Σημάδια ότι δεν το ‘χεις με το φλερτ

Μήπως στο παιχνίδι του έρωτα βγαίνεις… χαμένος; Τι μπορεί να κάνεις λάθος;
Σημάδια ότι δεν το ‘χεις με το φλερτ
Δεν το έχουμε όλοι με το φλερτ. Μερικοί άνθρωποι σε κάνουν να πιάσεις το νόημα και με το Καλημέρα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να παλεύουν (από μέσα τους) για βδομάδες, ή και μήνες, και το άτομο που τους ενδιαφέρει δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα. Αν νιώθεις ότι ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, αυτή που δεν το ‘χει και τόσο πολύ με το φλερτ, έχουμε μερικές ιδέες για το τι κάνεις λάθος.

Μήπως είσαι απλά φιλικός;
Η καλή συμπεριφορά είναι απαραίτητη σε κάθε ανθρώπινη επαφή. Δείχνει επίπεδο. Και επίσης δείχνει ότι συμπαθείς τον συνομιλητή σου. Και το πράγμα τελειώνει εκεί. Αν δεν πετάξεις και μερικά υπονοούμενα, δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Οι κουβέντες σου τελειώνουν άδοξα
Γεια, γεια. Τι κάνεις, καλά εσύ. Τι άλλα νέα; Και μετά άβολη σιωπή. Όχι, φίλε αναγνώστη, το φλερτ δεν μπορεί να συμβεί αν μένεις στα (βαρετά) βασικά. Πρέπει να το αναπτύξεις. Πρέπει να ενδιαφερθείς. Αν ήσουν πλάσμα με ουρά, θα σου λέγαμε να κουνήσεις την ουρά σου, αλλά δεν θα το κάνουμε, επειδή αυτή η φράση κουβαλάει κάτι από γλιτσιάρικα ‘50s.

Το παρακάνεις
Το ξέρουμε πως έχεις διαβάσει άρθρα που σε βοηθούν να φλερτάρεις καλύτερα. Ίσως να διάβασες και μερικά από τα δικά μας. Και αυτό είναι καλό, αρκεί να μην σκάσεις μύτη στο ραντεβού και προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζεμένα. Ναι, μπορεί το άρθρο να σου είπε να κάνεις ερωτήσεις, να παίξεις με τα μαλλιά σου, να μεταχειριστείς το καλαμάκι σαν φαλλικό σύμβολο και επίσης να φορέσεις κάτι κόκκινο για να αναδείξει τα πέντε διαφορετικά πράγματα που πρέπει να δηλώνει η γλώσσα του σώματός σου, αλλά δεν πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί.

Περιμένεις να σε φλερτάρουν
…και μάλλον θα περιμένεις αρκετά. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, άρα βγες έξω και ξεκίνα να κυνηγάς αυτό που θέλεις!

Κάνεις τα απολύτως απαραίτητα
Για την ακρίβεια, κάνεις αυτά που πιστεύεις ότι είναι τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή κερνάς ποτό και ρωτάς “…και με τι ασχολείσαι;” Αυτό δεν είναι φλερτ. Δηλαδή, είναι φλερτ, αλλά όχι το είδος φλερτ που θα οδηγήσει οπουδήποτε.

Θες να είσαι μυστηριώδης
Αυτό είναι καλό. Το μυστήριο είναι σέξι. Μυστήριο όμως σημαίνει “Δεν θα μάθεις ποτέ τις ρωγμές που έχει η καρδιά μου κάτω απ’ αυτό το αλαβάστρινο δέρμα”. Το “Δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα για ‘μένα, εκτός του ότι είμαι άνθρωπος και αναπνέω” δεν είναι φλερτ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v