5 μπαράκια για ρομαντικά ραντεβού

Κανονίζεις πρώτο ραντεβού και ψάχνεις για κάτι σούπερ ρομαντικό; Έχουμε να σου προτείνουμε πέντε μπαράκια-εγγύηση για να περάσετε τέλεια.
5 μπαράκια για ρομαντικά ραντεβού

Τα πρώτα ραντεβού μπορούν να είναι γεμάτα άγχος. Θα κάνω καλή εντύπωση; Θα περάσει καλά; Θα υπάρξει και δεύτερο; Άρα, το τελευταίο που θες πάνω σε όλα αυτά είναι το έξτρα άγχος του να διαλέξεις ένα καλό μπαράκι, με ωραίες μουσικές και αρκετή ησυχία για να ακούτε ο ένας τον άλλο. Εντάξει, να είναι και σχετικά οικονομικό – δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι. Εμείς είμαστε εδώ, να σου προτείνουμε πέντε υπέροχα και cozy μέρη. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου!


Jazz in jazz
Δεινοκράτους 3, Κολωνάκι
Ζεστό, όμορφο και με φανταστικές επιλογές στην μουσική – τζαζ, όπως θα μάντεψες – αυτό το μικρό μπαρ στο Κολωνάκι θα σας κάνει να νιώσετε πως βρίσκεστε κάπου αλλού. Πλέον κατάλληλη επιλογή για τις κρύες νύχτες που έρχονται, με την μεγάλη του επιλογή από ουίσκι, αλλά και τις καλές του τιμές, με τα ποτά να ξεκινούν από 7€. Το πιο όμορφο μέρος για να απολαύσετε κουβεντούλα μέσα στον χαμηλό φωτισμό και το υπέροχο, πολύ προσωπικό ντεκόρ.


Underdog
Ηρακλειδών 8, Θησείο
Δεν έχει πολύ καιρό που το ευρύχωρο Underdog μπήκε στις ζωές μας, αλλά η προσωπικότητα, το industrial ντεκόρ και οι δυναμικές ροκ μουσικές του μας έκαναν να το ερωτευτούμε ακαριαία. Και οι επιλογές σου είναι πολλές. Για κάτι πιο casual, κανονίζεις απογευματινό ραντεβουδάκι για καφέ, και ό,τι προκύψει. Για βράδυ, πιάνεις τραπέζι και επιλέγεις από την τεράστια (ειλικρινά, τεράστια) ποικιλία μπύρας, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 5€, ή ένα από τα ενδιαφέροντα κοκτέιλ του.


Couleur Locale
Νορμανού 3, Μοναστηράκι
Έχεις θέα στην Ακρόπολη. Έχεις ωραία, και χαμηλή, μουσική. Και μην αφήσεις το κρύο να σε τρομάξει – εκμεταλλεύσου όμως πως θα τρομάξει πολύ κόσμο, και η αγαπημένη μας ταράτσα του κέντρου θα γίνει ακόμα πιο ήσυχη και… ρομαντική από ποτέ! Το Couleur έχει να προσφέρει μερικά από τα πιο νόστιμα κοκτέιλ που έχεις δοκιμάσει ποτέ, και ευγενέστατο προσωπικό που θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να διαλέξετε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 7,5€. Κι αν σας ανοίξει η όρεξη, μπορείτε να τσιμπήσετε κάποια από τις νόστιμες finger food επιλογές, από 5€.


Λιόσπορος
Μιαούλη 24, Ψυρρή
Μέσα στην πολύβουη Μιαούλη, θα βρεις ένα μικρούλι, κουκλίστικο μπαράκι που θα παίζει τζαζ και ροκ μουσικές, θα μαζεύει μικρές παρέες και ζευγαράκια και, με έναν μαγικό τρόπο, θα μπλοκάρει όλη την φασαρία από τα υπόλοιπα φοιτητοστέκια του δρόμου. Μπορείτε να κάτσετε σε έναν από τους εσωτερικούς του χώρους, ή και έξω, καιρού επιτρέποντος. Τα ποτά ξεκινούν από τα 5€, επιλέγουμε όμως να θυμηθούμε τις φοιτητικές μας εποχές με ούζο-βύσσινο, στα 2,5€. Προσοχή: το ραντεβού σας μπορεί να καταστραφεί επειδή θα ερωτευτείτε την πανέμορφη γάτα του μαγαζιού.


Κεραμείο
Πλαταιών 27, Μεταξουργείο
Θέλεις κάτι πολύ πριβέ, πολύ ιδιαίτερο, αλλά και με πολύ καλές τιμές; Αυτό το μικρό-μεγάλο μπαράκι με τους τρεις αυτόνομους χώρους είναι η καλύτερή σου επιλογή. Ο μικρός, λιγάκι αποκομμένος χώρος του πίσω από το μπαρ είναι ό,τι καλύτερο για να έρθετε εσύ και το ταίρι σου λίγο πιο κοντά. Οι χαμηλοί φωτισμοί αλλά και ο ούτε-πολύ-νέος, ούτε-εξωφρενικά-ενήλικος κόσμος του δημιουργούν ένα πολύ άνετο vibe, και τα ποτά του δεν ξεπερνούν τα 6€.


Θοδωρής Διάκος

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v