόκειται να απολογηθούμε ποτέ… είναι απλά διαμετρικά αντίθετα με αυτό που ψάχνει ο εκάστοτέ μας σύντροφος;

Ας ρίξουμε μια ματιά στους τρόπους με τους οποίους τα ζώδια καταστρέφουν τις σχέσεις τους…

Κριός
Οι Κριοί είναι πάντα έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις, και αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει εξαιρετική παρέα… και κακούς συντρόφους. Επειδή η ανάγκη τους για καινούριες, συναρπαστικές εμπειρίες τους κάνει να απεχθάνονται την ρουτίνα, και να αρχίζουν σύντομα να ψάχνουν για την κοντινότερη έξοδο.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Αυτό είναι πάρα πολύ σέξι όταν αυτό που θέλουν είσαι εσύ, αλλά μόλις σε αποκτήσουν, θα επιστρέψουν σε πιο… πεζούς στόχους. Δουλειά, χρήματα, επιτυχία—ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλει ένας Ταύρος, ποτέ δεν θα βάλει την σχέση του πιο ψηλά.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να μην συλλογίζονται και τόσο πολύ τα αισθήματα των γύρω τους. Αυτό δεν είναι πάντα κακό—λίγη κουβέντα, άλλωστε, θα σε πείσει ότι είναι μια χαρά παιδιά, όταν θέλουν. Αλλά μέσα σε μια σχέση, αυτό το μηδενικό φίλτρο που έχουν από το μυαλό ως το στόμα μπορεί να πληγώσει πάρα πολύ άσχημα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αγαπούν πολύ και αγαπούν δυνατά. Και το ίδιο κάνουν κάθε φορά που θα πληγωθούν—ή θα νιώσουν ότι πας να τους πληγώσεις. Ένας θεός ξέρει πόσο δράμα μπορεί να υπάρχει σε μια σχέση μεταξύ ενός Καρκίνου και ενός… ανθρώπου που δεν μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργούν οι Καρκίνοι.

Λέων
Οι Λέοντες χρειάζονται πολλή προσοχή, εντός και εκτός της σχέσης τους. Και αυτό είναι κάπως κακό, γιατί ένας άνθρωπος που είναι έστω και λίγο ανασφαλής, θα προσπαθήσει να καταπιέσει τον Λέοντα, θα τον πνίξει με την ζήλεια του, και η σχέση θα καταστραφεί.

Παρθένος
Οι Παρθένοι ξέρουν πάρα πολύ καλά να κριτικάρουν. Θέλουν να είναι όλα τέλεια (μετάφραση: όπως τα φαντάστηκαν) και θα φροντίσουν να σου κάνουν υποδείξεις για το παραμικρό. Και αυτό μπορεί να γίνει ανυπόφορο, ειδικά αν μιλάμε για μία ερωτική σχέση, στην οποία υποτίθεται υπάρχει αγάπη και στοργή.

Ζυγός
Σκέψου έναν Λέοντα. Αλλά τώρα σκέψου έναν Λέοντα που δεν έχει τρόπο να εκφράσει τα αισθήματά του, και είναι και ζώδιο του αέρα, άρα η πρώτη του αντίδραση σε κάθε πρόβλημα που θα εμφανιστεί θα είναι να γίνει καπνός.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί, παρά την τεράστια ανάγκη που έχουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, έχουν σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας. Δεν εμπιστεύονται, δεν ανοίγονται εύκολα, και είναι καχύποπτοι σε βαθμό κακουργήματος. Και, ακόμα κι αν είσαι ο πιο ανεκτικός άνθρωπος στον κόσμο, αυτή η συνεχής ανασφάλεια κάποια στιγμή θα σε γονατίσει.

Τοξότης
Ο μεγαλύτερος φόβος του Τοξότη είναι πως η σχέση του θα τον αναγκάσει να συμβιβαστεί. Να μεγαλώσει. Να χάσει εκείνη την αίσθηση της περιέργειας για τον κόσμο. Και μερικές φορές αυτός ο φόβος κερδίζει τον αγώνα.

Αιγόκερως
Ναι, ναι, το ξέρουμε. Έχουν πολλά κρυφά ταλέντα, είναι υπέροχα πλάσματα. Αλλά μέχρι να σου αποκαλύψουν αυτά τα κρυφά ταλέντα, εσύ μπορεί να έχεις βαρεθεί μέχρι θανάτου.

Υδροχόος
Είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να νιώσουν άνετα κάνοντας σχέση με έναν Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο είναι ένα κινούμενο ερωτηματικό, και ποτέ δεν είσαι σίγουρος πως ξέρεις την απάντηση. Κι αυτό σύντομα γίνεται πάρα πολύ κουραστικό.

Ιχθείς
Παρά τις σούπερ ρομαντικές τους τάσεις, οι Ιχθείς έχουν επίσης την τάση να εξαφανίζονται. Είναι ανάγκη τους, χρειάζονται συχνά να περάσουν λίγο χρόνο με τον εαυτό τους, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς. Ας είμαστε ειλικρινείς, όμως· γίνεται ποτέ να το αποδεχτείς αυτό εντελώς;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v