ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Οι 10 εντολές του πρώτου ραντεβού

Το άγχος του πρώτου ραντεβού είναι έντονο, αλλά αν ακολουθήσεις αυτές τις δέκα εντολές, θα τη βγάλεις καθαρή.

Οι 10 εντολές του πρώτου ραντεβού

Ο Μωυσής και η Δέσποινα Βανδή είχαν δίκιο: Όταν φτιάχνεις μια λίστα με δέκα απαράβατους κανόνες, η ζωή ξαφνικά γίνεται πιο εύκολη. Το πρόβλημα με αυτούς τους δύο είναι ότι δεν έγραψαν κανόνες για το πρώτο ραντεβού. Ο ένας έγραψε γενικές οδηγίες για την ζωή ("Μη σκοτώσεις", οκέι, δεν θα το κάναμε ούτως ή άλλως) και η άλλη κανόνες για μέσα στη σχέση.

Ε, κάποιος έπρεπε να γράψει και τα πριν τη σχέση. Επειδή τα πρώτα ραντεβού είναι τρομακτικά και χρειαζόμαστε όλη την βοήθεια.

1. Φτάνεις στην ώρα σου
Καλό ό,τι σου είπαν για την καλή πρώτη εντύπωση, αλλά το να μην αργήσεις μπορεί είναι πιο σημαντικό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που χαίρεται όταν τον στήνουν. Για την ακρίβεια, αν χαρεί που άργησες σημαίνει ότι δεν ψηνόταν και τόσο για το ραντεβού.

2. Ντύσου ανάλογα με την περίσταση
Αλλιώς θα ντυθείς για ραντεβού σε εστιατόριο, αλλιώς για βόλτα στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να ντυθείς καταλλήλως, η προσπάθεια θα εκτιμηθεί και θα είσαι κι εσύ πιο άνετα.

3. Μην γίνεις ντίρλα
Επειδή υπάρχει στιγμή να το κάνεις αυτό στο κοντινό μέλλον. Μέχρι να φτάσεις εκεί, καλύτερα θα ήταν να έφτανες σε εκείνη τη χρυσή τομή ανάμεσα στο κέφι και το "κεφάλι", και να μην την ξεπεράσεις.

4. Μην βάλεις τα κλάματα
Αυτό το βάζουμε επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας.

5. Μην μιλάς για πρώην
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούν οι προηγούμενές σου σχέσεις στο πρώτο ραντεβού. Ξανά, ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να μοιραστείς, δεν πιστεύεις ότι είναι κάπως πιο προσωπικά για να τα αποκαλύψεις από το πρώτο ραντεβού; Άσε που σχεδόν σίγουρα θα χαλάσεις την διάθεση του άλλου ατόμου.

6. Είσαι κουλ με το θέμα του ποιος πληρώνει
Προτείνεις να πληρώσεις, προτείνει να πληρώσει, λες εντάξει, χαμογελάς και πληρώνεις την επόμενη φορά. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μην το κάνετε άβολο.

7. Έχεις ανοιχτό μυαλό
Αυτό το εννοούμε με δύο τρόπους: Δεν κρίνεις πράγματα που δεν γνωρίζεις, και διατηρείς το χιούμορ σου. Δεν σου λέμε να μειώσεις τα όριά σου, σου λέμε να μην σηκώνεις έξτρα άμυνες χωρίς λόγο.

8. Κάνε ερωτήσεις
Επειδή ποιος είναι ο σκοπός να βγεις ραντεβού με ένα άτομο αν δεν θες να μάθεις πράγματα για εκείνο; Στην καλύτερη θα φανεί ότι σε νοιάζει μόνο το σεξ. Στη χειρότερη θα φανείς κακός άνθρωπος.

9. Μοιράσου και κάτι για τον εαυτό σου
Ξανά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείς την πιο περίεργη πληροφορία. Οι νευρώσεις σου δεν χρειάζεται να βγουν στο τραπέζι και να αναλυθούν. Κάποια αστεία ιστορία δεν έχεις;

10. Φλέρταρε
Τι είναι φλερτ, σε ακούμε να ρωτάς. Φλερτ είναι να κάνετε μια κανονική κουβέντα και κάπου λίγο να το χάνετε επειδή το μυαλό σας ήδη σκέφτεται τι θα γίνει μια ώρα μετά. Φλερτ είναι τα κοιτάγματα, τα αγγίγματα και κάθε τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v