Τι θέλουν τα ζώδια από μια σχέση;

Το κάθε ζώδιο αναζητά κάτι διαφορετικό από τους ερωτικούς συντρόφους του… κι εμείς σας το αποκαλύπτουμε!
Τι θέλουν τα ζώδια από μια σχέση;
Τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάει το κάθε ζώδιο από τους ερωτικούς συντρόφους του; Κάνουμε μια βουτιά στα άδυτα του μυαλού κάθε αστερισμού και σας προσφέρουμε απλόχερα όλες τις πληροφορίες.

Οι Κριοί, λοιπόν, πάνω απ’ όλα έχουν ανάγκη να βρίσκονται δίπλα σ’ ένα άτομο που θα βλέπει στο πρόσωπό τους έναν… σούπερ ήρωα. Θέλουν κάποιον να εκτιμά τον αυθορμητισμό τους, χωρίς να τους κρίνει. Επειδή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά άτομα, αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζονται κάποιον να τους κατηγορεί για το πώς βλέπουν τα πάντα σαν μια καινούρια πρόκληση. Οι Ταύροι, πάλι, είναι λιγότερο απαιτητικοί· το μόνο πράγμα που σιχαίνονται είναι οι αλλαγές, γι’ αυτό και θέλουν έναν άνθρωπο αξιόπιστο. Αν δείξετε σε έναν Ταύρο πως θέλετε να περάσετε την ζωή σας μαζί του, τον έχετε κερδίσει. Και, φυσικά, δεν πρόκειται να πουν όχι στις αγκαλιές.

Οι Δίδυμοι ζουν καθημερινά με τον φόβο ότι θα βαρεθούν τα πάντα. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να τους δείξετε ότι μισείτε την ρουτίνα και πως θέλετε να δοκιμάζετε συνέχεια καινούρια πράγματα μαζί τους, ώστε η σχέση σας να είναι πάντα υγιής. Στην άλλη πλευρά έχουμε ίσως τους μεγαλύτερους θαυμαστές της ρουτίνας, τους Καρκίνους. Η σχέση τους είναι το καταφύγιό τους, και το συναισθηματικό δέσιμο είναι αναγκαίο για να μπορέσουν να ανοιχτούν και να εκφράσουν όλα αυτά που νιώθουν. Πάνω απ’ όλα, χρειάζονται κάποιον που θα τους καταλάβει και δεν θα τους κρίνει.

Οι περήφανοι Λέοντες χρειάζονται περισσότερη θεατρικότητα. Οι γκράντε χειρονομίες αγάπης θα τους τρελάνουν, και ποτέ δεν πρόκειται να αρνηθούν ένα κομπλιμέντο. Κάντε τους να νιώσουν πως τους κακομαθαίνετε (και πως με την σειρά τους σας κακομαθαίνουν κι αυτοί) και δώστε τους όλη την αγάπη που χρειάζονται. Οι Παρθένοι ψάχνουν άτομα που θα τους κάνουν να αισθανθούν σημαντικοί, ότι μπορούν να προσφέρουν βοήθεια και να λύσουν προβλήματα. Και, φυσικά, άτομα που θα εκτιμήσουν δεόντως την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρουν.

Οι Ζυγοί, παρά την φήμη που έχουν ως… κακά παιδιά του ζωδιακού κύκλου, έχουν ανάγκη να κάνουν σχέσεις με άτομα που εμπιστεύονται, και που μπορούν να δίνουν και να παίρνουν πράγματα. Μισούν τις εντάσεις, και θέλουν τα πράγματα να είναι ίσα. Οι Σκορπιοί, πάλι, δεν είναι και οι πιο εύκολοι για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Αυτό που θέλουν είναι η απόλυτη ειλικρίνεια, γι’ αυτό και δεν πρέπει να φοβάστε να τους πείτε ακόμα και άβολες αλήθειες. Μακροπρόθεσμα, αυτό είναι που θα τους κάνει να σας ερωτευτούν.

Οι Τοξότες χρειάζονται πάνω απ’ όλα ένα άτομο που να ακολουθεί το ένστικτό του και να μην δίνει πολλή σημασία στους κανόνες. Η εξυπνάδα, οι έντονες συζητήσεις και η αίσθηση της περιπέτειας είναι αυτό που θα κρατήσουν την σχέση σας ζωντανή. Στην εντελώς αντίπερα όχθη βρίσκεται ο Αιγόκερως, που πρώτα-πρώτα ζητάει από τους συντρόφους του να αναγνωρίσουν την σκληρή δουλειά που κάνει, σε κάθε πτυχή της ζωής του. Όταν μπορούν να αναλάβουν ευθύνες μέσα σε μια σχέση, νιώθουν πως έχουν βρει κάτι καλό, βασισμένο στον σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Τέλος, έχουμε τους Υδροχόους και τους αιώνια μελαγχολικούς Ιχθύες. Οι πρώτοι, όχι και τόσο ρομαντικοί από την φύση τους, ψάχνουν ένα άτομο που θα είναι λιγότερο ερωτικός σύντροφος και περισσότερο έμπιστος φίλος – έχουν κάτι στο κεφάλι τους που τους κάνει να διαχωρίζουν το σεξ απ’ το συναίσθημα. Αφήστε τους τον προσωπικό τους χώρο, χωρίς όμως να δείχνετε ότι δεν ενδιαφέρεστε. Τα ψαράκια, από την άλλη, είναι το εντελώς αντίθετο: θέλουν να γίνουν ένα με τον σύντροφό τους. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπούν, και η δουλειά σας είναι να τους το ανταποδίδετε, καθώς πληγώνονται πολύ ευκολότερα από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v