Πώς καταστρέφει ένας άντρας το πρώτο ραντεβού

Πολλές φορές νομίζεις πως ήσουν ο ορισμός της τελειότητας στο ραντεβού σου… και μετά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Τι έκανες λάθος;
Πώς καταστρέφει ένας άντρας το πρώτο ραντεβού

Βγαίνεις πρώτο ραντεβού, περνάς καλά, πιστεύεις πως αυτή η ιστορία έχει μέλλον. Κι έπειτα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Κάπου, κάτι χάλασε, αλλά πού; Και γιατί; Ας δούμε μερικά πράγματα που, λίγο-πολύ οι περισσότεροι έχουμε κάνει ασυναίσθητα και μπορούν να καταστρέψουν ένα ραντεβού.

1. Πολλά, πολλά μηνύματα
Είτε πριν, είτε μετά το ραντεβού, κανένας δεν θέλει να δεχτεί ένα μπαράζ μηνυμάτων. Πριν το πρώτο ραντεβού, μπορείς να κανονίσεις τόπο και ώρα, και μετά μπορείς να στείλεις πως πέρασες καλά. Εντάξει, βάλε και μια φατσούλα, αλλά εκεί σταματάς. Μην γίνεσαι ενοχλητικός – τουλάχιστον μέχρι να πάει καλά το δεύτερο ραντεβού.

2. Αργοπορία
Αυτό είναι απαράβατος κανόνας: τα δύο πράγματα στα οποία δεν μπορείς να αργήσεις ποτέ είναι το πρώτο ραντεβού και η συνέντευξη για δουλειά.

3. Σημάδια αλκοολισμού
Το πρώτο ραντεβού – ιδανικά – πρέπει να είναι μια ισορροπία μεταξύ του αληθινού σου εαυτού και της καλύτερής σου εικόνας. Το να κατεβάζεις το ένα ποτήρι μετά το άλλο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να πετύχεις κανένα από τα δύο.

4. Μασούλημα κατσίκας
Το μασούλημα είναι από μόνο του ενοχλητικός ήχος. Το να γίνεται με ανοιχτό στόμα είναι απλά αηδιαστικό. Και αν το έκανες, το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα θελήσει να φάει μαζί σου ξανά.

5. Πρέπει να το σηκώσω
Κανείς δεν ενδιαφέρεται πόσο σημαντικός επιχειρηματίας είσαι. Όταν βγαίνεις ραντεβού, και ειδικά πρώτο, η προσοχή σου οφείλει να είναι στραμμένη πάνω της. Το κινητό σου πρέπει να παραμείνει στην τσέπη σου.

6. Κάποια μου θυμίζεις…
Πίστεψέ μας. Με όποια διάσημη και να την συγκρίνεις, έτσι όπως λειτουργεί πια ο κόσμος του θεάματος, θα σε παρεξηγήσει. Μίλα της για τι σου αρέσει πάνω της.

7. Μίλησες για τα προβλήματα υγείας σου
Είσαι σίγουρος πως είναι καλή ιδέα να πεις στην πρώτη σας έξοδο για το πόσο πρέπει να προσέχεις το βάρος σου, ή για το εξάνθημα που έχεις βγάλει στην κοιλιά και δεν έχεις ιδέα από πού ήρθε;

8. Και η κυρία θα πάρει…
Η κυρία θα πάρει ό,τι θέλει. Δεν είναι η κόρη σου, είναι μια απόλυτα λειτουργική ενήλικη γυναίκα, που ξέρει τι της αρέσει να τρώει και να πίνει.

9. Μισά-μισά
Απαράβατος κανόνας 2: Στο πρώτο ραντεβού πληρώνει ο άντρας. Ακόμα κι αν η γυναίκα ήταν αυτή που πρότεινε το ραντεβού. Μην είσαι φτηνός.

10. Η ανάσα σου βρωμάει
Μπορεί να είσαι πανέμορφος. Μπορεί να έχεις όλα τα καλά του κόσμου. Αν μυρίζει το στόμα σου, δεν υπάρχει άτομο στον κόσμο που θα δεχτεί να βγει δεύτερο ραντεβού μαζί σου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v