Τι ζηλεύουν όλοι από τα ζώδια

Η ώρα της αλήθειας: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου που όλοι ζηλεύουν;
Τι ζηλεύουν όλοι από τα ζώδια
Δεν είναι λίγες οι φορές που θα μιλήσουμε για τα κουσούρια που έχει το κάθε ζώδιο. Θα ξετρυπώσουμε τις αδυναμίες τους, τις εμμονές τους αλλά και όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μας πληγώσουν. Γι’ αυτό και, πού και πού, μας αρέσει να μιλάμε και πιο όμορφα. Ποια είναι λοιπόν τα στοιχεία εκείνα που έχει κάθε ζώδιο και μας κάνει να ζηλεύουμε;

Κριός
Με έναν Κριό στο πλάι σου δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ. Μπορεί να κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του να αισθανθούν άνετα από την πρώτη στιγμή, και η ενέργειά τους είναι άκρως μεταδοτική.

Ταύρος
Πολλοί άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν για τον εαυτό τους ότι δεν ενδιαφέρονται τι λένε οι άλλοι, αλλά οι Ταύροι είναι ίσως από τους λίγους που το εννοούν. Και φροντίζουν να το δείχνουν έμπρακτα. Δεν πρόκειται να ζητήσουν επιβεβαίωση από κανέναν, κι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορεί να περηφανευτεί πολύς κόσμος.

Δίδυμοι
Ναι, είναι δημιουργικοί, αλλά αυτό δεν είναι ο άσσος στο μανίκι τους. Το πραγματικό τους πλεονέκτημα πάνω σε κάθε άλλο δημιουργικό άτομο είναι πως μπορούν να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αξίζει να πιστέψουν σ’ αυτούς και στις ιδέες τους. Ένα χειροκρότημα για όλους τους σούπερ επιτυχημένους Διδύμους κάτω των 30, παρακαλώ.

Καρκίνος
Το πιο αδύναμο σημείο τους είναι και η μεγαλύτερή τους δύναμη: η ικανότητά τους να αγαπήσουν και να δοθούν ολοκληρωτικά. Σπάνια θα υπάρξει καλύτερος σύντροφος από έναν Καρκίνο—σε σχέσεις αληθινές, τουλάχιστον.

Λέων
Οι Λέοντες δεν πρόκειται ποτέ (μα ποτέ) να ντραπούν να ζητήσουν αυτό που θέλουν. Ή, μάλλον, αυτό που ξέρουν ότι αξίζουν. Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους και προστατεύουν τον εαυτό τους από διάφορους ύπουλους εκμεταλλευτές.

Παρθένος
Αν έχεις πρόβλημα, ο Παρθένος μάλλον έχει την λύση. Κι αυτό τους κάνει αρκετά επιθυμητούς, από κάθε άποψη.

Ζυγός
Οι άνθρωποι ζηλεύουν τους Ζυγούς επειδή είναι απίστευτα κοινωνικοί. Και όχι μόνο καταφέρνουν να γνωρίζουν πρακτικά όλο τον κόσμο, όπου κι αν πάνε, αλλά μπορούν να κάνουν τον καθένα τους να αισθανθεί υπέροχα. Δεν το λες και εύκολο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι ικανοί να δώσουν τα πάντα για το πάθος τους – όποιο κι αν είναι αυτό – και δεν περιγράφεται εύκολα η ενέργεια που έχουν όταν βάλουν στο μυαλό τους να κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα ζώδια εύχονται να μπορούσαν να ήταν τόσο αποφασισμένα.

Τοξότης
Ακόμα και οι πιο αστείοι από εμάς μάλλον ξέρουμε κάποιον Τοξότη που είναι πιο αστείος. Ή πολλούς Τοξότες που είναι πιο αστείοι. Γενικά, οι Τοξότες παίζουν εκτός συναγωνισμού στο χιούμορ, και όλα τα άλλα ζώδια θα ζήλευαν κανονικά… αν δεν ήταν απασχολημένα να κρατούν το στομάχι τους από τα γέλια.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πραγματικά δυνατοί. Σπάνια θα παραπονεθούν για κάτι, επειδή ξέρουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους. Σίγουρα, υπάρχουν ορισμένοι κακοπροαίρετοι που θα τους αποκαλέσουν διάφορα ονόματα, αλλά ακόμα κι αυτοί ζηλεύουν πόσο τακτοποιημένα έχουν όλα τους τα ζητήματα.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι νοιάζονται. Γενικά και για τα πάντα. Για τους ανθρώπους, για τα ζώα και για την μάνα Γη. Και δεν διστάζουν να το δείξουν, με κάθε τρόπο που μπορούν.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι πολύ δημιουργικοί, και είναι από τους ανθρώπους που οι ιδέες τους θα παραμένουν ζωντανές για πολλά, πολλά χρόνια. Συνήθως είναι διακριτικές παρουσίες, αλλά μόλις τους παρατηρήσουμε, είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε από πάνω τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v