Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις στο κάθε ζώδιο;

Όλα τα ζώδια έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους… Ποιο είναι όμως εκείνο που θα τραβήξει αμέσως τα βλέμματα;
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις στο κάθε ζώδιο;
Ο κάθε ένας από εμάς έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τον κάνει ακαταμάχητο. Κάπως έτσι είναι όμως και τα ζώδια. Και επειδή σίγουρα όλοι μας την έχουμε πάθει με τα μελαγχολικά μάτια ενός Ιχθύ, ή με την απόλυτη χαλαρότητα ενός Τοξότη, κάναμε μια λίστα με το πρώτο και πιο έντονο χαρακτηριστικό που θα προσέξεις στο κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει την μοναδική ικανότητα να βρεθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, και να καταφέρει να είναι χαλαρός. Να φαίνεται ότι ταιριάζει. Και, προφανώς, κερδίζει πολλούς πόντους από αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που θα καταφέρει να κάνει τον συνομιλητή του να νιώσει άνετα τόσο γρήγορα. Οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί στο να διαβάζουν ανθρώπους και να καταλαβαίνουν τι θέλουν να ακούσουν—κι αυτός είναι ένας λόγος που θες αμέσως να κολλήσεις πάνω τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η συζήτηση με κάθε άλλο ζώδιο μπορεί να κυλήσει όμορφα, ή άσχημα, ή αμήχανα—μπορεί να πάρει οποιαδήποτε τροπή θα μπορούσε να πάρει μια συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να σου κάνει πιο μοναδικές και ιδιαίτερες ερωτήσεις από έναν Δίδυμο. Θα νιώσεις αμέσως ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για ‘σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρατηρητικός όσο κανένας άλλος, ο Καρκίνος μπορεί να σου κάνει το πιο ξεχωριστό κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει ποτέ. Για όλη την ντροπαλή τους στάση, οι Καρκίνοι μπορούν να γίνουν πολύ άμεσοι μερικές φορές, με τον πιο παράξενο και γοητευτικό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Θα περίμενε κανείς ότι θα το λέγαμε αυτό για τον Τοξότη, αλλά όχι. Οι Λέοντες έχουν τα σκήπτρα του πιο… YOLO ζωδίου στις νέες γνωριμίες τους, καθώς δεν θα σπαταλήσουν καθόλου χρόνο με χαζοκουβεντούλα και λόγια για τον καιρό. Θα πέσουν αμέσως στα βαθιά, και πώς να μην τους αγαπήσεις γι’ αυτό;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι, όταν θέλουν να σου δώσουν προσοχή, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις πως είσαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο. Και, εντάξει, όλοι το έχουμε ανάγκη μερικές φορές αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Δεν πρόκειται ποτέ να δεις “σφιγμένο” Ζυγό. Πάντα θα είναι χαλαρός, πάντα θα είναι κουλ, και πάντα θα σε τραβήξει πάνω του σαν μαγνήτης. Γενικά έχει την δύναμη να τραβάει τους ανθρώπους πάνω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί, παρά το γεγονός ότι είναι κλειστοί άνθρωποι σε γενικές γραμμές, μπορούν να κάνουν πολύ εύκολα καινούριες γνωριμίες, χωρίς προσπάθεια. Τους είναι πολύ εύκολο να μιλήσουν με κόσμο, έστω κι αν είναι για πράγματα απλά ή λίγο επιφανειακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πριν καν προλάβεις να του πεις “Καλησπέρα”, ο Τοξότης θα σου δώσει να καταλάβεις πόσο του αρέσει να διασκεδάζει, πόσο δεν έχει φίλτρο και πόσο έτοιμος είναι να σου πει Ναι για ό,τι τρέλα κι αν έχεις να του προτείνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι σοβαρός. Θα το καταλάβεις αμέσως. Επίσης, θα καταλάβεις πάρα πολύ γρήγορα ότι είναι ίσως από τα πιο αστεία άτομα που θα γνωρίσεις ποτέ, και ότι μάλλον είσαι προνομιούχος που μοιράζεται τόσο απλόχερα μαζί σου αυτή τη μυστική του πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι αφόρητα ειλικρινής και αφόρητα μυστήριος. Πώς καταφέρνει κάτι τέτοιο; Κανείς δεν θα μάθει ποτέ, επειδή ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ότι οι Υδροχόοι δεν είναι στην πραγματικότητα μια φυλή άλιεν.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα μάτια του θα είναι 1000% συγκεντρωμένα πάνω σου ενώ σε ακούει. Και δεν πρόκειται να αγνοήσει ούτε μια λέξη από αυτά που θα του πεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v