Πώς θα τον κάνω να με προσέξει;

Πώς μπορείς να κάνεις τον τύπο που έχεις βάλει στο μάτι να σε προσέξει; Είναι πιο απλό απ’ ό,τι νομίζεις…
Πώς θα τον κάνω να με προσέξει;
Δεν είναι λίγες οι φορές που στην ιδέα του φλερτ φρικάρουμε. Μας φαίνεται δύσκολο να τραβήξουμε την προσοχή, δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε σωστά, ή απλά οι κοινωνικές μας δεξιότητες είναι κάπως… σκουριασμένες. Κι όμως, το φλερτ δεν είναι πυρηνική φυσική. Και έχουμε βρει τους πιο απλούς τρόπους να καταφέρεις να κάνεις τον άντρα των ονείρων σου να μην ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω σου…

Οι άντρες γουστάρουν το “κυνήγι”
Ναι, άσχετα από το γεγονός ότι οι ρόλοι στο φλερτ έχουν εξισωθεί, αντιστραφεί, πες το όπως θες, το ζήτημα είναι πως οι περισσότεροι άντρες ακόμα θέλουν να νιώθουν πως είναι κυνηγοί. Και κανείς δεν πρόκειται να κυνηγήσει ένα “θήραμα” (πες πως έχουμε βάλει ακόμα εκατό εισαγωγικά σε αυτή τη λέξη) που μένει ακίνητο. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του τραβήξεις το ενδιαφέρον, να παίξεις μαζί του, μα να μένεις (στην αρχή) ανεπαίσθητα εκτός… εμβέλειας. Θα τον τρελάνεις.

Φρόντιζε τον εαυτό σου
Ναι, ναι. Ξέρουμε πως το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου είναι κάτι που κάνεις για τον εαυτό σου και μόνο. Αλλά, αν το καλοσκεφτείς, το να νιώθεις εσύ καλά, όμορφη και υγιής, φαίνεται στους ανθρώπους. Και αν μπαίνεις σε οποιονδήποτε χώρο νιώθοντας ότι λάμπεις, τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Ντύσου όμορφα
Φόρεσε κάτι που να σε κάνει να νιώθεις όμορφη. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να σκας για τις τάσεις της μόδας ή για οτιδήποτε άλλο – όχι πως οι τάσεις της μόδας ενδιαφέρουν και πολλούς. Το σημαντικό είναι να ντύνεσαι έξυπνα, τονίζοντας τα θετικά σου, αλλά να είσαι άνετη, μη φαίνεσαι σφιγμένη. Μπορεί να έχεις βρει το πιο πανέμορφο φόρεμα του κόσμου, αλλά δεν θα σου φέρει και πολλή χαρά αν μοιάζεις έτοιμη να πάθεις ασφυξία φορώντας το.

Μην είσαι αρνητική
Η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει κανέναν ρόλο αν συνδυάζεται με ένα μαύρο συννεφάκι που σ’ ακολουθεί παντού και πετάει βροντές και αστραπές σε όσους σε τριγυρίζουν. Και, όχι, όταν λέμε να μην είσαι αρνητική δεν εννοούμε να γίνεσαι καρτούν, ούτε να προσποιείσαι ένα χαμόγελο όλη την ώρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορείς να βλέπεις τον κόσμο λίγο πιο θετικά, και είναι αρκετό για να σου αλλάξει την ζωή – και όχι μόνο στον ερωτικό τομέα.

Απόλαυσε την ζωή σου
Ξέρεις ποιο είναι το πράγμα που μπορεί να κάνει έναν άντρα να τρελαθεί, πολύ περισσότερο από την εμφάνιση, πολύ περισσότερο από την κουβέντα; Το να γνωρίζει ανθρώπους με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που ακολουθούν το πάθος τους και που έχουν την ζωή τους, τα ενδιαφέροντά τους. Αυτό είναι που θα σε κάνει πραγματικά ακαταμάχητη στα μάτια του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v