Με φλερτάρει ή είναι φιλικός;

Σε κοιτάει, σου λέει πράγματα, σε κάνει να νιώθεις υπέροχα, αλλά εσένα σε καίει το ερώτημα: Τώρα αυτά τα κάνει επειδή είναι φιλικός;
Με φλερτάρει ή είναι φιλικός;
Σε κοιτάει. Σου μιλάει. Σου δίνει προσοχή, κι εσύ το λατρεύεις, αλλά εξακολουθείς να μην είσαι σίγουρη αν όλα αυτά δείχνουν ενδιαφέρον φιλικό ή ερωτικό. Ναι, μερικοί άνθρωποι δεν είναι πολύ καλοί στο να δίνουν ξεκάθαρα μηνύματα, οπότε πρέπει να μάθεις να τα αποκρυπτογραφείς. Μην ανησυχείς, εμείς θα σε βοηθήσουμε.

Κάνει αστειάκια και σε πειράζει
Αν τα πειράγματά του μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια πειράγματος που θα έκανε σε έναν φίλο του, τότε μάλλον κάτι τρέχει εδώ. Μήπως προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να σου απευθύνει τον λόγο, να σε βάλει στο επίκεντρο της προσοχής—ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνει για να σε πειράξει; Τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με έναν λιγάκι κοινωνικά αδέξιο τύπο που έχει φάει κόλλημα.

Θέλει να σε αγγίξει
Όπως και να το κάνουμε, οι φίλοι δεν τρώγονται και τόσο να αγγίξουν ο ένας τον άλλο. Εκτός κι αν είναι πιο κολλητοί κι από τους κολλητούς, και υποθέτουμε η σχέση σας δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. Αν, λοιπόν, προσπαθεί να σε αγγίξει με κάθε ευκαιρία, μάλλον έχεις την απάντησή σου.

Σου ζητάει να βγείτε μόνοι σας
Μπορεί να είστε παρέα, να υπάρχει ένα group chat που κανονίζετε, να μπορούσε να πάρει οποιονδήποτε άλλον. Αλλά πήρε τηλέφωνο εσένα και σου ζήτησε να βγείτε, και μάλιστα μόνοι σας. Θες να σου το εξηγήσουμε;

Θέλει να σε γνωρίσει καλά
Σου κάνει ερωτήσεις. Σε ακούει προσεκτικά όταν μιλάς και (ω του θαύματος) μετά θυμάται ακόμα και τις πιο χαζές λεπτομέρειες. Αν ήταν απλώς φιλικός, θα μάθαινε τα βασικά, και θα του ήταν αρκετά. Λογικά δεν θα σε ρωτούσε ποιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα, ας πούμε.

(Πολλά) χαμόγελα
:) Μάντεψε :)

(Πολλά) σεξουαλικά υπονοούμενα
Οι φίλοι κάνουν σεξουαλικά υπονοούμενα μεταξύ τους; Ναι, συνεχώς. Αλλά δεν έχουν σημασία, επειδή η ενέργειά τους είναι διαφορετική. Αν τα υπονοούμενα που πετάει σε ‘σένα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι σε βλέπει σαν το πιο ζουμερό και γκουρμέ γεύμα (και όχι σαν τον κολλητό του, που πετάνε και καμιά μ*λακία να περάσει η ώρα), τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι περισσότερο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v