ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Οι σκέψεις ενός άντρα όταν βλέπει την πρώην του στο δρόμο

Τώρα πια είναι πολύ αργά για να αλλάξεις κατεύθυνση. Και για να την πείσεις ότι είσαι καλύτερα από πότε.

Οι σκέψεις ενός άντρα όταν βλέπει την πρώην του στο δρόμο

Περπατάς. Κοιτάς την δουλειά σου, είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Είχες να κάνεις την πιο απλή διαδρομή, από το σπίτι ως το σούπερ μάρκετ. Και εκεί που δεν το περιμένεις, την βλέπεις. Περπατάει κι αυτή, σου φαίνεται αγέρωχη και για μια στιγμή παγώνεις. Είναι η πρώην σου, και αυτές είναι οι σκέψεις που περνούν απ’ το μυαλό σου.

Αμάν
Ναι, είναι όντως αυτή, και όντως βρίσκεται στην ίδια πλευρά του πεζοδρομίου μ’ εσένα. Είναι αναπόφευκτο. Επειδή, μερικές φορές, κακά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους. Επίσης, ναι, σε αυτό το κείμενο υποθέτουμε ότι εσύ είσαι ο καλός άνθρωπος και ότι ο χωρισμός σε κατέστρεψε συναισθηματικά.

Φαίνεται καλά
Πώς μπορείς να ξέρεις αν η πρώην σου φαίνεται καλά, μετά από τρία δευτερόλεπτα οπτικής επαφής; Απλά το ξέρεις. Ήσασταν μαζί τόσο καιρό, ξέρεις να την διαβάζεις πια. Επίσης, το μυαλό σου έχει παγώσει αυτή τη στιγμή και δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω του. Μπορεί να έχει μεταμορφωθεί στο τέρας του Λοχ Νες, και το μυαλό σου θα εξακολουθούσε να πιστεύει ότι είναι ένα μαγικό πλάσμα που απλώνει χρυσόσκονη σε κάθε βήμα.

Ποιος είναι αυτός;
Αν την δεις με τον καινούριο της σύντροφο, λογικά θα νιώσεις πόνο. Σωματικό πόνο, επειδή η επιστήμη έχει αποδείξει ότι μερικά αισθήματα (όπως η ζήλεια) εκδηλώνονται σωματικά. Μακάρι τουλάχιστον να μην είναι πιο ωραίος από εσένα.

Πού μπορώ να κρυφτώ;
Ειδικά αν όντως την πετύχεις με τον καινούριο σύντροφο, το πρώτο σου ένστικτο θα είναι να τρέξεις πίσω από κανένα αυτοκίνητο, ή μέσα σε έναν κάδο. Και μετά συνειδητοποιείς ότι έχεις δει κόσμο να κρύβεται σε κάδους μόνο στις ταινίες, και λογικά τα σκουπίδια εκεί είναι φτιαγμένα από χαρτόνι. Κι επίσης είσαι σοβαρός ενήλικος, και μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα.

Γιατί φόρεσα φόρμες σήμερα;
Συγκεκριμένα, τις φόρμες με τις οποίες είχες κοιμηθεί χθες και έχουν ακόμα πάνω σκόνη από γαριδάκια. Επίσης, φόρεσες αποσμητικό; Η κοινή λογική θα έλεγε πως φόρεσες, αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς, επειδή σε έχει πάρει χαμπάρι και χαμογελάει – ειλικρινά; παγερά; Ποτέ δεν θα μάθεις – και έρχεται προς το μέρος σου.

Πρέπει να είμαι ευγενικός!
Προφανώς θα είσαι ευγενικός, το μυαλό σου έχει μπλοκάρει σε τέτοιο σημείο, που δεν μπορεί να σκεφτεί ούτε μια έξυπνη, πλάγια, ύπουλη κακία. Για την ακρίβεια, το μυαλό σου αυτή τη στιγμή κλαίει, αλλά δεν μπορείς να εξωτερικεύσεις αυτό το κλάμα, επειδή θα σε θεωρήσει αδύναμο και ίσως λίγο διαταραγμένο. Επίσης είστε στο δρόμο. Καλή τύχη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η μεγαλύτερη γνώση του ανθρώπου είναι να ξέρει την τρέλα του."

Madame de Sablé, 1599-1678, Γαλλίδα διανοούμενη

  • 1519- Αρχίζει το ταξίδι γύρω από τον κόσμο από το Φερδινάνδο Μαγγελάνο.
    1644- Ο Αυτοκράτορας Σουντζί της Κίνας μεταφέρει την πρωτεύουσα από την Σενγιάνγκ στο Πεκίνο.
    1946 - Διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Καννών

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2