Τι θα φέρει η άνοιξη για τα ζώδια;

Όλες οι προβλέψεις που θέλετε να μάθετε για αυτή την άνοιξη…
Τι θα φέρει η άνοιξη για τα ζώδια;
Τι θα φέρει η άνοιξη στην ζωή των ζωδίων; Ποιος θα γνωρίσει τον έρωτα, και ποιος θα ήταν καλύτερο να πάρει μια ανάσα και να χαλαρώσει, γιατί το στρες κοντεύει να τον σκοτώσει; Όλες οι προβλέψεις είναι εδώ!

Κριός
Κριέ, χαλάρωσε. Έχεις αναλάβει τόσες ευθύνες, που δεν θα προλάβεις στο τέλος να ολοκληρώσεις τίποτα. Βάλε σε μια τάξη όσα έχεις να κάνεις, και συγκεντρώσου. Και μην δίνεις δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που σε ενοχλούν.

Ταύρος
Ξαφνικά νιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι κολλημένος πάνω σου. Φρόντισε να το απολαύσεις, αλλά χωρίς να… ραγίσεις καρδιές!

Δίδυμοι
Το στρες κοντεύει να σε φάει, οπότε κανόνισε να πετάξεις από πάνω σου ευθύνες που δεν χρειάζεται να αναλάβεις. Και σε περιμένουν εκπλήξεις, γιατί θα ανακαλύψεις πως κάποιο άτομο νοιάζεται πραγματικά για ‘σένα αυτόν τον καιρό…

Καρκίνος
Οι μετοχές σου έχουν ανέβει κατακόρυφα στην κοινωνική σου ζωή αυτές τις μέρες. Νιώθεις δημιουργικός και έχεις βρει τρόπους να μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να νικάει. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Λέων
Ίσως θα ήταν καλό να χαλαρώσεις. Το ξέρουμε ότι σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά μάλλον πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη αυτή την εποχή. Ίσως είναι καιρός να δεις την ερωτική σου ζωή λίγο πιο σοβαρά.

Παρθένος
Οι Παρθένοι πάντα χρειάζονται ξεκούραση, αλλά αυτή την εποχή η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Διαφορετικά, βλέπουμε τον νευρικό κλονισμό να πλησιάζει… Προσπάθησε να απολαύσεις τις μικρές στιγμές της ζωής.

Ζυγός
Οι σχέσεις σου (φιλικές ή ερωτικές) πηγαίνουν σούπερ καλά τελευταία, και πρέπει να το απολαύσεις. Μην υπεραναλύεις τα πάντα!

Σκορπιός
Το ξέρουμε πως τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά τελευταία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο. Κάνε κάτι διαφορετικό—άφησε κάποιον άλλο να αναλάβει τα ηνία, κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι. Σύντομα, όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Τοξότης
Φλέρταρε. Φλέρταρε όσο μπορείς, επειδή αυτές τις μέρες έχεις μια αύρα γύρω σου που μαγνητίζει τους ανθρώπους. Από την άλλη, αν τύχει και… “κολλήσεις” αισθήματα, μην τα αρνηθείς. Αποδέξου τα και άφησέ τα να σε ταξιδέψουν.

Αιγόκερως
Δεν είμαστε σίγουροι γιατί είσαι τόσο αρνητικός τελευταία, αλλά – πίστεψέ μας – δεν υπάρχει ανάγκη. Τα πας πάρα πολύ καλά, και τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι εύκολα για το προσεχές μέλλον. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ίσως να είναι και η κατάλληλη στιγμή για ένα διάλειμμα.

Υδροχόος
Θα δεις πολλά θετικά να συμβαίνουν γύρω σου, και μπορεί να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου. Αλλά πρέπει να μείνεις προσγειωμένος, γιατί ο εγωισμός σου μπορεί να φουσκώσει πολύ εύκολα.

Ιχθείς
Θα υπάρξει πολύ δράμα. Δεν θα έχει να κάνει πάντα με εσένα, αλλά κάπως θα βρεθείς μπλεγμένος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις η Ελβετία του περίγυρού σου και να παραμείνεις όσο πιο ουδέτερος γίνεται.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v