Σημάδια ότι είναι παντρεμένος

Επειδή εκεί έξω κυκλοφορεί κόσμος παντρεμένος που του αρέσει να τσιλιμπουρδίζει, και επειδή τρίτο άτομο εμείς δεν γινόμαστε... μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια.
Σημάδια ότι είναι παντρεμένος
Δεν θα φοράει βέρα στο χέρι. Άρα δεν θα το καταλάβεις από εκεί. Ούτε θα σου πούμε να προσπαθείς να καταλάβεις αν έχει σημάδι από βέρα, αυτά είναι κατινιές. Αλλά επειδή καμία κατινιά δεν είναι μεγαλύτερη από το να είσαι παντρεμένος και να νομίζεις ότι μπορείς να κοροϊδεύεις άλλους ανθρώπους, αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέχεις.

Μήπως δεν έχεις μάθει ακόμα το επώνυμό του;
Είναι ακόμα ο "τύπος από το μπαρ", παρά το γεγονός ότι έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα και μιλάτε πού και πού; Για την ακρίβεια...

...δεν ξέρεις σχεδόν κανένα προσωπικό του στοιχείο
Και αυτό θα ήταν εντάξει αν μιλούσαμε για ένα φλερτ που δεν θες να πάει κάπου, αλλά αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φλερτάρετε και να το εννοείτε και οι δυο σας... πόσο μυστήριο μπορεί να συντηρεί ένας άνθρωπος γύρω απ' τον εαυτό του;

Δεν έχεις ιδέα ποια είναι τα social media του
Ακόμα κι αν έψαξες, μάλλον δεν τον βρήκες. Ή επιμένει να μιλάτε στο τηλέφωνο, σε κάποια εφαρμογή όπως το Viber, και όχι μέσω social media. Οι πιθανότητες να σε έχει αποθηκεύσει στο κινητό του ως "Παναγιώτης Δουλειά" αυξάνονται επικίνδυνα εδώ.

Δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει να σε γνωρίσουν οι φίλοι του
Όχι τόσο περίεργο αν είστε στις πολύ αρχές, αλλά σίγουρα αρκετά περίεργο αν έχετε βρεθεί κάπου έξω και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει αυτή την γνωριμία.

"Από 'δω η... εχμ..."
Το να μην σε συστήνει ως δεσμό δεν είναι περίεργο, μπορεί να μην νιώθει έτοιμος. Το να σε συστήνει ως κάτι όσο πιο πλατωνικό και ακίνδυνο γίνεται σίγουρα θα πρέπει να σου χτυπήσει μερικά καμπανάκια. Το να σε συστήνει λέγοντας ψέματα δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι είναι το σήμα σου να πάρεις ταξί και να φύγεις από εκεί πέρα.

Δεν έχεις δει ποτέ το σπίτι του
Όλο θα είναι ακατάστατο, όλο κάποιον θα φιλοξενεί, όλο θα είναι στην γειτονιά σου και σκέφτηκε να περάσει... Για την ακρίβεια...

...δεν έχεις ιδέα πού είναι η δική του γειτονιά
Και, ξανά, αν είστε στις αρχές της σχέσης, βγάζει νόημα. Βασικά, βγάζει νόημα μέχρι να κάνετε πρώτη φορά σεξ. Βασικά, τώρα που το καλοσκεφτόμαστε, και χωρίς να έχει παίξει σεξ, πάλι ύποπτο μάς φαίνεται. Τι κρύβει;

Εξαφανίστηκε μετά το σεξ
Έγινε ό,τι ήταν να γίνει και μετά τον έχασες; Μήπως δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο και δεν το σήκωσε ποτέ; Ή να στείλεις και δεν μπήκε καν στο κόπο να σε αφήσει στο "διαβάστηκε"; Μάλλον είναι αλλού. Και να μην είναι αλλού, αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν περισσότερη προσοχή. Δες ξανά την Ολέθρια Σχέση για να καταλάβεις πόσο χάλια μπορεί να πάει αυτό.

Δεν έχετε κοιμηθεί ποτέ μαζί
Σεξ, ντύσιμο, αντίο. Ποτέ σεξ και νάνι. Και άντε, μία και δύο φορές να πούμε εντάξει, θέλει τον χρόνο του. Από ένα σημείο και μετά, κάτι δεν πάει καλά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v