BlindChat: Ο έρωτας σε περιμένει online!

Ψάχνετε τον έρωτα online; Το BlindChat είναι η νέα ελληνική πλατφόρμα γνωριμιών, που υπόσχεται να σας βρει το ταίρι σας.
BlindChat: Ο έρωτας σε περιμένει online!
Ο κόσμος του online dating είναι πολύπλοκος και, μερικές φορές, λιγάκι τρομακτικός. Στο χάος του ίντερνετ, οι επιλογές είναι άπειρες, αλλά ποτέ δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό που βλέπουμε είναι αληθινό. Αυτό το πρόβλημα προσπαθεί να λύσει το BlindChat, η νέα ελληνική πλατφόρμα για ανώνυμες, ασφαλείς συνομιλίες.

*Πώς λειτουργεί

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε το φύλο σας και με τι φύλο επιθυμείτε να μιλήσετε. Έπειτα, προαιρετικά συμπληρώνετε την ηλικία σας και τις ηλικίες των ατόμων που ψάχνετε, την περιοχή σας, και είστε πανέτοιμοι. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Εκεί, έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε τους συνομιλητές σας στην λίστα των φίλων σας, όπως σε ένα κοινωνικό δίκτυο, για να παραμείνετε σε επαφή μαζί τους.

Ακόμα περισσότερες επιλογές προσφέρει και ο Premium, δηλαδή ο επί πληρωμή λογαριασμός. Η συνδρομή, που μπορεί να πληρωθεί με διάφορους τρόπους, θα σας κοστίσει 19 ευρώ για έναν μήνα. Εκεί, μπορείτε να εξειδικεύσετε ακόμα περισσότερο την αναζήτησή σας, συμπληρώνοντας ακόμα περισσότερες ερωτήσεις, και βρίσκοντας άτομα με τα οποία ταιριάζετε ακόμα και στις λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή, για τις σπάνιες περιπτώσεις που μια συνομιλία που πήγαινε καλά διακοπεί – όλοι έχουμε βρίσει την μοίρα μας κάποια στιγμή που έπεσε το ίντερνετ – υπάρχει η υπηρεσία «Μιλήσαμε & Χαθήκαμε», μέσω της οποίας μπορείτε να έρθετε ξανά σε επαφή με τους προηγούμενούς σας συνομιλητές. Το καλύτερο, όμως, ενός Premium λογαριασμού είναι ότι αποκτάτε άμεσα προτεραιότητα, και θα βρείτε συνομιλητή ακόμα πιο γρήγορα.

*Υπάρχει, δηλαδή, σειρά προτεραιότητας;

Και μάλιστα για πολύ σοβαρό λόγο. Όπως είναι αναμενόμενο, το σύνολο των ανδρών χρηστών υπερτερεί (αρκετά) σε σχέση με αυτό των γυναικών, κι αυτό δημιουργεί… κυκλοφοριακή συμφόρηση. Η σειρά προτεραιότητας είναι απλά ένας τρόπος για να περιοριστεί η πιθανότητα ο κάθε επιτήδειος να σπαταλά άσκοπα των χρόνο των υπόλοιπων χρηστών. Την ίδια στιγμή, μιας και οι άνδρες είναι αποδεδειγμένα πιο επιρρεπείς σε κάθε είδους «παραβατική» συμπεριφορά στα πλαίσια του online dating, οι αρσενικοί χρήστες οφείλουν να δώσουν με τα στοιχεία τους τον αριθμό του τηλεφώνου τους – ο οποίος, μην ανησυχείτε, δεν φυλάσσεται από τους διαχειριστές – στον οποίο θα σταλεί με γραπτό μήνυμα ένας κωδικός πρόσβασης, με τον οποίο δικαιούνται 2 μεγάλες συνομιλίες, και έπειτα υποχρεώνονται να αποκτήσουν Premium λογαριασμό.

*Δεν είναι όσο κοπιαστικό ακούγεται…

Μερικά νούμερα – πέρα από μια δοκιμή – θα σας πείσουν. Μέσα στο 2014, ανταλλάχθηκαν περισσότερα από πενήντα εκατομμύρια μηνύματα μεταξύ των χρηστών, δημιουργήθηκαν περισσότερες από εκατό χιλιάδες φιλίες και, για να μπούμε σε πιο… ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, στον μέσο όρο των συζητήσεων, οι γυναίκες φαίνεται πως στέλνουν τα διπλάσια μηνύματα από τους άντρες – κάτι πολύ διαφορετικό από τους συνηθισμένους διαλόγους σε παρόμοια sites. Φαίνεται πως οι χρήστες του BlindChat όντως ξέρουν τι θέλουν…

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v