Τα σημάδια ότι είναι βάτραχος, όχι πρίγκηπας

Ξέρεις το κλασικό παραμύθι με την γυναίκα που φιλάει τον βάτραχο, κι αυτός μεταμορφώνεται σε έναν πανέμορφο πρίγκηπα. Δυστυχώς για ‘σένα, είναι παραμύθι.
Τα σημάδια ότι είναι βάτραχος, όχι πρίγκηπας
Όλοι θυμόμαστε εκείνο το παραμύθι με την πριγκίπισσα που φιλάει έναν γλοιώδη βάτραχο, και ο βάτραχος μεταμορφώνεται στον υπέροχο πρίγκηπα των ονείρων της. Υποτίθεται ότι αυτή η ιστορία έχει πολλά να διδάξει στα παιδάκια σχετικά με το να μην κρίνουν τους ανθρώπους επιφανειακά, και επίσης – μακροπρόθεσμα – να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι θα παντρευτούν κάποιο άτομο που θα αγαπούν περισσότερο για το μυαλό του.

Επίσης, είναι ένα ύπουλο δίκοπο μαχαίρι, γιατί όλοι ξέρουμε μία γυναίκα (ή πολλές) που έχουν υποφέρει από βατράχους στην ζωή τους, περιμένοντας με τα φιλιά τους να τους μεταμορφώσουν. Και στην θεωρία αυτό είναι πολύ χαριτωμένο, αλλά μερικές φορές ένας βάτραχος είναι απλά ένας βάτραχος. Και ίσως να έχεις κάνει σχέση μαζί του.

Σε αγνοεί
Θα του στείλεις μήνυμα, θα το διαβάσει και δεν θα απαντήσει ποτέ. Ή θα σου απαντήσει τρεις μέρες μετά, λέγοντας ότι είχε δουλειές. Ναι, αυτή η δικαιολογία δεν πιάνει ποτέ. Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας. Αν έχεις δουλειές, μπορείς να στείλεις ένα απλό μήνυμα και να βγεις από τον κόπο, χωρίς να γίνεσαι απαίσιος. Δεν είπαμε πως πρέπει να γίνεις ξαφνικά η νούμερο ένα προτεραιότητά του. Αλλά, ξέρεις μωρέ, όταν δυο άνθρωποι υποτίθεται πως είναι μαζί, δεν εξαφανίζονται, ούτε στέλνουν στις δύο το πρωί μήνυμα από το πουθενά “koimasai?? ;)”

Σε κρίνει
Προσπερνάμε το γεγονός ότι υποτίθεται πως αυτός είναι ο βάτραχος της υπόθεσης, και μένουμε στο γεγονός ότι θα κρίνει την εμφάνισή σου, τα κιλά σου, τα ρούχα σου, σχεδόν κάθε σου επιλογή. Και αυτό το κάνει α) για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του, β) γιατί προσπαθεί να σε ελέγξει. Και δεν χρειάζεσαι τίποτα από αυτά τα δύο στην ζωή σου.

Σε πιέζει
Θέλει να πηγαίνετε μόνο στα μέρη που του αρέσουν, να βγαίνετε μόνο με τους φίλους του και να κάνετε μόνο πράγματα που τον ευχαριστούν. Και αν τολμήσεις να παραπονεθείς, λογικά θα αρχίσει να σου ξεφουρνίζει όλα αυτά που λέγαμε στην προηγούμενη παράγραφο. Αποδέξου ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτός που πραγματικά θες να έχεις δίπλα σου, και φύγε μακριά του—χωρίς να τον φιλήσεις, γιατί θα σου αφήσει βατραχίλα.

Σε πιέζει (στο κρεβάτι)
Όλα έχουν να κάνουν με τον οργασμό του. Με τις αγαπημένες του στάσεις. Με την δική του ικανοποίηση. Και ίσως με την απέχθειά του προς τα προφυλακτικά, επειδή λέει ότι του “χαλάνε την αίσθηση”. Και, προφανώς, μην περιμένεις οποιαδήποτε ισότητα στο θέμα του στοματικού. Τι κάνεις ακόμα μαζί του;

Σε διώχνει
Ίσως δεν σε διώχνει από την ζωή του οριστικά, αλλά σίγουρα σε έχει αποκλείσει από την κοινωνική του ζωή. Θα βγει με τους φίλους του και δεν θα σε καλέσει ποτέ. Ίσως ξεστομίσει ότι δεν θα σου δώσει και λογαριασμό. Δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις τους γονείς του, ή τα αδέρφια του, ή οποιοδήποτε άλλο άτομο έχει σημαντική θέση στην ζωή του. Αλλά μετά από όλα αυτά, θα σε καθησυχάσει πως εσύ είσαι η κοπέλα του, και είσαι πιο ξεχωριστή απ’ όλους. Όχι, σου λέει ψέματα. Απλά δεν θέλει να χάσει το εύκολο σεξ μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v