Σημάδια ότι έρχεσαι δεύτερος/η

Ακούγεται εφιαλτικό, αλλά μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Αν έχεις υποψίες ότι κάποιος/α δε σε βλέπει τόσο σοβαρά όσο νομίζεις, ήρθε η ώρα να το μάθεις.
Σημάδια ότι έρχεσαι δεύτερος/η

Έχετε κοινά, τα λέτε ωραία όταν μιλάτε πιάνετε συζητήσεις χαλαρής θεματολογίας, αλλά κάτι σου λέει ότι δεν έχει σκοπό να έρθετε πιο κοντά. Από την άλλη, δεν θέλεις να πιστέψεις ότι κάποιος/α που τα πάτε τόσο καλά σε βλέπει σαν εναλλακτική του/ης.

Εμείς είμαστε εδώ για εσένα, και γι’ αυτό μαζέψαμε οκτώ κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος/α σε έχει καβάτζα.

Όταν δεν είναι στα καλά του/ης εσύ είσαι το πρώτο άτομο που απευθύνεται

Κάθε φορά που έχει πυρετό ή πρέπει να δουλέψει μέχρι αργά, εσύ είσαι το άτομο που θα επικοινωνήσει. Ακούγεται γλυκούλι αυτό, είναι όμως; Αν σε προσεγγίζει όποτε δεν μπορεί στην ουσία να βγει για μία μπίρα ή να πάει για το καθιερωμένο ποτό μετά τη δουλειά, τότε μάλλον είσαι η καβάτζα του/ης.

Κάθε φορά που μιλάτε σε φλερτάρει

Έχει καταφέρει ποτέ να μιλήσει χωρίς να αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα ή κομπλιμέντα για την εξωτερική σου εμφάνιση; Αν μιλάει διαρκώς σαν να φλερτάρει, συγγνώμη αλλά μάλλον προσπαθεί να σου περάσει υπογείως το μήνυμα ότι δεν θα σοβαρέψει ποτέ το μεταξύ σας.

Δεν έχετε βγει ποτέ κανονικά -κανονικά, κανονικά

Βρίσκεστε ενίοτε αφού σχολάσει, φλερτάρετε και στο τηλέφωνο, αλλά δεν έχετε βγει ποτέ. Δεν έχετε πάει ποτέ κάπου να δειπνήσετε ή να πιείτε ένα κοκτέιλ σε ένα φάνσι μπαρ. Δεν το λες και καλό σημάδι αυτό. Σκέφτεσαι ότι φταίει η τωρινή κατάσταση, αλλά σοβαρέψου, το ίδιο συνέβαινε και προ καραντίνας.

Κάνετε συχνά σεξ, αλλά δεν έχετε συζητήσει ποτέ σοβαρά

Αν δεν κάνατε και συχνά σεξ, τότε θα ήσουν η καβάτζα της καβάτζας του/ης. Μπορεί να βρίσκεστε συχνά, μπορεί να κάνετε ωραίο σεξ, αλλά αν προτείνεις να δείτε μία ταινία ή να μιλήσετε για κάτι σοβαρό, ξαφνικά δεν έχει χρόνο. 

Σε ξαφνιάζει συχνά με ραντεβουδάκια

Με μια πρώτη ανάγνωση αυτό σου φαίνεται θετικό. Καλό είναι όμως να μη μένεις στην πρώτη σου σκέψη, και να βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει λίγο περισσότερο. Γιατί πάντα βρίσκεστε μετά τη δουλειά του/ης ή εν πάση περιπτώσει όποτε σε παίρνει τηλέφωνο και θέλει να βρεθείτε επιτόπου; Ίσως επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Δε σε αναφέρει ποτέ

Όσες φορές τον/ην καλούν φίλοι ή οικογένεια και τον ρωτούν πού βρίσκεται, δεν έχεις ακούσει ποτέ το όνομά σου. Ίσως έχεις ακούσει κάτι ανάλογο με «δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, θα σε πάρω εγώ μετά» ή «είμαι με μια φίλη/ο, να τα πούμε μετά;». Αυτές οι απαντήσεις μαρτυρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να σε αναφέρει, αφού δε θα γνωριστείτε ποτέ.

Δεν διευκρινίζει τι ακριβώς θέλει

Όποτε ρωτάς τι ψάχνει από μια σχέση, απαντά διπλωματικά. Αυτά που λέει επιδέχονται διαφόρων ερμηνειών. Για παράδειγμα μπορεί σου πει «θέλω να περνάω καλά». Κι αν εσύ ρωτήσεις τι εννοεί, τότε αλλάζει τη συζήτηση ή σου αποσπά την προσοχή με σεξ.

Υποκρίνεται ότι ζηλεύει όταν αναφέρεις άλλους/ες

Μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιος ζηλεύει πραγματικά και ποιος υποκρίνεται ότι ζηλεύει. Αρχικά, αυτός που υποκρίνεται ότι ζηλεύει, δε διστάζει να το δείξει, ενώ αυτός που ζηλεύει πραγματικά, στην αρχή θα προσπαθήσει να το κρύψει. Έπειτα, αυτός που υποκρίνεται, θα εκμεταλλευτεί τον λόγο που «ζήλεψε» την επόμενη φορά που θα προτείνεις να βρεθείτε και δε θα τον/ην βολεύει. Άσχημο; Ναι, πολύ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v