Πώς φλερτάρουν τα ζώδια;

Μάθε τώρα τι θα κάνει κάθε ζώδιο για να κερδίσει την καρδιά σου (και να πέσει στο κρεβάτι σου)!
Πώς φλερτάρουν τα ζώδια;
Γνωρίζεις κάποιον, κοιτιέστε και αρχίζει να σε φλερτάρει. Όπως κάθε άλλον τομέα της ερωτικής ζωής, το ζώδιο επηρεάζει και τον τρόπο που φλερτάρει. Ώρα να σου δώσουμε, λοιπόν, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το πώς φλερτάρουν τα ζώδια…

Κριός
Δεν φοβάται τίποτα. Θα διαλέξει το άτομο που του τράβηξε την προσοχή και δεν θα διστάσει να του πιάσει την κουβέντα και να κεράσει ποτό. Αυτό μπορεί να του κερδίσει πολλούς πόντους, καθώς οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν την ευθύτητα και την αυτοπεποίθησή του. Καλύτερα να μείνει μακριά από Σκορπιούς, καθώς η αμεσότητά του θα τους προκαλέσει κρύο ιδρώτα.

Ταύρος
Θα φλερτάρει γλυκά και διακριτικά, σαν ρομαντική κωμωδία. Είναι πολύ πιθανό να μην κάνει την πρώτη κίνηση, όταν όμως το πράγμα πάρει μπρος, είναι μεγάλος φαν της σωματικής επαφής. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει αν τολμήσει να πλησιάσει Τοξότη, πάντως.

Δίδυμοι
Ξέρει να χειρίζεται το στόμα του καλύτερα από τον καθένα. Και εννοούμε για να μιλάει. Είναι τόσο επικοινωνιακός που θα σε τρελάνει, και μπορεί να σου το παίξει μια κρύο και μια ζέστη. Αρκεί να μην τα εφαρμόσει όλα αυτά σε έναν Ιχθύ ή έναν Καρκίνο, δεν είναι για τέτοια.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θα σου δείξουν πως πραγματικά ενδιαφέρονται να ακούσουν όσα έχεις να τους πεις. Μπορεί να μην φλερτάρουν καν μαζί σου, και απλά θέλουν να κάνουν όμορφη κουβέντα. Και τότε μάλλον θα συνειδητοποιήσεις πόσο τους γουστάρεις. (Οι Καρκίνοι που είναι ενήμεροι για αυτή την σούπερ δύναμή τους είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνοι!) Πρέπει να αποφεύγουν όπως τα βαμπίρ το σκόρδο τους Τοξότες και τους Υδροχόους.

Λέων
Θα παίξουν με το βλέμμα. Θα παίξουν με τις κινήσεις. Θα παίξουν με τα λόγια. Θα σου αφιερώσουν όλη τους την προσοχή και το χαμόγελό τους είναι συνήθως αρκετό για να σου κοπούν τα γόνατα. Θα σε κάνουν να θες να γράψεις ένα επικό ποίημα μερικών χιλιάδων στίχων για το πόσο υπέροχοι είναι – που, ας μην γελιόμαστε, είναι ο απώτερος σκοπός τους στην ζωή. Ό,τι ζώδιο και να είσαι, ο Λέοντας θα σε προσεγγίσει. Καλή τύχη.

Παρθένος
Σκωτσέζικο ντους. Οι Παρθένοι είναι ένα ανθρώπινο σκωτσέζικο ντους, και αυτό θα σε παρασύρει μέσα στην τρέλα τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την σεξουαλικότητά τους σε ακραίο βαθμό για να σε τραβήξουν. Καλύτερα να μην έχουν καμία σχέση με Ζυγούς και Ιχθείς.

Ζυγός
Τι λέγαμε για τον Λέοντα πριν; Ο Ζυγός παίρνει το φλερτ του λιονταριού και μπορεί να το κάνει να φαίνεται σαν θεατρική παράσταση παιδικού σταθμού. Θα φλερτάρει με τους πάντες, θα αξιοποιήσει όλη του την γοητεία και είναι πολύ πιθανό να έχει επιτυχία με όλους. Ή σχεδόν με όλους. Σκορπιοί και Παρθένοι θα φρικάρουν μαζί του.

Σκορπιός
Ξέρει να γίνεται (πολύ) σεξουαλικός, αλλά και πολύ ευαίσθητος. Και ξέρει να τα χρησιμοποιεί και τα δύο εξίσου καλά. Λατρεύει το φλερτ τόσο πολύ, που μπορεί να το κάνει απλά για να πάρει επιβεβαίωση, χωρίς κάποιον απώτερο στόχο. Όταν σε φλερτάρει ένας Σκορπιός, νιώθεις λίγο πως παίζεις σε φιλμ νουάρ και λίγο σε πορνό. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πιάσουν τα κόλπα του σε έναν Υδροχόο.

Τοξότης
Το μεγάλο ατού του να είσαι το πιο περιπετειώδες ζώδιο είναι πως έχεις άπειρες ιστορίες να μοιραστείς. Και αυτό ακριβώς κάνουν. Θα σε εντυπωσιάσουν, θα σε κάνουν να γελάσεις και δεν θα καταλάβεις πότε πέρασε η ώρα. Λογικά θα σου το θυμίσουν αυτοί, όταν σου προτείνουν να πας σπίτι μαζί τους. Και, είπαμε: καμία χημεία με Ταύρους.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι κατά βάθος απλά πλάσματα. Αν θέλουν να φλερτάρουν, θα καταλάβεις ότι φλερτάρουν. Θα σου δημιουργήσουν απορία για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την αψεγάδιαστη μάσκα τους, και θα σε αφήσουν να προσπαθήσεις να μαντέψεις μόνο αν πραγματικά σε γουστάρουν. Και, αν είσαι Δίδυμος, οι πιθανότητες λένε πως δεν θα σε γουστάρουν καθόλου.

Υδροχόος
Τους αρέσει το φλερτ, επειδή είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουν το χιούμορ τους και την εξυπνάδα τους. Και δεν χρειάζεται καν να βρίσκονται κάπως πιο πριβέ. Μπορούν να φλερτάρουν ξεδιάντροπα με ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων. Είναι πολύ απρόβλεπτοι, και αυτό μπορεί να φρικάρει ζώδια όπως οι Ταύροι και οι Ιχθείς.

Ιχθείς
Τι είναι φαντασία; Τι είναι πραγματικότητα; Οι Ιχθείς σίγουρα δεν μπορούν να τα διαχωρίσουν, καθώς το ντροπαλό μυαλό τους φτιάχνει εικόνες φλερτ παντού. Αυτό, βέβαια, δεν είναι και 100% λάθος, μιας και έχουν μια αύρα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά τους. Απλά, πρέπει να προσέχουν μην τραβήξουν κοντά τους έναν σκληρό, επικριτικό Παρθένο, που θα διαλύσει την αυτοπεποίθησή τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v