Τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο σέξι;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως και αυτό το… κάτι που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα σέξι μυστικά κάθε ζωδίου.
Τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο σέξι;
Αν ξέρεις να κοιτάς, μπορείς να βρεις κάτι καλό στο οτιδήποτε. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε τώρα, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο ακαταμάχητο. Ποιος αστερισμός θα σε ερεθίσει με το μυαλό του, και ποιος με την παρουσία του και μόνο στον χώρο; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα τα μυστικά.

Κριός
Ο Κριός ξέρει πώς να γίνεται το αφεντικό στις σχέσεις του. Κι αυτό είναι αρκετά σέξι από μόνο του, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο καυτά, όταν ο Κριός αρχίσει να δείχνει εμπιστοσύνη στον/ην σύντροφό του, και δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του.

Ταύρος
Το πιο σέξι πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Ταύρος είναι να σε αγγίξει. Ξέρουν να χειρίζονται τα χέρια τους τρομακτικά καλά, κι αυτό σημαίνει πως οι ερωτικοί τους σύντροφοι σπάνια θα μείνουν με το παράπονο.

Δίδυμοι
Ξέρουν να μιλάνε. Ξέρουν τι πρέπει να πουν, ξέρουν τι φωνή να χρησιμοποιήσουν και ξέρουν πως αν μιλήσουν κοντά στο αυτί σου, θα τους αρπάξεις από τα μαλλιά για να τους σύρεις στο κρεβάτι σου. Και προφανώς το εκμεταλλεύονται όσο πιο συχνά γίνεται.

Καρκίνος
Κουβέντα, κουβέντα, και ακόμα περισσότερη κουβέντα. Θα μας πεις, από πότε μπορεί να γίνει σέξι η κουβέντα; Από τότε που ένας Καρκίνος σε έχει βάλει στο μάτι και αποφασίσει να σε κάνει να του ανοιχτείς. Θα νιώσεις πιο άνετα από ποτέ, χωρίς να το καταλάβεις.

Λέων
Λίγα ζώδια είναι τόσο δοτικά όσο τα λιοντάρια. Άσχετα από την ανάγκη τους να είναι πρωταγωνιστές (κλισέ, αλλά αλήθεια), οι Λέοντες θέλουν να προσφέρουν τον κόσμο ολόκληρο στους συντρόφους τους, και υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ερεθιστικό στο να έχεις κάποιον τόσο λαμπερό να σου φέρεται σαν να είσαι το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο.

Παρθένος
Η τυπικότητα του Παρθένου μπορεί να ξενερώσει τους ανθρώπους σε κάποιες καταστάσεις, αλλά σίγουρα όχι τους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Όπως και να το κάνουμε, η εμπιστοσύνη είναι αρκετά σέξι.

Ζυγός
Με την ζωηρή τους φαντασία, οι Ζυγοί θα σκεφτούν εκατό διαφορετικούς τρόπους για να κάνουν τους συντρόφους τους να αισθανθούν ξεχωριστοί. Και, ξέρετε, είναι Ζυγοί. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Σκορπιός
Είναι απόλυτοι ως εκεί που δεν πάει, και αυτό το πάθος μπορεί πραγματικά να κάνει τους άλλους ανθρώπους να χάσουν το μυαλό τους—με την καλή έννοια. Αν νιώσουν ότι αξίζεις, θα τα δώσουν όλα. Οι Σκορπιοί γενικά περνούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής τους προσπαθώντας σκληρά, κι αυτό δεν τους το αναγνωρίζουμε συχνά.

Τοξότης
Μήπως είναι η φαντασία τους; Μήπως είναι το χιούμορ τους και η αστείρευτή τους όρεξη για ζωή; Μήπως είναι ότι εμπνέουν τους συντρόφους τους να ξεπερνούν συνεχώς τον εαυτό τους; Μάλλον είναι όλα αυτά μαζεμένα.

Αιγόκερως
Θα το πούμε με πολύ απλά και κοφτά λόγια—όπως θα προτιμούσε και ένας Αιγόκερως, που δεν θα είχε χρόνο να διαβάζει αυτό το κείμενο: Η λιτότητα και η σιγουριά είναι σέξι.

Υδροχόος
Το γεγονός ότι δεν φαίνεται ποτέ να γνωρίζουν ότι έχουν την ικανότητα να είναι σέξι είναι αυτό που τους κάνει σέξι. Ακούγεται μπερδεμένο; Προφανώς, για Υδροχόους μιλάμε.

Ιχθείς
Το πιο συναισθηματικό από όλα τα ζώδια (ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) θα γίνει σέξι με το να είναι… συναισθηματικό. Ένας Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να ερεθιστείς με το να σου δείχνει την αγάπη του—δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την εσωτερική διαμάχη που τους προκαλεί αυτό το γεγονός, αυτή είναι μια ανάλυση που χρειάζεται τόμους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v